songless_bird
AVClub Fanatic
Βρε παρτε ενα einhell με το 1/3 των χρηματων και δωστε το πολυ 50 και το κανετε τουμπανο με diy βελτιωσεις 
Νομίζω ότι απλά αναφέρουν τα κουσούρια που έχει, δεν λένε ότι δεν θέλουν να το βλέπουν. Τα παραλές λίγο...
Κάνε μια ερώτηση στον Sharkovio κ στον Makis_P για αρχη
Δεν χρειάζεται να ρωτήσω γιατί το έχω.
Κάποιοι δεν συνειδητοποιούν ότι είναι ένα μηχάνημα των 350 ευρώ που αντικαθιστά μηχάνημα των 1500 ευρώ και βάλε (αν θέλουμε να μιλάμε για πραγματικά επαγγελματικό και όχι φορητό όπως το Dewalt).
Αν έχει κάποιος την εντύπωση ότι το Dewalt προσφέρει πολύ περισσότερα, μπορεί να το δοκιμάσει.
Επίσης το έχω στην κατοχή μου και δεν ακούω μόνο τις γνώμες άλλων, οπότε νομίζω ότι ξέρω κάτι παραπάνω.
Οι ανάγκες και οι ιδιαιτερότητες του καθενός είναι διαφορετικές όμως.
Αυτό που ταιριάζει γάντι σε εσένα, είναι χάλια για τον άλλον.
Έγω π.χ. 350 τα θεωρώ πολλά για τα κουσούρια του PTS10 και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο.
Για μένα το καλύτερο είναι όποιος ενδιαφέρεται να πάει να τα δει και δουλέψει και τα 2.
Αυτό εξυπακούεται Αντώνη
Εμένα με βολεύει το PTS 10 αλλά άλλους όχι.
Είναι ερασιτεχνικό μηχάνημα άλλωστε!
Ανταλλάσω Dw745 με καλύτερο σε ευκολίες pts10.
Αντώνη… πλάκα κάνω.
Ενώ το Dewalt, επαγγελματικό, με τις ελλείψεις του![]()
:SFGSFGSF:Το Bosch Pts 10 είναι ένα τίμιο & στοιβαρό δισκοπρίονο.
Με 2 βελτιώσεις, στο κλείδωμα του φράκτη & στην αποκονίωση του (τι Diyer είμαστε άλλωστε), δεν θα σου πει όχι πουθενά & με την επεκτασιμότητα που έχει, εμένα με υπερκαλύπτει για τις δικές μου πολλές ερασιτεχνικές χρήσεις.
Το Dewalt δεν το έχω δουλέψει αλλά & για αυτό μου έχουν πει ότι την βγάζει την (πολύ) σκονίτσα του όταν δουλεύει.
Όντως όμως η προσφορά του e-shop είναι άκρως δελεαστική αυτήν την εβδομάδα.
Πολλες φορες υπερασπιζομαστε σθεναρα τις επιλογες μας παραβλεποντας τα οσα μειονεκτηματα.
Ο σχολιασμος εδω αρχισε για τα 440 ευρω που κοστιζει το 745 το οποιο οπως λενε πολλοι ειναι εξαιρετικο μηχανημα και δεν εχω ακουσει απο εναν, ενα κακο λογο.
Για την σκονη πρωτη φορα το ακουσα απο τον Κωστα.
Τωρα για το PTS το οποιο μπηκε εμβολιμο στο σχολιο εχω ακουσει πολλα αρνητικα.
Τωρα για την φορητοτητα πιστευω πως μονο καλο ειναι το να μπορεις να το βγαλεις εξω μια καλη μερα και να μην σκονιζεις τον χωρο σου.
Επισης ο Παναγιωτης με τον ωραιο παγκο που εφτιαξε μπορει να κοψει τα παντα σε διαστασεις.
Ολα στην ζωη ειναι επιλογες.
Ο καθενας κρινει και επιλεγει.
100%Ανταλλάσω Dw745 με καλύτερο σε ευκολίες pts10.
Αντώνη… πλάκα κάνω.
Το Dewalt είναι παγκοπρίονο εργοταξίου, το bosch δεν είναι.
Επίσης το πρώτο θεωρείται επαγγελματικό ενώ το δεύτερο όχι.
Έχεις τις ελλείψεις που προανέφερα, για σένα μπορεί να μην έχουν σημασία αλλά για μένα έχουν.
Άλλωστε εσύ ο ίδιος το παραδέχεσαι![]()
Εγώ ξέρω ότι για να συγκρίνεις 2 εργαλεία πρέπει να τα έχεις δουλέψει και τα δύο και μάλιστα στις ίδιες εργασίες.![]()
Όχι απαραίτητα. Παίζει και η εμπειρία σου και χωρίς να έχεις δει κάποιο εργαλείο μπορείς με ένα ποσοστό λάθους να κάνεις σύγκριση. Άσε που υπάρχει και το youtubeΕγώ ξέρω ότι για να συγκρίνεις 2 εργαλεία πρέπει να τα έχεις δουλέψει και τα δύο και μάλιστα στις ίδιες εργασίες.![]()
Όχι απαραίτητα. Παίζει και η εμπειρία σου και χωρίς να έχεις δει κάποιο εργαλείο μπορείς με ένα ποσοστό λάθους να κάνεις σύγκριση. Άσε που υπάρχει και το youtube
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.