Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Στο best price & skroutz οι τιμές ξεκινούν από 18 ευρώ. Άρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς τιμής.

Re: Απάντηση: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Ορεστη ευχαριστω!

Παρακαλώ Βασίλη!

Πάντως αυτό το σύστημα ήθελα να το δοκιμάσω, καλά έκανες και μας το θύμισες! Να το έχω στα υπόψιν! :)

Βασίλη το speedclick εννοώ. Τώρα χρησιμοποιώ το σύστημα με τη βιδα, που στερεώνει το δισκάκι στον άξονα. Το speedclick
Φαίνεται πιο εύχρηστο - γρήγορο.

https://youtu.be/mXgAAmmnfTo

Ναι ορεστη μεζι με το dremel που ειχω ειχε μεσα ενα η δυο αξονακια μεspeed click και ειναι εξαιρετικα βολικο.

Διαφημισουλα Μανωλη;
2 στα 2;
Ουτε καν μια αναρτηση στο καλωσορισμα νεων;
Για τα προσχηματα και μονο.

Ποιος Μανώλης?

http://avclub.gr/forum/showthread.p...ματος)?p=1057959263&viewfull=1#post1057959263

Το ειδα και γω αλλα δεν εχω αποψη αν οντως οι τιμες για τα συγκεκριμενα προιοντα ειναι οντως τιμες καλης προσφορας.
Παντως το να ποσταρει καποιος μονο στο νημα των προσφορων ειναι απο μονο του παραξενο. Θα δουμε.

Πήρα 3 βαλίτσες εργαλείων Bosch από tools house.
Η τιμή είναι χώμα και η ποιότητα άριστη! Αν τις στείλουν και με ΕΛΤΑ όπως τους υπέδειξα ακόμα καλύτερα.

Όντως είναι πολύ καλή τιμή. Θα πάρει κανείς άλλος μήπως συνδυαστούμε? Όχι για το κόστος αλλά για το ταχυδρομείο, λόγω δουλειάς μου είναι πολύ δύσκολο να παραλάβω...

Ειναι αβολες ομως στη τακτοποιηση και τοποθετηση ρε παιδια, ολες αυτες οι υφασματινου τυπου.
Και δεν αναφερομαι να εχεις μια να βαλεις καποια εργαλεια, παει κ'ερχεται...Αλλα ρε Νικο, τρεις?

Re: Απάντηση: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Ειναι αβολες ομως στη τακτοποιηση και τοποθετηση ρε παιδια, ολες αυτες οι υφασματινου τυπου.
Και δεν αναφερομαι να εχεις μια να βαλεις καποια εργαλεια, παει κ'ερχεται...Αλλα ρε Νικο, τρεις?

Καθόλου άβολη σε πληροφορώ. Εχει πολλές εσωτερικές τσέπες διαφορετικών διαστάσεων.
Πήρα 1 για μένα και άλλες 2 για φίλους.

Απάντηση: Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Με πήραν σήμερα το πρωί τηλέφωνο και μου είπαν ότι η προσφορά εξαντληθηκε...

1-2 κομματια για σμπρωξιμο θα ειχανε...