Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Βρε δεν εχω παραπανω, τουναντιον. Απλα μου φαινονται παραπολλα τα λεφτα, πλεον. Και οι απαιτησεις μου δεν ειναι πολυ ιδιαιτερες. Πλεον εχουν γινει σουπα τα σετ δραπανοκατσαβιδο με παλμικο και μπαταριες ηλιθιου. Οχι ομως μακιτα.

Η aeg ειναι ακομα atlas copco?

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Μην χάνετε το χιούμορ σας βρε...
Δεν είναι ανάγκη να τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς, εδώ μέσα κάνουμε και λίγο την πλακίτσα μας...

η AEG είναι ΤΤΙ group , καμία σχέση με την παλιά AEG atlas copco . Τότε τα εργαλεία της είχαν χρώμα μπλέ , τώρα είναι πορτοκαλί . Αν ψάξεις μπορείς να βρεις παλιά AEG από stock , τώρα από εγγύηση τι παίζει , δεν το ξέρω. Τα σημερινά εργαλεία της περίπου στο επίπεδο της Ryobi και λίγο πιο κάτω .

Πλακιτσα μεν αλλά χωρίς πλυντήριο να σε δω με φακιολι να πλενεις στο χέρι.....
Εργαλειο λέμε το πλυντήριο!!!!
AEG.

Κάποτε ήταν ATLAS CORPO ναι Σιφη αλλά έμαθα δεν είναι πλέον.

Ααααα και κάτι φώτο περιμενωωωωωωωωωω λεεεεμεεεεεεεε

Tι παιρνεις με 99 δολλαριακια (94 ευρω) στην αμερικη....και με φορτιστη, και με δυο μπαταριες και με τσαντιδιο μεταφορας :bigcry:

71CdE-8lY5L._SL1000_.jpg

http://www.amazon.com/dp/B01489O21G/?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=toolguyd-20

Tι παιρνεις με 99 δολλαριακια (94 ευρω) στην αμερικη....και με φορτιστη, και με δυο μπαταριες και με τσαντιδιο μεταφορας :bigcry:

71CdE-8lY5L._SL1000_.jpg

http://www.amazon.com/dp/B01489O21G/?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=toolguyd-20

Δεν φαίνονται και πολύ καλά ποιοτικά αλλά η τιμή σκίζει!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

η AEG είναι ΤΤΙ group , καμία σχέση με την παλιά AEG atlas copco . Τότε τα εργαλεία της είχαν χρώμα μπλέ , τώρα είναι πορτοκαλί . Αν ψάξεις μπορείς να βρεις παλιά AEG από stock , τώρα από εγγύηση τι παίζει , δεν το ξέρω. Τα σημερινά εργαλεία της περίπου στο επίπεδο της Ryobi και λίγο πιο κάτω .

Είναι σχεδόν ίδια με τα RIDGID.
Τechtronic Industries (TTI group) είναι και τα milwaukee που είναι από τα καλύτερα εργαλεία. Τα Ryobi είναι τα ερασιτεχνικά τους, οπότε τα AEG είναι πολύ πιο πάνω καθώς είναι επαγγελματικά.

έχω Milwaukee εργαλεία και είναι όντως top. Τις προάλλες έπεσε στα χέρια μου ένα πορτοκαλί AEG δραπανάκι μπαταρίας , ε για επαγγελματικό δεν μου πολυφάνηκε . Πολλά μπόσικα στο τσόκ , με το τρυπάνι όπως γύριζε , άνετα έφτιαχνες σούπα χτυπητή , και η ροπή του ,18 αρι ήταν ,ούτε που θυμάμαι το μοντέλλο , τίποτα το ιδαίτερο . Μπορεί να έπεσα και σε προβληματικό κομμάτι , αλλά να δυσκολεύεται σε 8χ30 βίδα , τι να πεις .

έχω Milwaukee εργαλεία και είναι όντως top. Τις προάλλες έπεσε στα χέρια μου ένα πορτοκαλί AEG δραπανάκι μπαταρίας , ε για επαγγελματικό δεν μου πολυφάνηκε . Πολλά μπόσικα στο τσόκ , με το τρυπάνι όπως γύριζε , άνετα έφτιαχνες σούπα χτυπητή , και η ροπή του ,18 αρι ήταν ,ούτε που θυμάμαι το μοντέλλο , τίποτα το ιδαίτερο . Μπορεί να έπεσα και σε προβληματικό κομμάτι , αλλά να δυσκολεύεται σε 8χ30 βίδα , τι να πεις .

Δεν νομίζω να έιναι τόσο μάπα όμως. Μάλλον έπεσες σε πολυζορισμένο εργαλείο.
Αν δεν έχουν ενσωματωμένο τσοκ (κατά εκεί μου κολλάει το fixtec) τότε πρέπει να είναι καλά.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

καλορίζικα και καλοδούλευτα!!
εάν είδα καλά τα specs πρόκειται για ακριβώς 2 ίδια δραπανοκατσάβιδα, το ένα με κρούση και το άλλο χωρίς, σωστά?

καλορίζικα και καλοδούλευτα!!
εάν είδα καλά τα specs πρόκειται για ακριβώς 2 ίδια δραπανοκατσάβιδα, το ένα με κρούση και το άλλο χωρίς, σωστά?

Έτσι φαίνεται. Θα σου πω σίγουρα όταν τα παραλάβω!!!

http://www.e-shop.gr/drapanokatsabi...i-2-2x15ah-li-ion-39-accessories-p-TLS.030597

Πως σας φαίνεται αυτό το Bosch Pro GSR 10.8 με τις δυο μπαταρίες; Σου δίνει τη δυνατότητα να επενδύσεις μελλοντικά σε όλη την σειρά Bosch solo

Με τα ίδια χρήματα από Γερμανία παίρνεις τις μεγαλύτερες μπαταρίες και σου μένουν και ψιλά...
Το κέρδος μεγαλώνει περισσότερο αν πάρεις και κάποιο ακόμα solo.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Κάτι αντίστοιχο με το Skroutz και το Bestprice είναι το Idealo.de, βρίσκει την καλύτερη (λέμε τώρα) τιμή.
Δεν είναι βέβαιο ότι το κατάστημα στέλνει Ελλάδα αλλά δεν χάνουμε τπτ να το ψάξουμε.

http://www.e-shop.gr/drapanokatsabi...i-2-2x15ah-li-ion-39-accessories-p-TLS.030597

Πως σας φαίνεται αυτό το Bosch Pro GSR 10.8 με τις δυο μπαταρίες; Σου δίνει τη δυνατότητα να επενδύσεις μελλοντικά σε όλη την σειρά Bosch solo

Πολυ συμπαθητικο πακετακι. Αν σου λειπουν τρυπανια να το αγορασεις, η τιμη ειναι οκ και οπως ειπες θα ειναι η αρχη για την υπολοιπη 10βολτη μπλε σειρα η οποια ειναι απλα καταπληκτικη.

Στην ιδια περιπου τιμη χωρις τρυπανια μπορεις να παρεις το κρουστικο GSB με φορτιστη και 2 μπαταριες των 2Αω απο amazon.de

Καιρό έχω την απορία: η διαφορά του gdr από το gsr ποια είναι; Εγώ έχω το gdr. Είναι τρυπάνι κρουστικό. Το gsr τι είναι;

Καιρό έχω την απορία: η διαφορά του gdr από το gsr ποια είναι; Εγώ έχω το gdr. Είναι τρυπάνι κρουστικό. Το gsr τι είναι;

Το GDR είναι παλμικό κατσαβίδι. Το GSR είναι δραπανοκατσάβιδο.

Δεν κατάλαβα. Το GDR είναι παλμικό τρυπάνι (κατσαβίδι πώς; ), δραπανοκατσάβιδο δεν ξέρω τι εννοείς. Το GSR το έχω δει και τρυπάνι και κατσαβίδι (με διαφορετικές μύτες).