Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Εγώ ένα δισκοπρίονο DeWalt που είδα στο παλετοκατάστημα απογοητεύτηκα πλήρως.
Πρώτα απ' όλα η τιμή του, 82 ευρώ ενώ καινούργιο κάνει 140.
Ψάχνω να δω τι του λείπει. Έλειπαν οι βίδες ρύθμισης γωνίας κοπής, ρύθμισης βάθους, ο πλευρικός οδηγός, το καλώδιο τροφοδοσίας, το κλειδί αλλαγής λεπίδων, ο δίσκος κοπής με μια πρώτη ματιά.
Με μια πιο προσεκτική έλειπαν όλες οι βίδες και τα παξιμάδια συγκράτησης του δίσκου, πράγμα κατά τη γνώμη μου πολύ επικίνδυνο για εμένα αφενός να κάνω την συναρμολόγηση αφετέρου πρόκειται για εργαλείο ακριβείας.
Εξωτερική κατάσταση προς κακή. Δεν είμαι γνώστης για να ξέρω τι άλλο ακόμα του έλειπε.
Εκτιμώμενο κόστος επαναφοράς του εργαλείου μπορείτε να βγάλετε από το παρακάτω link (που δεν έχει το κόστος του δίσκου)

http://toolsandpartsdirect.co.uk/DeWalt-D23620-Type-1-Circular-Saw-Spare-Parts__p-3527.aspx

Κυριοι για αντικατασταση του καλωδιου αγοραστε απο εξαρτηματα Η/Υ ετοιμο καλωδιο PSU σε οτι μηκος θελετε!
EURO-KettleLead.gif

Εγώ ένα δισκοπρίονο DeWalt που είδα στο παλετοκατάστημα απογοητεύτηκα πλήρως.
Πρώτα απ' όλα η τιμή του, 82 ευρώ ενώ καινούργιο κάνει 140.
Ψάχνω να δω τι του λείπει. Έλειπαν οι βίδες ρύθμισης γωνίας κοπής, ρύθμισης βάθους, ο πλευρικός οδηγός, το καλώδιο τροφοδοσίας, το κλειδί αλλαγής λεπίδων, ο δίσκος κοπής με μια πρώτη ματιά.
Με μια πιο προσεκτική έλειπαν όλες οι βίδες και τα παξιμάδια συγκράτησης του δίσκου, πράγμα κατά τη γνώμη μου πολύ επικίνδυνο για εμένα αφενός να κάνω την συναρμολόγηση αφετέρου πρόκειται για εργαλείο ακριβείας.
Εξωτερική κατάσταση προς κακή. Δεν είμαι γνώστης για να ξέρω τι άλλο ακόμα του έλειπε.
Εκτιμώμενο κόστος επαναφοράς του εργαλείου μπορείτε να βγάλετε από το παρακάτω link (που δεν έχει το κόστος του δίσκου)

http://toolsandpartsdirect.co.uk/DeWalt-D23620-Type-1-Circular-Saw-Spare-Parts__p-3527.aspx
Και αυτο δηλαδη υπαρχει και στο site ως used, να φανταστω? τυχεροι οσοι παραγγειλουν πραμα απο το site και ανοιξουν το πακετο με εργαλεια ελλειπη! Προβλεπω εγκεφαλικα και καταγγελιες.
ΥΣ. Εκτος και αν σε ιντερνετικες παραγγελιες τα συμμαζευουν οι ιδιοι!

Νομίζω ότι εργαλεία δε στέλνουν Νεκτάριε..

Άσε αγαπητέ, εκεί μέσα αγόραζαν ατμοσίδερα μιας αμφιβόλου ποιότητας εταιρείας σε κοντινή τιμή με επώνυμο και ανώτερο μοντέλο που μου έστειλαν με ενημερωτικό e-mail από το mediamarkt.

Last edited:

Πιστευω οτι εκτός εξαιρεσεων παιρνεις κατι για ανταλλακτικο...

Στό site τού Praktiker λέει οτι μέ κάθε απόσυρση εργαλείου μέ μπαταρία η ηλεκτρικό η Βοsch σέ ολόκληρη τη γκάμα εργαλείων, εργαλείων κήπου & πλυστικών μηχανημάτων,κάνει δώρο το ΦΠΑ δηλαδή έκπτωση 23 %

http://www.praktiker.gr/promo-bosch-anakyklosi

Κρίμα γιατί δέν έχω τίποτα γιά απόσυρση είχα ένα doit επαναφορτιζομενο κατσαβίδι και το εριξα στην ανακύκλωση πρίν 3 μήνες,αλλη φορά δέν πρέπει να πετάμε τίποτα έτσι όπως πάει ,γιατί ποτέ δέν ξέρεις :smash:

Ωραια εχω μια κατσαβιδιερα της ΙΚΕΑ 10ετιας σχεδον που δεν ηξερα τι να την κανω...
23% ειναι καλη εκπτωση...

λεω για ενα κρουστικο καλωδιου που ΔΕΝ εχω...
τι λετε για αυτο...???
http://www.praktiker.gr/p/kroustiko-drapano-bosch-psb-500re-500watt-44590\

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ή αυτο...
http://www.praktiker.gr/p/kroustiko-drapano-bosch-psb-750-rce-doro-trypania-x-line-44589

Δεν ειναι λιγο κοροιδια????
https://www.skroutz.gr/products/show/19503484

Επισης με 85 ευρω παιρνεις μπλε!!
Καποιος φιλος στις προηγουμενες σελιδες μαλιστα θα επαιρνε μπλε με 65 ευρω!!!

Στό φυλλάδιο πού έχω έχει μερικές τιμές,αλλά πιάνοντας το κομπιουτεράκι η έκπτωση ειναι 19 % καί οχι 23 % μήπως κάνω λάθος ?
asotosios σέ αυτά τά 2 εργαλεία θά γλυτώσεις μόνο 3-4 ευρώ από τό φτηνότερο τού skroytz.

prosfo10.jpg

Το 500άρι δε νομίζω ότι θα είναι αρκετά δυνατό.
Δες αν υπάρχει η δυνατότητα να πας σε κάτι που να έχει ισχύ πιο κοντά στα 1000 Watt. Ανάλογα τι το θέλεις βέβαια, για τρύπημα σε τούβλο και γενικώς μαλακά υλικά δεν πρόκειται να σε προβληματίσει. Για τρύπημα σε μπετό ίσως ζορίσει λίγο παραπάνω. Όταν έψαχνα για το δικό μου πήρα το 750 W και φίλοι μάστορες μου είπαν ότι για κάποιες εργασίες θα είναι "λίγο". Το άλλαξα με ένα 1000άρι που ήταν τότε σε προσφορά και όλα καλά.

Σπίτι βέβαια για τελείως περιστασιακή χρήση έχω ένα B&D 800W νομίζω, που τα πάει επίσης μια χαρά.

ΥΓ. Στις κανονικές τους τιμές (δηλ. χωρίς εκπτώσεις), ιδίως τα εργαλεία Bosch το Praktiker και το L-M δεν τα έχουν ιδιαίτερα φτηνά. Ψάξε και αλλού όπως έγραψαν και άλλοι πριν από μένα.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Στό φυλλάδιο πού έχω έχει μερικές τιμές,αλλά πιάνοντας το κομπιουτεράκι η έκπτωση ειναι 19 % καί οχι 23 % μήπως κάνω λάθος ?
asotosios σέ αυτά τά 2 εργαλεία θά γλυτώσεις μόνο 3-4 ευρώ από τό φτηνότερο τού skroytz.

prosfo10.jpg

Υπολογίζεις τον ΦΠΑ στην τελική τιμή ενώ πρέπει στην τιμή προ ΦΠΑ ...

Λάθος μου,ευχαριστώ πολύ Ιωάννη

https://www.toolstore.gr/wolfcraft-...-με-καλυμμενες-βιδες-p-6142.html#.VkDq0GIaySM

Το εχει φερει ξανα με τιμη στα 35 για οσους ενδιαφερονται. Αν δεν κανω λαθος πριν ηταν ποιο ακριβο!

Ούτε κατά 1 ευρώ αλλά πάλι έκπτωση είναι..

Δεν ξερω εαν εχει αναφερθει (ειδαλλος σβηστε με) αλλα
υπαρχουν αυτα:

http://www.e-shop.gr/crazysundays

TLS.030658.jpg

κέρδος 25%

ΠΙΣΤΟΛΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ BOSCH PRO SDS PLUS 2.7J 790WATT SDS PLUS GBH 2-24 D TLS.030658

Το επαγγελματικό πιστολέτο PRO GBH 2-24 D της Bosch έχει κινητήρα 790Watt και κρουστική ισχύη 2,7J. Το πιστολέτο είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και συμπαγές επιτρέποντας την χρήση ακόμα και με το ένα χέρι. Διαθέτει συμπλέκτη υπερφόρτωσης για την προστασία του χρήστη και του εργαλείου, τσοκ SDS PLUS με δεξιά και αριστερή περιστροφή για το λύσιμο των μαγκωμένων τρυπανιών, καθώς και ρύθμιση του αριθμού των στροφών για ένα καθαρό αρχικό τρύπημα χωρίς σφάλματα. Περισσότερα...
Τελευταία τεμάχια σε stock

από

219

μόνο

166

TLS.030850.jpg

κέρδος 31%

ΔΡΑΠΑΝΟ ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ BOSCH PRO GSB 13 RE 600WATT TLS.030850

Το GSB 13 RE είναι ένα ηλεκτρικό δράπανο 600Watt της επαγγελματικής σειράς της Bosch κατασκευασμένο με τις αυστηρότερες προδιαγραφές του Γερμανού κολοσσού ο οποίος διαθέτει ηγετική θέση στα επαγγελματικά εργαλεία. Διαθέτει στιβαρό τσοκ δύο κελύφων μετάλλου για μέγιστη αντοχή στις ''κακουχίες'' της εργασίας ενώ η συσκευασία προσφέρει και επαγγελματική κασετίνα για την μεταφορά και την φύλαξη του εργαλείου. Περισσότερα...
Αμεσα διαθέσιμο

από

99

μόνο

69

TLS.030185.jpg

κέρδος 40%

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ BOSCH PRO GWS 850 CE ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ 125MM TLS.030185

O επαγγελματικός γωνιακός τροχός GWS 850 της Bosch είναι το ιδανικό εργαλείο για μικροεργασίες και απευθύνεται στον επαγγελματία και τον απαιτητικό DYI χρήστη. Διαθέτει ισχυρό κινητήρα 850Watt, 2η χειρολαβή για μεγαλύτερο έλεγχο και ασφάλεια καθώς και αφαιρούμενο προφυλακτήρα. Δέχεται τροχούς 115ΜΜ και 125MM με μεγάλο εύρος εφαρμογών και εργασιών. Περισσότερα...
Αμεσα διαθέσιμο

από

129.9

μόνο

79

TLS.030767.jpg

κέρδος 20%

ΨΑΛΙΔΙ ΚΟΦΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ BOSCH PRO GUS 10.8 V-LI SOLO TLS.030767

Επαγγελματικό ψαλίδι μπαταρίας της μπλε σειράς της Bosch ισχύος 10.8V. με πολύπλευρη χρήση, ικανό για κοπή διαφόρων εύκαμπτων και μαλακών υλικών (έως 11 mm πάχος), όπως π.χ. PVC, μοκέτα, χαρτόνι, δέρμα, υφάσματα. Προσφέρει γρήγορη πρόοδο της εργασίας χάρη στην τέλεια προσαρμογή του αριθμού των στροφών σε μαλακά και εύκαμπτα υλικά ενώ έχει την δυνατότητα κοπής μέχρι και 300m (PVC 4 mm) ανά φόρτιση μπαταρίας (2,0 Ah). Περισσότερα...
Περιορισμένο stock

από

109

μόνο

88

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και αυτο

TLS.120048.jpg

κέρδος 24%

ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ NILFISK ALTO 130BAR 1800WATT C 130.1-6 ΜΕ ΑΝΕΜΗ X-TRA 128470251 TLS.120048

Η Nilfisk κατέχει ηγετική θέση στα επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού και τα πλυστικά τα οποία και κατασκευάζει από το 1906. Το ισχυρότατο πλυστικό μηχάνημα Nilfisk ALTO C130.1-6 X-TRA, με μέγιστη πίεση νερού στα 130 bar και μοτέρ 1800Watt έχει παροχή μέχρι και 440 lt/h. Διαθέτει αξιόπιστη μεταλλική αντλία ενώ η εναλλαγή εξαρτημάτων γίνεται σε μερικά δευτερόλεπτα χάρις το πατενταρισμένο τρόπο Click & Clean της Nilfisk. Περισσότερα...
Περιορισμένο stock

από

199

μόνο

152.9

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Δεν ξερω εαν εχει αναφερθει (ειδαλλος σβηστε με) αλλα
υπαρχουν αυτα:

http://www.e-shop.gr/crazysundays

TLS.030658.jpg

κέρδος 25%

ΠΙΣΤΟΛΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ BOSCH PRO SDS PLUS 2.7J 790WATT SDS PLUS GBH 2-24 D TLS.030658

25% κέρδος σε σχέση με την αρχική τιμή του e-shop αλλά είναι 26 ευρώ πιο ακριβό σε σχέση με το Amazon.de που και μόνος σου να το παραγγείλεις επιβαρύνεσαι με 15,96 ευρώ σε ομαδική μπορεί να πληρώσεις και κάτω από από 1 έως 5 ευρώ δηλαδή πιο φτηνά από 10 έως 24 ευρώ και δώρο 5ε τρυπάνια SDS plus της Bosch και χωρίς περιορισμό χρόνου γιατί η βιασύνη οδηγεί σε λάθος αγορές ...

Το ίδιο μπορεί να ισχύει και σε άλλες προσφορές ...

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

25% κέρδος σε σχέση με την αρχική τιμή του e-shop αλλά είναι 26 ευρώ πιο ακριβό σε σχέση με το Amazon.de που και μόνος σου να το παραγγείλεις επιβαρύνεσαι με 15,96 ευρώ σε ομαδική μπορεί να πληρώσεις και κάτω από από 1 έως 5 ευρώ δηλαδή πιο φτηνά από 10 έως 24 ευρώ και δώρο 5ε τρυπάνια SDS plus της Bosch και χωρίς περιορισμό χρόνου γιατί η βιασύνη οδηγεί σε λάθος αγορές ...

Το ίδιο μπορεί να ισχύει και σε άλλες προσφορές ...

Σε ευχαριστω, αυτο ελεγα, να διασταυρωσουμε πληροφοριες, μην την πατησει κανεις μας....

http://toolshouse.gr/

Ενα εξαιρετικο καταστημα στο νησι μου την Χιο με ηδη αρκετα χαμηλες τιμες στα εργαλεια του και ανθρωπους που νοιαζονται για την εξυπηρετηση μας.
Τωρα εχει βαλει προωθητικη ενεργεια για το newsletter του και δινει εκπτωση ενα 5% επιπλεον.

Πιστευω αξιζει.

Καλοί ειναι δεν λέω αλλά το στραβωμένο χάρακα της wolfcraft που είναι εργαλείο μέτρησης μια χαρά μου τον έφεραν.. Τους επισήμανα να τον τσεκάρουν κιόλας.
Ουτε κακοπροέραιτος είμαι ουτε περίεργος .Είμαι αντικειμενικός.

Ειναι εργαλείο μέτρησης πρέπει να εφάπτεται τέλεια στην επιφάνεια εργασίας και όχι να κάνει κούρμπα έστω και ελαφριά..

Στην πρώτη παραγγελία ο ενας σφιγκτήρας της wolfcraft με σπασιμο στο πλαστικό. Δεν νομίζω να έγινε απο την μεταφορά γιατι τα συσκευάζουν παρα πολύ καλά απο το μαγαζί .
.Φυσικά αυτο δεν επηρεάζει τη ορθή λειτουργία του εργαλείου αισθητικό είναι αλλά και πάλι πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί στις online παραγγελίες.

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Οι άνθρωποι βέβαια ειναι ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί μιας και οταν είδαν στην αξιολόγηση μου 4 αστέρια που το ανέφερα ώς ξεγάδι με κάλεσαν να μου τον αλλάξουν αν ήθελα. Φυσικά και δεν υπήρχε λόγος αλλαγής.

Στον χάρακα όμως δεν έκανα αξιολόγηση μιας και θα ηταν 2στερο και μάλιστα καυστικό.

Απο απομακρυσκένη παραγγελία απολυτα ικανοποιημένος έμεινα απο το ToolsPro στην Κρήτη.

Ουτε απο τον Κεντροβίδα εχω μείνει απολυτα ικανοποιημένος διότι εχει κάνει κάποια μικρό λαθάκια τα οποία βέβαια πρόθυμα και με ευγένια τα διόρθωσε.