Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Αυτό δεν έχεις;
spf9lt.jpg

Κατσαβίδι είναι αφού δεν έχει τσοκ αλλά αντάπτορα για μύτες και η κρούση του είναι περιστροφική και όχι διαμήκη (το λέω καλά; ) σαν το αερόκλειδο ένα πράγμα. Για να βιδώνει και να ξεβιδώνει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εκτός αν έχεις το GSB που είναι κρουστικό δραπανοκατσάβιδο και μπερδεύτηκες στα g,s,b,d,r.... :)

2lcwefl.jpg

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Εκτός αν έχεις το GSB που είναι κρουστικό δραπανοκατσάβιδο και μπερδεύτηκες στα g,s,b,d,r.... :)

2lcwefl.jpg

Έπεσε διάνα... :flipout:
Κοίταξα το "GDR" μου και γράφει GSB.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλά

Έπεσε διάνα... :flipout:
Κοίταξα το "GDR" μου και γράφει GSB.

Οπότε η μόνη διαφορά με το GSR είναι η κρούση που έχει το δικό σου.

http://toolshouse.gr/%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82/aeg-jp2b18li-152b-%CF%83%CE%B5%CF%84-2-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%B2%CE%B9%CE%B4%CE%B1-18v-%CE%BC%CE%B5-2-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF/

Σήμερα είδα το σετάκι πάλι στα 209 ευρώ. Ρωτώντας ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το κατάστημα λόγο του ότι ενδιαφέρεται ένας φίλος, μου είπαν πως τα 180 ευρώ που είχε πριν μια εβδομάδα όταν τα πήρα, ήταν...προσφορά εβδομάδας. Κρίμα :bigcry:

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

αρα αφου εχει παίξει στα 180 δεν αποτελεί προσφορά στα 209..

Και γενικότερα δεν αποτελεί προσφορά μιας και ξεκινάει απο την ίδια τιμή στα σκρουτζομάγαζα https://www.skroutz.gr/s/7956566/AEG-JP2B18LI-152b.html?keyphrase=AEG+JP2B18LI-152B

Για 2 δραπανοκατσάβιδα πάντως και αυτή η τιμή είναι πολύ καλή..
Απλά με το τσοκ τι γίνεται δεν ξέρουμε...

Σήμερα έπεσε στα χέρια μου ένας κατάλογος προσφορών της facom. Όσο κοίταξα σε εγχώρια καταστήματα, είναι φθηνοτερος σε όλα τα προϊόντα. Τον πήρα από Καυκα.

Σήμερα έπεσε στα χέρια μου ένας κατάλογος προσφορών της facom. Όσο κοίταξα σε εγχώρια καταστήματα, είναι φθηνοτερος σε όλα τα προϊόντα. Τον πήρα από Καυκα.

Πως μπορουμε να τον δουμε και μεις που δεν εχουμε καυκα σιμα μας?

Πως μπορουμε να τον δουμε και μεις που δεν εχουμε καυκα σιμα μας?
Την Κυριακή μπορώ να τον scanαρω κ τον ανεβάζω αν θέλετε .

Ευχαριστω.....

Ιδεα σου...οι τιμες ειναι χωρις φπα!
:slapface:

Ευχαριστω.....

Ιδεα σου...οι τιμες ειναι χωρις φπα!
:slapface:
Έχετε δίκιο ρε παιδιά, συγγνώμη.

Έχει και 15 μεταφορικά και ίσως συμφέρει σε ομαδική, όσοι ενδιαφέρονται.

Η ερωτηση του φιλου HAF Κ μεταφερθηκε εδω:
http://avclub.gr/forum/showthread.php/122335-Οικιακό-εργαστήριο?p=1057534452#post1057534452

Καλο ειναι να ποσταρουμε στο αντιστοιχο νημα ωστε οι απαντησεις να ειναι ευκολο να αναζητηθουν απο ολους!

Αν τομθελει καποιος πρεπει να το χτυπησει τωρα μιας και εχει 13 στοκ ακομη.

Η ερωτηση του φιλου HAF Κ μεταφερθηκε εδω:
http://avclub.gr/forum/showthread.php/122335-Οικιακό-εργαστήριο?p=1057534452#post1057534452

Καλο ειναι να ποσταρουμε στο αντιστοιχο νημα ωστε οι απαντησεις να ειναι ευκολο να αναζητηθουν απο ολους!

Ευχαριστω