Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Προσωπικά την βρισκω παρα πολυ καλη προσφορά...μονο ΑΝ δεν εχεις αντιστοιχα εργαλεια (ΙΣΩΣ οχι εφαμιλλης ποιοτητας αλλα κοντινης ποιοτητας) διπλα και τριπλά...το γεγονος οτι ειναι στο L Boχ για εμενα δεν ειναι και σιγουρο συν...εξαρταται πως αποθυκευει ο καθενας τα εργαλεια του...
ΟΛΟ λεω να μπω και εγω στην ομαδική και ολο λεω οτι ειναι πλεονασμος...

Υπολόγισε το κάθε μονωμένο πενσοειδές από 15-16 ευρώ τουλάχιστον και πάνω, την απλή τανάλια από 10 ευρώ και πάνω το κάθε μονωμένο κατσαβίδι από 4,5 έως 9 ευρώ +, και τα σετ allen - torx γύρω στα 10 έως 15 ευρώ. Κάνε το σύνολο και θα δεις ότι βγαίνεις ίσως και πάνω από το κατοστάρικο, και χωρίς να προσθέσεις το L-box. η ποιότητα δε των πενσοειδών είναι εφάμιλλη της Knipex, και των κατσαβιδιών αντίστοιχη της Witte, αν θες παραπάνω λεπτομέρειες.

Τα συγκεκριμενα ή γενικα αναφερεσαι?
Γιατι εγω ειχα δει, σκουριες στα κατσαβιδια, στραβοχυμενη η μυτη της πενσας και φυσικα το feeling δεν εχει καμια σχεση με αλλα πενσοειδη. Τα 50 τα αξιζουν, ισως και 100 . Αλλα μεχρι εκει. Δεν ειναι ουτε knipex, ουτε, τα συγκεκριμενα στο σετ τα φτανουν.
Ειναι ενα καλο σετ για καποιον που θελει να τα εχει μαζεμενα σε ενα κουτι.

Τα συγκεκριμενα ή γενικα αναφερεσαι?
Γιατι εγω ειχα δει, σκουριες στα κατσαβιδια, στραβοχυμενη η μυτη της πενσας και φυσικα το feeling δεν εχει καμια σχεση με αλλα πενσοειδη. Τα 50 τα αξιζουν, ισως και 100 . Αλλα μεχρι εκει. Δεν ειναι ουτε knipex, ουτε, τα συγκεκριμενα στο σετ τα φτανουν.
Ειναι ενα καλο σετ για καποιον που θελει να τα εχει μαζεμενα σε ενα κουτι.

Της συγκεκριμένης εταιρίας. (Wiha).

'Έχω wiha γενικά, αλλά και τα wiha του σετ. Δεν έχω αντιληφθεί κάποια διαφορά, ούτε έχω παρατηρήσει στραβοχυμένη μύτη πένσας, ή ο αιθέρας του πλαγιοκόφτη να μην εφάπτεται σωστά. Η σκουριά στα κατσαβίδια είναι πιθανόν να κάνει την παρουσία της αναλόγως με το που και το πως τα έχουμε αποθηκευμένα, πόσο υγρασία έχει το περιβάλλον δηλαδή. Στο συγκεκριμένο σετ δεν έχω παρατηρήσει κάτι από τα προαναφερόμενα. Σχεδόν όλες τις φορές που θα χρησιμοποιήσω ένα "καλό" εργαλείο, (....στα χειρός αναφέρομαι), φροντίζω να το καθαρίζω, και να του περνάω λίγο αντισκοριακό για προστασία μιας και μένω σε νησί όπου η παρουσία υγρασίας είναι έντονη. Ίσως να έπεσα στην περίπτωση να είναι "καλό" το σετ ή εσύ στην εξαίρεση κατά την γνώμη μου και να έπεσες σε κάτι ελαττωματικό από και όπου εκφέρεις την άποψη σου.

Λοιπόν μπακαλίστικα 5 euro το καθε κατσαβίδι και δώρο το δοκιμαστικό = 45
15 ευρώ το κάθε πενδοειδές (η πένσα κόβει και piano wire) = 45
10 euro allen
5 euro torx
10 euro το κοφτάκι
10 η βαλίτσα

Συνολο:125 ευρώ (και όχι με τις παραπάνω τιμές δεν θα είναι wiha αυτά που θα μπορέσετε να πάρετε θα είναι όλα λίγο χειρότερης ποιότητας)

Οπότε ξαναλέω τι να λέμε ρε παιδιά αξίζει με τα χίλια!!!!

(και εγώ είμαι από αυτούς που θεωρώ πως τα knippex είναι καλύτερα αλλά πλήρωσα μόνο το μυτοτσίμπιδο (σε 200ari μέγεθος βέβαια 23euro euro......ε δεν είναι τόσο καλύτερα)

Τώρα για το αν τα χρειάζεται κάποιος όλα αυτά; Ε αυτό είναι μία ερώτηση που πρέπει να απαντήσει ο καθένας μόνος του στον εαυτό του. Εγώ για παράδειγμα τα είχα όλα εκτός από ένα ίσιο κατσαβίδι 3,5μμ. Το σετ το αγόρασα λόγω καλής τιμής και για όταν πηγαίνω σε δουλεία εξω να τα έχω όλα μαζεμένα και το πιο ΒΑΣΙΚΟ να έχουν όλα μία θέση οπότε να ξέρω ότι τα πήρα όλα όταν έφυγα από εκεί (αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα του l-boxx)

Ποια ήταν η κατάληξη.....το σετ μετά από ένα χρόνο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ΚΑΘΟΛΟΥ γιατί το λυπήθηκα και αγόρασα και ένα κατσαβίδι 3,5 χώρια για να συμπληρώσω το σετ μάχης......

Λοιπόν μπακαλίστικα 5 euro το καθε κατσαβίδι και δώρο το δοκιμαστικό = 45
15 ευρώ το κάθε πενδοειδές (η πένσα κόβει και piano wire) = 45
10 euro allen
5 euro torx
10 euro το κοφτάκι
10 η βαλίτσα

Συνολο:125 ευρώ (και όχι με τις παραπάνω τιμές δεν θα είναι wiha αυτά που θα μπορέσετε να πάρετε θα είναι όλα λίγο χειρότερης ποιότητας)

Οπότε ξαναλέω τι να λέμε ρε παιδιά αξίζει με τα χίλια!!!!

(και εγώ είμαι από αυτούς που θεωρώ πως τα knippex είναι καλύτερα αλλά πλήρωσα μόνο το μυτοτσίμπιδο (σε 200ari μέγεθος βέβαια 23euro euro......ε δεν είναι τόσο καλύτερα)

Τώρα για το αν τα χρειάζεται κάποιος όλα αυτά; Ε αυτό είναι μία ερώτηση που πρέπει να απαντήσει ο καθένας μόνος του στον εαυτό του. Εγώ για παράδειγμα τα είχα όλα εκτός από ένα ίσιο κατσαβίδι 3,5μμ. Το σετ το αγόρασα λόγω καλής τιμής και για όταν πηγαίνω σε δουλεία εξω να τα έχω όλα μαζεμένα και το πιο ΒΑΣΙΚΟ να έχουν όλα μία θέση οπότε να ξέρω ότι τα πήρα όλα όταν έφυγα από εκεί (αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα του l-boxx)

Ποια ήταν η κατάληξη.....το σετ μετά από ένα χρόνο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ΚΑΘΟΛΟΥ γιατί το λυπήθηκα και αγόρασα και ένα κατσαβίδι 3,5 χώρια για να συμπληρώσω το σετ μάχης......

και εγώ χρησιμοποιώ τα παλιά μου γτ λυπάμαι να τα λερώσω :P

Πραγματικα καλη προσφορα....ατιμο budget!

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ καλή προσφορά όντως αλλά πέραν του οδοντωτού κανόνα που βοηθάει αρκετά έχει άλλες σημαντικές ελλείψεις (απουσία προεκτάσεων δεξιά και αριστέρα του τραπεζιού, απουσία κινούμενης ράγας, απουσία ομαλής εκκίνησης κ.λπ.).

Απάντηση: Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Πολύ καλή προσφορά όντως αλλά πέραν του οδοντωτού κανόνα που βοηθάει αρκετά έχει άλλες σημαντικές ελλείψεις (απουσία προεκτάσεων δεξιά και αριστέρα του τραπεζιού, απουσία κινούμενης ράγας, απουσία ομαλής εκκίνησης κ.λπ.).

Απουσια ξανθιας με βυζγια...

Υπαρχούσης της συγκεκριμένης προσφοράς όμως, τι άλλο παίρνεις με αυστηρό budget έως τα 450 ?

X α χα χα νεκ εισαι κορυφη!οντως παιδια φοβερη τιμη για ενα φοβερο παγκοπριονο!

Απάντηση: Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Υπαρχούσης της συγκεκριμένης προσφοράς όμως, τι άλλο παίρνεις με αυστηρό budget έως τα 450 ?

Τιποτα!
Αν εβγαινε ενα μηνα πιομπριν θα το επαιρνα. Δυστυχος τωρα...