Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Τοτε ειτε δεν επρεπε να πουλανε τετοιες μηχανες γιατι ορθως δεν μπορεις να διαπιστωσεις αν καποιος την εχει δοκιμάσει ή οχι...σαν τα εσωρουχα ενα πραγμα...
ΕΙΤΕ επρεπε να αναγραφετε οπως σωστα λες στο σαιτ τους...και στις λεπτομέρειες της εκαστωτης μηχανης ξυρισματος...!!!

Δεν ειχε τετοια σφραγιση Ευγενιε, μια απλη αυτοκολλητη στρογγυλη ταινια.
Η ενσταση μου ηταν πως δεν αναφεροταν πουθενα κατι τετοιο.

Εχεις δίκιο Κυριάκο
Καί εγώ πρός τό παρών δέν έχω κάποιο παράπονο από τό έν λόγο κατάστημα,έχει δίκιο ο Ευγένιος-άτυχος (γιατί άλλοι παρέλαβαν κανονικά τό τριβείο) παρακολουθώ τό όλο θέμα εδώ καί καιρό και αυτό πού έχω καταλάβει είναι όταν στίς προσφορές αναγράφει περιορισμένο απόθεμα,η ελάχιστο απόθεμα,η νέα παραλαβή στίς τάδε τού μηνός,θα κάνω παραγγελία μεσω site η μέσω τηλεφώνου ΑΛΛΑ θα κρατάω μεγάάάλη πισινή ότι μπορεί να μήν προλάβω νά πάρω καί τίποτα,καί έτσι άν μού γίνει η στραβή θά πώ, α καλά τό περίμενα πάμε γιά αλλα,καί δέν θα χαλαστώ τόσο πολύ,ρεαλιστής γάρ.
Φυσικά θα ξαναψωνίσω όπως ψώνιζα καί πρίν,δηλαδή σέ προσφορές και σέ κάτι πού βρίσκω φτηνότερα η και καθόλου από αλλού.

Απάντηση: Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Εχεις δίκιο Κυριάκο
Καί εγώ πρός τό παρών δέν έχω κάποιο παράπονο από τό έν λόγο κατάστημα,έχει δίκιο ο Ευγένιος-άτυχος (γιατί άλλοι παρέλαβαν κανονικά τό τριβείο) παρακολουθώ τό όλο θέμα εδώ καί καιρό και αυτό πού έχω καταλάβει είναι όταν στίς προσφορές αναγράφει περιορισμένο απόθεμα,η ελάχιστο απόθεμα,η νέα παραλαβή στίς τάδε τού μηνός,θα κάνω παραγγελία μεσω site η μέσω τηλεφώνου ΑΛΛΑ θα κρατάω μεγάάάλη πισινή ότι μπορεί να μήν προλάβω νά πάρω καί τίποτα,καί έτσι άν μού γίνει η στραβή θά πώ, α καλά τό περίμενα πάμε γιά αλλα,καί δέν θα χαλαστώ τόσο πολύ,ρεαλιστής γάρ.
Φυσικά θα ξαναψωνίσω όπως ψώνιζα καί πρίν,δηλαδή σέ προσφορές και σέ κάτι πού βρίσκω φτηνότερα η και καθόλου από αλλού.

Μία από τα ίδια ο παππούς.

Τρεχάτε!!!

https://www.praktiker.gr/l/Pre-Sales/Εργαλεία-κήπου?catId=3

https://www.praktiker.gr/l/Pre-Sales/Εργαλεία?catId=2

Ο κλαδοτεμαχιστής στα 150 ευρώ είναι χάρισμα!
Επειδή όμως έχει καμιά 92 κομμάτια σε όλη την Ελλάδα σίγουρα θα περισσέψουν και στο μέλλον θα ρίξουν κι άλλο την τιμή.
Πολύ καλή τιμή και το mcculloch αλυσοπρίονο, αντίστοιχο του Husqvarna 236!

Καλα ποτε εφεραν τα LUX και τα "σκοτωνουν" τοσο γρηγορα?

Να τα δώσω τα 150 ευρώ (αν και απο κοντά που τον είδα νομίζω είναι σαράβαλο),
ανταλλακτικά θα βρίσκω σε ένα χρόνο? (μαχαίρια κυρίως γιατί τον κινητήρα πές τον αλλάζω - πεταμένα λεφτά δηλαδή)

Να τα δώσω τα 150 ευρώ (αν και απο κοντά που τον είδα νομίζω είναι σαράβαλο),
ανταλλακτικά θα βρίσκω σε ένα χρόνο? (μαχαίρια κυρίως γιατί τον κινητήρα πές τον αλλάζω - πεταμένα λεφτά δηλαδή)

Τα 600 που ζητούσε αρχικά ήταν πολλά. Για 150 όμως ακόμα και αυτή η ποιότητα είναι αποδεκτή.
Μαχαίρια θα βρεις εύκολα γιατί κυκλοφορεί από πολλές εταιρείες (π.χ Einhell, Hecht, Matrix κ.λπ).

Εγώ στοιχηματίζω πάντως ότι λόγω του μεγάλους αποθέματος (κοντά 90 κομμάτια) θα περισσέψουν το λιγότερο τα 2/3 οπότε και η τιμή θα πάει στο 100άρικο!

Τα 600 που ζητούσε αρχικά ήταν πολλά. Για 150 όμως ακόμα και αυτή η ποιότητα είναι αποδεκτή.
Μαχαίρια θα βρεις εύκολα γιατί κυκλοφορεί από πολλές εταιρείες (π.χ Einhell, Hecht, Matrix κ.λπ).

Εγώ στοιχηματίζω πάντως ότι λόγω του μεγάλους αποθέματος (κοντά 90 κομμάτια) θα περισσέψουν το λιγότερο τα 2/3 οπότε και η τιμή θα πάει στο 100άρικο!

+1
Συμφωνώ μέ τόν Νικόλα.

Αφου αναρτηθηκε στο φορουμ...παει για ξεπουλημα...!!! :)

Με τίποτα. Είναι εξειδικευμένο εργαλείο και δεν κάνει για όλους.
Η έκπτωση είναι μέχρι μεθαύριο οπότε κομματάκι δύσκολο να ξεπουληθούν!

Θα ξανατσεκάρω το απόθεμα την Κυριακή για να δούμε!

Πήρα τον κλαδοτεμαχιστη. Στο manual λέει λάδι 10-30 και δε βρήκα στο κοντινό βενζινάδικο . Να βαλω mobil 1 esp formula 5-30 που βάζω και στο αμάξι? Εντυπώσεις όταν το δουλέψω!

Sent from my XT1572 using Tapatalk

Πήρα τον κλαδοτεμαχιστη. Στο manual λέει λάδι 10-30 και δε βρήκα στο κοντινό βενζινάδικο . Να βαλω mobil 1 esp formula 5-30 που βάζω και στο αμάξι? Εντυπώσεις όταν το δουλέψω!

Βάλε 30άρι Θόδωρε.
Το 5-30 είναι πολύ λεπτό και θα το καίει εύκολα.

Το 5-30 δεν είναι πιο κοντά στο 10-30 απο το σκέτο 30?
Να πάω να αγοράσω σκέτο 30άρι? Γιατί το 5-30 το έχω ήδη.

Ανα 50 ώρες λέει αλλαγή και επειδή είναι και κινέζικο θα το κοιτάω πιο συχνά.

Απάντηση: Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Το 5-30 δεν είναι πιο κοντά στο 10-30 απο το σκέτο 30?
Να πάω να αγοράσω σκέτο 30άρι? Γιατί το 5-30 το έχω ήδη.

Ανα 50 ώρες λέει αλλαγή και επειδή είναι και κινέζικο θα το κοιτάω πιο συχνά.
http://www.weberlubricants.com/index.php/el/quality/genika-peri-lipantikon
κοίτα εδώ να καταλάβεις τι σημαίνει το ιξώδες στο λάδι και τι τα νούμερα sae

έχεις ένα τρομερό λάδι το MOBIL 1 ESP Formula 5W-30 το οποίο παρεμπιπτόντως ανήκει και στα ακριβά λάδια.

Πάρε ένα των 0.6 λίτρων από κατάστημα με είδη κήπου.
Σε μονοκύλινδρους κινητήρες δεν έχει νόημα η χρήση ακριβών λαδιών αυτοκινήτων.

Στις πρώτες 8 ώρες (και λιγότερο επειδή είναι κινέζικο) αλλάζεις λάδια και μετά στις 50 ώρες.
Αναμένουμε πλήρες review και φωτό από το κουτί - unboxing (το τελευταίο μπορείς να το κάνεις και τώρα)!

Με κλειστα ματια!

Λοιπόν!

Πρώτα απο όλα σας ευχαριστώ όλους!

Έπειτα να ενημερώσω ότι έχω δύο μικρά παιδιά οπότε όλες οι διαδικασίες είναι πολλαπλά δύσκολες!!!

Στο πράκτικερ πήγα με τον ένα γιο μαζί και δεν είχα πού να βάλω την κούτα γιατί είχα το καρεκλάκι πίσω!
Τελικά μετέφερα το καρεκλάκι μπροστά για να πέσουν όλα τα καθίσματα.

Έβαλα το λάδι 5-30 λοιπόν και φρέσκια βενζίνη και το έβαλα μπροστά.
Ο θόρυβος στο ρελαντί είναι λίγος. Ούτε καν ακουστικά δε χρειάζεται.

Όταν μπαίνουν όμως ξύλα αρχίζει η φασαρία.

Δυστυχώς κλαδιά δεν έχω καθόλου γιατί τα είχα κάψει πρόσφατα.
Βρήκα ένα ξερό αγνώστου προελεύσεως κλαδί 2.5-3 εκατοστών και το έφαγε άνετα. Πήρε το χρόνο του γιατί χοροπηδούσε πάνω κάτω αλλά δεν ακούστηκε να ζορίζεται καθόλου.
Τα τσιπς που βγάζει είναι αρκετά μικρά για μένα, και γράφει στο μανουαλ ότι αν θές μικρότερα τα ξαναπερνάς.

Δεν έχει βανάκι για να κλείνω την παροχή βενζίνης ώστε να μή χρειάζεται να αδειάζει το ντεπόζιτο για να στεγνώσω το μοτέρ αλλά θα βάλω ένα μόνος μου.

Στα 150 τελικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ούτε δώρο να μου το έκαναν και το ήθελα πολύ καιρό ένα τέτοιο μηχάνημα.

Unboxing δεν έγινε γιατί τη κούτα τη πέταξα πρίν καν σας ρωτήσω για το λάδι.
Θα βγάλω φωτογραφίες απο τα τσιπς για να δείτε το αποτέλεσμα και βίντεο όποτε το ξαναδουλέψω.
Το κατέβασα στο υπόγειο πλέον γιατί είχα 20 δαχτυλάκια να το σκαλίζουν και δεν είμαι της τιμωρίας αλλά της πρόληψης/καθοδήγησης!

Λοιπόν!

Πρώτα απο όλα σας ευχαριστώ όλους!

Έπειτα να ενημερώσω ότι έχω δύο μικρά παιδιά οπότε όλες οι διαδικασίες είναι πολλαπλά δύσκολες!!!

Στο πράκτικερ πήγα με τον ένα γιο μαζί και δεν είχα πού να βάλω την κούτα γιατί είχα το καρεκλάκι πίσω!
Τελικά μετέφερα το καρεκλάκι μπροστά για να πέσουν όλα τα καθίσματα.

Έβαλα το λάδι 5-30 λοιπόν και φρέσκια βενζίνη και το έβαλα μπροστά.
Ο θόρυβος στο ρελαντί είναι λίγος. Ούτε καν ακουστικά δε χρειάζεται.

Όταν μπαίνουν όμως ξύλα αρχίζει η φασαρία.

Δυστυχώς κλαδιά δεν έχω καθόλου γιατί τα είχα κάψει πρόσφατα.
Βρήκα ένα ξερό αγνώστου προελεύσεως κλαδί 2.5-3 εκατοστών και το έφαγε άνετα. Πήρε το χρόνο του γιατί χοροπηδούσε πάνω κάτω αλλά δεν ακούστηκε να ζορίζεται καθόλου.
Τα τσιπς που βγάζει είναι αρκετά μικρά για μένα, και γράφει στο μανουαλ ότι αν θές μικρότερα τα ξαναπερνάς.

Δεν έχει βανάκι για να κλείνω την παροχή βενζίνης ώστε να μή χρειάζεται να αδειάζει το ντεπόζιτο για να στεγνώσω το μοτέρ αλλά θα βάλω ένα μόνος μου.

Στα 150 τελικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ούτε δώρο να μου το έκαναν και το ήθελα πολύ καιρό ένα τέτοιο μηχάνημα.

Unboxing δεν έγινε γιατί τη κούτα τη πέταξα πρίν καν σας ρωτήσω για το λάδι.
Θα βγάλω φωτογραφίες απο τα τσιπς για να δείτε το αποτέλεσμα και βίντεο όποτε το ξαναδουλέψω.
Το κατέβασα στο υπόγειο πλέον γιατί είχα 20 δαχτυλάκια να το σκαλίζουν και δεν είμαι της τιμωρίας αλλά της πρόληψης/καθοδήγησης!

Αναμένουμε θόδωρε.
Το βάρος του μηχανήματος είναι μεγάλο;

Νομίζω διάβασα 40κιλά τα οποία κατα τη μεταφορά (στα πλάγια που έχει δύο ρόδες) δεν ενοχλούν.
Να το σηκώσεις ολόκληρο είναι πολύ βαρύ γιατί δεν έχει και βολικό πιάσιμο.

Αλλά για να το μεταφέρω με τις ρόδες στο υπόγειο απο ράμπα δεν κουράστηκα καθόλου.

Τα κιλά κατα τη λειτουργία νομίζω είναι μια χαρά. Δεν έχει πολλές ταλαντώσεις αλλά δε δοκίμασα και μακρύ παχύ κλαδί για να ξέρω.

Ήταν 2-3 κλαδάκια γαζιας και ένα άγνωστο πιο χοντρό
ad89ba8f9dc66aa216074349130dd566.jpg
2fdd24a9f750938cffb447160aa79c78.jpg
15fe1f8ff2d3608a11402763a317f1eb.jpg