Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλά

Σώτο, και σε εμένα τα ίδια έκανε. Στην αρχή τους έστειλα μύνημα αν στέλνουν Ελλάδα και μου είπαν οκ. Έκανα registration με την κανονική μου διεύθυνση, απλά έβαλα Γερμανία αντί Ελλάδα (δεν σου το προσφέρει σαν επιλογή όπως είδες και εσύ) και έκανα την αγορά. Μετά αγόρασα το προιόν στην κανονική τιμή, το πλήρωσα και τώρα θα μου γυρίσουν το ΦΠΑ πίσω με κατάθεση. Δυστυχώς είναι λίγο πίσω σε αυτά...
Να φανταστείς όταν τους ζήτησα να μου γυρίσουν το έξτρα ποσό πίσω με paypal (μερική αποζημίωση), μου είπαν ότι θα τους βόλευε η τράπεζα και ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Αν στείλεις μυνημα πάντως σίγουρα θα βρεις λύση ;-)

Το φπα γιατι στο γυρισαν?

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Γιατί το κόβω με στοιχεία φίλου Μαραγκού όπως και στον Εργαλειοσυναγερμό!

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Οκ, παω πασο!
Αρα το μακιτα σου βγηκε "τζαμπα"!

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Οκ, παω πασο!
Αρα το μακιτα σου βγηκε "τζαμπα"!

Τζάμπα όχι, αλλά κοντά στα 300 ευρώ με τα μεταφορικά το υπολογίζω (περιμένω την επιστροφή για να βγάλω τελικό συμπέρασμα).
Δηλαδή περίπου 45% κάτω σε σχέση με εδώ.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Ακόμη και χωρίς την επιστροφή ΦΠΑ η τιμή είναι χώμα....200-250 κάνουν τα "κινέζικα"....μήπως ο φίλος σου θέλει να δηλώσει και άλλα έξοδα? ή υπάρχει κάποιος επαγγελματίας που θέλει να δείξει έξοδα? κάποιος με offshore? χε χε..... να κανονίσουμε μία ομαδική για όποιον θέλει? να στείλει μία παλέτα φορτωτική με παγκοπρίονα να βγουν φτηνά και τα μεταφορικά?

ρε τι λέμε βραδιάτικα....

Χαχα. Δεν αξιζει Σώτο. Τα μεταφορικά για σου έρθει εσένα στο σπίτι σου θα είναι περισσότερα από το να έρθει Γερμανία...
30 ευρώ δεν είναι πολλά πίστεψε με και το ΦΠΑ γύρω στα 60κάτι είναι...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκ

Φίλε Μπάμπη αυτού τού τύπου τά πολυεργαλεία έχουν πολλά εξαρτήματα,πριόνι βύθισης-πριόνι μισού δίσκου-ξύστρα-γιαλόχαρτα κ.τ.λ δέν έχω δουλέψει ποτέ βέβαια,αλλά έχω πολυτριβείο B&D πού παίρνει εξαρτήματα καί γίνεται παλμικό καί έκκεντρο,και αλλάζονται μέ τό πάτημα ενός κουμπιού.Το θεωρώ μεγάλο χασομέρι νά θέλω νά βγάλω τό εξάρτημα τών γυαλόχαρτων,καί νά ξεβιδώνω με τό κλειδί άλλεν τήν βίδα καί νά βάζω τήν λάμα βύθισης,νά ξαναβιδώνω καί τανάπαλην μέχρι τήν επόμενη αλλαγή.
Αφού μπορούμε νά κάνουμε τήν εργασία μας πιό εύκολη γιατί νά μένουμε στό παλιό ? Αυτό ισχύει και γιά τίς σέγες ,θυμάμαι παλιά τό σύστημα SDS στίς σέγες τό είχαν λίγα μοντέλα και τα περισσότερα είχα βίδα,σιγά-σιγά όμως τα περισσότερα έχουν γίνει μέ λάμα SDS
βλέπω ότι η Bosch η πράσινη σειρά βγάζει καί αυτή αυτόματο σύστημα στά πολυεργαλεία της καμμιά σχέση όμως μέ τήν απόλυτη ευκολία τής Dewalt-B&D πού απλά μέ τό πάτημα ενός κουμπιού αλλάζει εξάρτημα,απλά στή Bosch γυρνάει περιστροφικά ένα πλαστικό τόν κοχλία γιά νά αλλάξει εξάρτημα,το προσπαθεί η Bosch αλλά σέ αυτόν τόν τομέα είναι πολύ πίσω από τήν Dewalt - B&D
Oπως κατάλαβες δέν είμαι φανατικός Boschάκιας άν δώ κάτι άλλο πού μέ βολεύει περισσότερο στόν χειρισμό καί είναι αξιόπιστο θά πάω καί αλλού.Oσο γιά τά Dewalt δέν τά θεωρώ παιχνίδια είναι επαγγελματικά εργαλεία.

Για τα πολυεργαλεία της Bosch δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο. Μαζί με τη Fein ειναι πολύ μπροστά απο τις άλλες εταιρείες. Η πείρα μου με το 18v που έχω εδώ και έξι μήνες ειναι άριστες με πολύ εύκολες αλλαγές λάμας και μια πολύ πλήρη σειρά ανταλλακτικών. Επίσης οι δονήσεις ειναι πολύ περιορισμένες σε σχέση με το 10v που είχα δοκιμάσει.

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

http://www.e-shop.gr/pistoleto-peristrofiko-ilektriko-bosch-pro-sds-plus-gbh-2-20-d-p-TLS.030169
Πιστολετο bosch pro gbh 2-20 d με 140 .
Ααπο crazy sundays

Με λίγα παραπάνω παίρνεις πολύ ισχυρότερο μηχάνημα από Γερμανία τουλάχιστον.
Αυτό είναι σχετικά μικρό.

Τι σύστημα αλλαγής εξαρτηματος έχει το bosch.

Έχει έναν μοχλό τον οποίο ανοίγεις πετάς τη λάμα και βάζεις την καινούργια. Όλα αυτά με ένα χέρι δοκιμασμένο γιατί ήμουν σε δύσκολο σημείο σε σκάλα. Δεν χρειάζεται και να κρατήσεις την νέα λάμα που βάζεις γιατί έχει κάποιο μαγνήτη μέχρι να γυρίσεις το μοχλό και να ασφαλίσεις.

Μου κανει λιγο ακυρο να αγορασει καποιος δυο σχεδον πανομοιοτυπα εργαλεια.
Καλυτερα θα ηταν να ειχε το σετ το κρουστικο και ενα παλμικο.

Last edited:

Αυτά θέλουν να ξεστοκάρουν γι αυτό...
Χαζομάρα είναι όντως!

Παιδες τζιφος το "μπαζαρ" της Yalco.. Ο ορος μπαζαρ εχει χασει πλεον την εννοια του κυριως απο μαρκετιστες που τον χρησιμοποιουν μονο κ μονο για να προσελκυσουν κοσμο στα μαγαζια με την αντιληψη πως "το θεμα ειναι να τον βαλεις στο μαγαζι, ετσι κ μπει ολο κ κατι θα ψωνισει"

κυριακο δεν ξερω αν εχεις παει ή ποτε πηγες αλλα οχι μονο δεν αξιζει αλλα θα επρεπε καποιος εισαγγελεας να τους διωξει για παραπλανηση των καταναλωτων. ειναι το ιδιο κολπακι με τα μαγαζια που ολοι λιγο πολυ βλεπουμε χρονια με ταμπελες απεξω "ΕΚΠΟΙΗΣΗ - ΠΤΩΧΕΥΣΗ - ΔΙΑΛΥΣΗ" κ λοιπες μ@λ@κιες..
δεν θελω να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες, οποιος παει κ συγκρινει τις τιμες (οχι μονο των εργαλειων γτ εχει και οικιακες συσκευες κ επιπλα) με την υπολοιπη αγορα θα καταλαβει οτι απλα εχασε το χρονο του

ανεβαζω και 2 φωτο με τα εργαλεια που ειχε σημερα

IMG_0168.jpg

IMG_0169.jpg

7 -8 εργαλεια bosch και 2 ραφακια με κατι GLOBUS???

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

sorry black n decker oxi bosch

Γιάννη ευχαριστούμε για το review!
Αλήθεια το αλφαδι laser που λέει ο Δημήτρης το είχε και αν θυμάσαι σε τι τιμή?

ναι βρε νομιζω το μεσαιο κουτι στη κατω φωτο ειναι
σορρυ δεν κοιταξα τιμη γτ δεν με ενδιεφερε