Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα για παραγγελειες ανω των 350 λιρων.
Παμε για καμια ομαδικη?

Σατανά!

...λες?

Χαχαχαχαχα!!!

Εμενα με ενδιαφερει το οργανο μετρησης για ρουτερ και κλιση δισκοπριονου.
Πιστευω ενδιαφερουν και αλλους οποτε θα μαζευτουμε!

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Εγώ έχω πάρει αυτά από το Κέντροβιδας ...

Bosch 2607019922

View attachment 122825

Καλά είναι τα HEX αλλά σε περιορίζουν.
Έκτός απο τα ξυλοτρύπανα έχω και για σίδερο, κάποια σετ κοβαλτίου, κι αυτά είναι πολλά γατί έχει και μισαδάκια, πχ 1 - 1,5 - 2 - 2,5 κλπ.
Κι αυτά δεν είναι φτηνά, αν τα πάρεις ένα-ένα από το 0,5 μέχρι το 10 κοστίζουν γύρω στα 50 Ε. Εχεις και τη δυνατότητα, αν κάτι σου σπάσει, να το αγοράσεις μεμονωμένα.
Με το τσόκ μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όλα αυτά.

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Έκτός απο τα ξυλοτρύπανα έχω και για σίδερο, κάποια σετ κοβαλτίου, κι αυτά είναι πολλά γατί έχει και μισαδάκια, πχ 1 - 1,5 - 2 - 2,5 κλπ.
Κι αυτά δεν είναι φτηνά, αν τα πάρεις ένα-ένα από το 0,5 μέχρι το 10 κοστίζουν γύρω στα 50 Ε. Εχεις και τη δυνατότητα, αν κάτι σου σπάσει, να το αγοράσεις μεμονωμένα.

Οι στροφές του παλμικού όμως είναι πάρα πολλές για τρυπάνια σιδήρου. Κάνε καμιά δοκιμή πρώτα σε κανένα φτηνιάρικο να δεις τι γίνεται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλά

Οι στροφές του παλμικού όμως είναι πάρα πολλές για τρυπάνια σιδήρου. Κάνε καμιά δοκιμή πρώτα σε κανένα φτηνιάρικο να δεις τι γίνεται.

Ναί, σίγουρα, το παλμικό αντενδείκνυται γι´αυτή τη δουλειά, μόνο σε μεγάλη ανάγκη με τρομερή προσοχή στη σκανδάλη και διακοπτώμενα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χαχαχαχαχα!!!

Εμενα με ενδιαφερει το οργανο μετρησης για ρουτερ και κλιση δισκοπριονου.
Πιστευω ενδιαφερουν και αλλους οποτε θα μαζευτουμε!

Άμα μαζευτούμαι κι εγώ είμαι μέσα, έχω γρεί κάμποσα που τα ζαχαρώνω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλά

Πόσες στροφές έχει ?

Φτάνει μέχρι 2300.

Φτάνει μέχρι 2300.

Οι 2300 στροφές/λεπτό ή 38,3 ανά/δευτερόλεπτο είναι οι ονομαστικές στροφές του κινητήρα όχι οι στροφές του «τσοκ».
Κάντε το εξής απλό τεστ : Πάρτε μια μηχανόβιδα M6x45, βιδώστε ένα παξιμάδι αφήνοντας 38 χιλιοστά στέλεχος σπείρωμα. Το βήμα στις Μ6 είναι 1,0 χιλιοστό. Εάν κρατώντας το παξιμάδι βιδώσουμε την βίδα αυτό θα πρέπει να γίνει σε ένα δευτερόλεπτο.

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Οι 2300 στροφές/λεπτό ή 38,3 ανά/δευτερόλεπτο είναι οι ονομαστικές στροφές του κινητήρα όχι οι στροφές του «τσοκ».
Κάντε το εξής απλό τεστ : Πάρτε μια μηχανόβιδα M6x45, βιδώστε ένα παξιμάδι αφήνοντας 38 χιλιοστά στέλεχος σπείρωμα. Το βήμα στις Μ6 είναι 1,0 χιλιοστό. Εάν κρατώντας το παξιμάδι βιδώσουμε την βίδα αυτό θα πρέπει να γίνει σε ένα δευτερόλεπτο.

Εννοείται Γιάννη ότι είναι οι στροφές στο ρελαντί ή εν κενώ. Οι στροφές υπό φορτίο είναι σαφώς λιγότερες αλλά και πάλι είναι αυξημένες σχετικά. ;-)

Απάντηση: Re: Προσφορες εργαλειων που αξιζει να δειτε. Εντος και εκτος Ελλαδος

Λαθος

Last edited:

Εννοείται Γιάννη ότι είναι οι στροφές στο ρελαντί ή εν κενώ. Οι στροφές υπό φορτίο είναι σαφώς λιγότερες αλλά και πάλι είναι αυξημένες σχετικά. ;-)

Δεν αναφέρομαι στην πτώση στροφών λόγο φορτίου για αυτό ανέφερα το παραπάνω παράδειγμα όπου το φορτίο είναι το ελάχιστο δυνατό και αμελητέο αλλά για την μείωση των στροφών στο τσοκ σε σχέση με τις ονομαστικές που υποβιβάζονται/μειώνονται μέσω γραναζιών ανεξάρτητα από το φορτίο.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

http://www.e-shop.gr/drapanokatsabi...r-144v-2-li-3x15ah-li-ion-l-boxx-p-TLS.030851
Ενδιαφέρον για τις 3 μπαταρίες!
Και επειδή το είχα με 2,5Α μπαταριες είναι πολύ καλό εργαλείο.

Είναι λίγο πιο δυνατό από το 10,8v αλλά πιο ογκώδες ...

17 ευρώ έχουν οι 14,4v 1,5Ah ... τι το ενδιαφέρον έχουν οι μπαταρίες ?

Εχει και δεκαρι τσοκ. Ειναι μια μεση λυση.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Είναι λίγο πιο δυνατό από το 10,8v αλλά πιο ογκώδες ...

17 ευρώ έχουν οι 14,4v 1,5Ah ... τι το ενδιαφέρον έχουν οι μπαταρίες ?

Ακριβώς και εκτός αυτού τα υπόλοιπα εργαλεία της σειράς είναι περιορισμένα και πανάκριβα.
Αν ήθελα κάτι πιο δυνατό από τα 10άρια θα επέλεγα τα 18άρια.

μεταφορικα???πολυ καλη τιμη!

εστειλα mail..ρωταω για αυτο και για το 10.8βολτο gsb.. τιμη με μεταφορικα, και αν κανει λιγο καλυτερη τιμουλα.. θα ενημερωσω...

15 ευρώ μεταφορικά θα σου βάλει αλλά θα σου κάνει λίγο καλύτερη τιμή να ξέρεις.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

εστειλα mail..ρωταω για αυτο και για το 10.8βολτο gsb.. τιμη με μεταφορικα, και αν κανει λιγο καλυτερη τιμουλα.. θα ενημερωσω...

Θα πάρεις το GSB 18-2-LI που είναι 39Nm και το GSB 10.8v που είναι 30Nm ?

Τι να κάνω, εσύ τη μανούλα σου την έχεις εδώ... Εγώ τη βλέπω μόνο 3-4 φορές το χρόνο.

Σπάνια θα χρησιμοποιείται και πολύ πιο σπάνια θα φάει ζόρι. Για γρήγορες ξεπέτες το θέλω, πχ καμια τρυπούλα με ξυλοτρύπανο ψιλό. Για σοβαρές δουλειές θα αναλάβουν δράση γα μεγάλα παιδιά. :smile:

Από το "σπάνια" και "καμιά τρυπούλα" μέχρι το να χρησιμοποιείς όλα τα κυλινδρικά τρυπάνια που έχεις υπάρχει μεγάλη απόσταση Μπάμπη.

Η χρήση του τσοκ δεν αρμόζει σε παλμικό. Όταν θα ενεργοποιηθεί η κρούση κατά το τρύπημα το πρώτο πιθανό που θα συμβεί είναι να σπάσουν οι κοπτικές ακμές ή το στέλεχος του τρυπανιού.