Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Βαγγελη τις σανιδες του παγκου τις εχεις βαλει καπως ανορθοδοξα:)

Tην πισω σανιδα πρεπει να την γυρισεις 360μοιρες και να την φερεις μπροστα (στο μερος που ειναι τα χερουλια).
Την μπροστινη σανιδα να την πας πισω αλλα η εγκοπη πρεπει να ειναι στο εσωτερικο μερος.

Βεβαια μπορεις να γυρισεις αναποδα μονο την μπροστινη σανιδα, αλλα βολευει να εχεις το μοιρογνωμονιο της αλλης σανιδας καθως και το συστημα μετρησης, μπροστα σου, εκει που ειναι και τα χερουλια.

Θα τα βγαλω τα ξυλα ετσι και αλλιώς αλλα επειδη μπορει να παρω και αλλον ενα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απο Leroy τον εχεις πάρει...???
Ναι,20 ευρω! Ειναι πολυ καλος για τα λεφτα του!

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

αν δεν ειναι μαιμου -που δεν το βλεπω να ειναι- προκειται για καταπληκτικη τιμη!!!

Παντως εγω θα παραγγειλω ενα και ας μην εχει διαθεσιμα. Λεει οτι θα φερει ομως και το banggood το εμπιστευομαι πληρως.

Very good find miskin!!

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

αν δεν ειναι μαιμου -που δεν το βλεπω να ειναι- προκειται για καταπληκτικη τιμη!!!

Παντως εγω θα παραγγειλω ενα και ας μην εχει διαθεσιμα. Λεει οτι θα φερει ομως και το banggood το εμπιστευομαι πληρως.

Very good find miskin!!
http://orcinus24x5.tumblr.com/post/85895171143/fake-mitutoyo-digital-caliper-from-ebay-real-one

σε προλαβα?

Μοιαζει Νεκταριε με το πανω της φωτο ομως που ειναι το γνησιο!
Μονο το τελευταιο δεκαδικο εδω δε το εχει καθολου.

Δεν ολες οι φωτογραφιες στο bangood απο το ιδιο μηχανημα. Παιζει να χρησιμοποιησαν καποιες απο το αυθεντικο. Τα ψηφια ειναι οπως το αυθεντικο, αλλα διπλα στην οθονη που γραφει δυο λεξεις, στο αυθεντικο η μια ειναι στο καπακι της μπαταριας, στην αντιγραφη οχι.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Lipstick on a pig οι κινεζικες αντιγραφες :flipout:
Μιχαληηηηηηη, το πηρες?

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Παιδιά είναι fake και δυστυχώς μόλις ανακάλυψα ότι και αυτά που είχα πάρει πέρσυ σε δημοπρασία απ' το ebay.de είναι και αυτά το ίδιο.... :hanged:

s3ofit.jpg

Last edited:

Δεν το παρηγγειλα, μολις μπηκα στο σπιτι και ειδα τα posts εδω :))

Παντως θελω ενα καλιπερακι ακριβειας, και τα φτηνα κατω των 20 ευρω δε λενε και πολλα. Αυτο με 28 ευρω, εστω και μαιμου, φαινεται οτι εχει αρκετη ακριβεια. Θα δω..

Στο βιντεο λεει, και το συμεριζομαι καλυτερα να παρεις ενα τον 10 και να ξερεις οτι αξιζει τοσα και οχι να δωσεις 30-40 να παρεις ενα βαφτισμενο επωνυμι που κανει την ιδια δουλεια.
ΥΣ η ζμπροχχον δεν εχει αντιστοιχο?

free photo upload
To facom δεν μοιαζει πολυ στο miyotumo? αραγε ειναι γιαπωνεζικο ή κινεζικο?

Και το unior?

image upload no limit
:idea:
Κατι δεεν μου καθεται καλα και ελπιζω να μην ειναι αυτο που σκεφτομαι.

Εχω των 10 ευρω και αξιζουν τοσο.
Σκεφτομαι να παρω την μαιμου των 30 ευρω που ελπιζω και νομιζω οτι θα αξιζει 30, καθως φαινεται οτι η ακριβεια του ειναι οντως καλυτερη απο τα φτηνα.

Συμφωνω με τον τυπο που αγορασε το fake, στο λινκ που εβαλες.

Needless to say, I was not happy about buying a fake. However, that said, it’s a very, very good fake. Measurements have always been accurate, zero-retention has been flawless, tracking speed is instantanous, slide action is very smooth and fluid, locking is solid, etc. Far better quality than any regular $30 caliper I’ve ever used.

Έχω των 10ευρω και είναι μια χαρά για χοβτροδουλειες...10ευρω το πήρα μέχρι ένα δεκαδικο είμαστε εντάξει...
Μπας και έχω πρόσβαση σε πάρα πολύ ακριβά και ακρίβειας μηχανήματα έχοντας κάνει συγκριτικά έως το ένα δεκάδικο είναι μια χαρά στο δεύτερο θα μπορούσε να τα πηγαίνει καλύτερα...
Αλλά μην τρελαίνομαστε 10ευρω και τρελή ακρίβεια σε ψηφιακό ΔΕΝ πάνε μαζί...

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Σκεφτομαι να παρω την μαιμου των 30 ευρω που ελπιζω και νομιζω οτι θα αξιζει 30, καθως φαινεται οτι η ακριβεια του ειναι οντως καλυτερη απο τα φτηνα.

Needless to say, I was not happy about buying a fake. However, that said, it’s a very, very good fake. Measurements have always been accurate, zero-retention has been flawless, tracking speed is instantanous, slide action is very smooth and fluid, locking is solid, etc. Far better quality than any regular $30 caliper I’ve ever used.

Με τα ίδια λεφτά (τι 30 τι 40)περίπου παίρνεις Insize

Ρε Μιχάλη έχεις πάρει ένα κάρο εργαλεία επώνυμα ... πάρε και ένα παχύμετρο .. αλλά να πάρεις το Mitutoyo 500-196-30 Advanced Onsite Sensor Absolute

Γιαννη εσυ δεν εχεις παρει ενα καλο παχυμετρο αν θυμαμαι καλα? Το παραπανω εχεις?

Για να πω τη μαυρη αληθεια, αν και εχω καμμια δεκαρια -τσιπικα και ημιτσιπικα- παχυμετρα/μικρομετρα, μου αρεσει αυτη η μοναδικη αισθηση ολισθησης των καλων παχυμετρων. Το νιωθεις το καλο το πραμα.
Οκ, και λιγο η συνεπεια των επαναληπτικων μετρησεων.

Γιαννη εσυ δεν εχεις παρει ενα καλο παχυμετρο αν θυμαμαι καλα? Το παραπανω εχεις?

Για να πω τη μαυρη αληθεια, αν και εχω καμμια δεκαρια -τσιπικα και ημιτσιπικα- παχυμετρα/μικρομετρα, μου αρεσει αυτη η μοναδικη αισθηση ολισθησης των καλων παχυμετρων. Το νιωθεις το καλο το πραμα.
Οκ, και λιγο η συνεπεια των επαναληπτικων μετρησεων.

Ναι ...