Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Δείτε και εδώ: https://www.werkzeugladen24.eu/

GSR 10.8 και 2 μπαταρίες (2 ah + 4 ah) και τσάντα μεταφοράς και διάφορα τρυπάνια μύτες στα 128 ευρώ συν μεταφορικά.
Νομίζω είναι πολύ καλύτερη προσφορά από του werkzeugalarm.
Σε κάποια είδη μάλιστα έχει και δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα.

Εναλλακτικά έχει και την έκδοση με μία μπαταρία στα 99 ευρώ και με έναν φακό στα 139 ευρώ.

Έχω την εντύπωση ότι ο werkzeugalarm έχει καλύτερη προσφορά άμα ψάξεις καλά ...

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Έχω την εντύπωση ότι ο werkzeugalarm έχει καλύτερη προσφορά άμα ψάξεις καλά ...

Εχεις δίκιο Γιάννη γι αυτό του έσκασα σήμερα γύρω στα 270 ευρώ (απροβλημάτιστη μεταφορά)..
Χτύπησα διάφορα μπιχλιμπίδια Bosch και 2 10.8 V (δραπανοκατσάβιδο και κρουστικό κατσαβίδι).

Τα υπάρχοντα θα ανέβουν προς πώληση!

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Εχεις δίκιο Γιάννη γι αυτό του έσκασα σήμερα γύρω στα 270 ευρώ (απροβλημάτιστη μεταφορά)..
Χτύπησα διάφορα μπιχλιμπίδια Bosch και 2 10.8 V (δραπανοκατσάβιδο και κρουστικό κατσαβίδι).

Τα υπάρχοντα θα ανέβουν προς πώληση!

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Σωκράτη το έχουμε ανεβάσει πάλι πιο παλιά. Να ξέρεις απλά πως τα περισσότερα εργαλεία είναι άνευ συσκευασίας με κομμένο καλώδιο τροφοδοσίας η χωρίς φορτιστή μπαταρίες δίσκους παρελκόμενα.
Κατά τα λοιπά κάποια αξίζουν και ένας δύο φίλοι έχουν αγοράσει και είναι ευχαριστημενοι.

Σωκράτη το έχουμε ανεβάσει πάλι πιο παλιά. Να ξέρεις απλά πως τα περισσότερα εργαλεία είναι άνευ συσκευασίας με κομμένο καλώδιο τροφοδοσίας η χωρίς φορτιστή μπαταρίες δίσκους παρελκόμενα.
Κατά τα λοιπά κάποια αξίζουν και ένας δύο φίλοι έχουν αγοράσει και είναι ευχαριστημενοι.

Επισης σημειωστε και Τονιστε οτι μπορει να λειπει και εξαρτημα ουσιαστικο δηλαδη λ.χ. παξιμαδι σφιξιματος-συγκρατησης σε φρεζα η δισκοπριονο, επισης, κομμένο καλώδιο τροφοδοσίας για να συνδεθει με ασφαλεια απαιτει συχνα πολυ προσεκτικη απουναρμολογηση εργαλειου, αρα προσοχη!

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση.
Για παράδειγμα έχει έναν γωνιακό τροχό αξίας 100 ευρώ με τιμή στα 40 αλλά λείπει καλώδιο, προφυλακτηρας παξιμαδια ασφάλισης κλειδί και χειρόλαβη οπότε θέλεις ακόμη 40 να τα προμηθευτείς.....
Σε καποια ίσως αξίζει όπως τριβειο η ρουτερ που δεν έχουν πολλά εξαρτήματα.
Απλά έχω συνηθίσει στην ιδέα του καινούριου αγρατζουνιστου εργαλείου!
Να ανοίγεις πρώτος το κουτί....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μια καλή τιμουλα στο πολυεργαλειο της Bosch από το eshop.
http://www.e-shop.gr/polyergaleio-ilektriko-bosch-pro-gop-300-sce-p-TLS.030596
Και επίσης δύο όμορφα σετακια Proxxon!

Δεν ειδα πουθενα στο site να αναφερουν ομως οτινπροκειται για ελλειπη εργαλεια. Τα βαφτιζουν refurnished και αντε βγαλε ακρη.

Νεκταριε, πρεπει να ειναι κανεις προσεχτικος με το paletadeals. Τα παιδια που δουλευουν εκει απλα σπρωχνουν οτι μπορουν, απο γνωσεις αστα να πανε...Επι τοπου μπορεις να διαπιστωσεις τι γινεται.
Τα refurβished εργαλεια ειναι ανακατΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ, δηλαδη μπορει να ειναι τμηματα απο 5 εκθεσιακα εργαλεια που ολα μαζι συνθετουν ενα εργαλειο...
Κοβεται το καλωδιο οπως ειπε φιλος εδω, γιατι 1'πωλουνται με το κιλο, και ο χαλκος βαραινει, 2'δεν παιζει εγγυηση κατασκευαστη, 3'προοριζονται στην χωρα οπου πωλουνται ΜΟΝΟΝ για ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, αλλο τι γινονται οταν εξαγονται...
Πολλα απο τα προιοντα του παλεταντιλσ ειναι εξ αγγλιας, αγορα κοψολαιμιων πωλητων...
Αρα caveat emptor
εγω εχω παρει πλανη εγγλεζικη απο κει που με εχει καλυψει αλλλα τι μπελας το φτιαξιμο για να μπει το νεο καλωδιο σωστα....

δεν ειναι απαραίτητα κακό το refurbised. Εδώ η apple στα πανάκριβα προιόντα της εαν σου χαλάσει το iphone - ipad σου δίνει ενα ωραιότατο refurbished το οποίο ειναι ολοκαίνουργιο. Μέσα εχουν αλλάξει οθόνη ή μητρική ή κάτι άλλο. Αλλά ποια η διαφορά; Επανασυναρμολόγηση γίνεται όπως εξ αρχής γίνεται στο εργοστάσιο.

Στα εργαλεία δεν ξέρω αν αλλάζουν αυτούσια κάποια κομμάτια ή γίνεται επισκευή με κολλητήρια ή κάτι άλλο. Αν αλλάζει το προβληματικό κομμάτι με νέο και δεν γίνεται επισκευή δεν θα με ενδιέφερε αν ειναι refurbished προσωπικά.

Σε αυτο το Palleta αναφέρει τα προιόντα του ως Β κατηγορίας δηλαδή μεταχειρισμένα - εκθεσιακά - refurbish .

Το καλώδιο είναι δύσκολο γενικά να μπεί; Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είχα την αίσθηση οτι ειναι απλη διαδικασία εαν πιάνουν λίγο τα χέρια σου.

Ρε σεις, μην πλατιαζουμε.. αφου τρεχει το μαγαζι και λογω των καιρων κλπ, (βλεπε οικ. κριση) σημαινει οτι ειναι ΒΦΜ..

Καλώδιο έχω αλλάξει σε γωνιακό, τριβειο αλοιφαδορο και άλλα εργαλεία!
Εγώ το βρίσκω παιχνιδάκι.
Τώρα ΜΌΝΟ μια επίσκεψη επιτόπου θα κάνει κάποιον να καταλάβει τι πουλά το μαγαζί.

Θοδωρή σχετικά εύκολα αλλάζεται τό καλώδιο άν πιάνουν τά χέρια σου,καί κατέχεις τό αντικείμενο φυσικά,απλα θέλει άνοιγμα η συσκευή νά έχεις φτιαξει ενα καλώδιο 2-3 μετρα η παραπάνω όσο θελεις μέ ένα φίς αρσενικό σούκο ,και χρειάζεται και μιά πρέσα και 2 ακροδέκτες γιατί συνήθως πάνω στόν διακόπτη θέλει ακροδέκτη

Η πρέσα είναι στήν φωτό πάνω στό χαρτί,καί οι ακροδέκτες είναι στά τερματικά τών καλωδίων

http://i62.servimg.com/u/f62/11/22/64/62/light512.jpg

Πολλες φορες εχω αλλαξει πριζα σε εργαλειο/συσκευη. Αλλα οταν το καλωδιο ειναι κομμενο ψηλα, τοτε κατα τη γνωμη μου πρεπει να ανοιχτει το εργαλειο και το (καταλληλο) καλωδιο να τοποθετηθει σωστα απο την αρχη, μεσα στο εργαλειο.
Δεν θα κολλουσα ποτε καλωδιο σε power tool σε συνεχεια προηγουμενου, ας ηταν και του ιδιου τυπου και μεγεθους. Οποτε το εχω κανει, το εχω κανει σε συσκευες μικρης καταναλωσης/ισχυος.

Πήγα στο παλέτα το Σάββατο που πέρασε..
Εκτός από δυο τρεις σέγες της Bosch, ένα δισκοπρίονο dewalt, ένα jcb και ένα τριβείο, τα υπόλοιπα εργαλεία δεν έλεγαν τίποτα..
Αυτό που πήρα εγώ δεν είχε καλώδιο και βίδα που σφίγγει τη βύθιση..
Το καλώδιο είναι υπόθεση δέκα λεπτών να συνδεθεί..
Ανοιγμένο μέσα δεν ήταν, μιας και θα φαινόταν από το κεφάλι των βιδών..
Πρέπει πάντως να τα δει όποιος θέλει ιδίοις όμμασι για να βγάλει συμπεράσματα.. Ούτε θησαυρό έχει ούτε και άνθρακες όμως..

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Μπορεις να περιεργαστης τα εργαλεια εκει στο παλλετα; σε αφηνουν ;;

Nαί Βασίλη κανένα πρόβλημα

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Ευχαριστω δημητρη .να κανονισουμε καμμια ομαδικη επισκεψη για αξιολογιση απο κοντα .οσο περισοτερα ματια και γνωμες τοσο το καλητερο