Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Μαονι παλισανδρος κόκκινος παλισανδρος καρύδια μπλε Αιγαίου και πράσινο.
Εγώ πήρα ένα μαονι νεφτιου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν θα έπαιρνα ποτέ σε τόσο μεγάλη συσκευασία κάτι που πρόκειται να λήξει άμεσα.
Έχει ημερομηνία 25/6/2015 και αναγράφει ελάχιστη διάρκεια ζωής σε κλειστή συσκευασία τα πέντε χρόνια.

Μαονι παλισανδρος κόκκινος παλισανδρος καρύδια μπλε Αιγαίου και πράσινο.
Εγώ πήρα ένα μαονι νεφτιου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν θα έπαιρνα ποτέ σε τόσο μεγάλη συσκευασία κάτι που πρόκειται να λήξει άμεσα.
Έχει ημερομηνία 25/6/2015 και αναγράφει ελάχιστη διάρκεια ζωής σε κλειστή συσκευασία τα πέντε χρόνια.

Μια χαρά χρωματάκια είναι.
Άντε πάρε μου και εμένα 2 κουτιά (ότι χρώμα θες)!! :)

Yiannis το παλμικο το έχω αν εξαιρέσεις ότι το μπροστά τμήμα είναι ένα άθλιο πλαστικό που θα ξεβαψει είναι πάρα πολύ καλό με αρκετή δύναμη. Για την τιμή προτείνεται ανεπιφύλακτα και δεν θα σε προδωσει.

Σήμερα πού πήγα στό praktiker Μεταμόρφωσης καί αγόρασα σέ προσφορά ένα γωνιακό τροχό B&D 125 mm - 900 watt σέ βαλίτσα στά 39,99 ευρώ

Είδα ότι έφερε καί τίς ρυθμιζόμενες γωνίες Κreator πού είχε έλλειψη πάνω από 3 μήνες,στά 6,99 ευρώ,είχε δίκιο ο Ηλίας Mr_kenzo είναι όλη μεταλική,καί ολόιδια σάν τήν tactix πού αγόρασα τίς προάλλες στά 9,80 από τό κέντρο βίδας.Οσοι επιθυμούν σπεύστε ταχέως.

gonia11.jpg

Πάντως το Σάββατο στο κατάστημα της Μαγούλας δεν υπήρχαν οι γωνιές. Το ξέρω γιατί έψαξα...

Τρομερη τιμη το βερνικι Κυριακο,τα καλα της πρωτευουσας..Εγω εδω πληρωνω 9 τα 800g..

Πολύ καλά πληρώνεις Νικ. Στο praktiker έχει 14 ευρώ και εγώ στο τοπικό κατάστημα τα παίρνω 10 ευρώ.

Για αυτο εδω www.praktiker.gr/p/kroustiko-drapano-skil-fo151020ad-44651 το δραπανο που ειναι σε προσφορα στο πρακτικερ τι γνωμη εχετε; Το εψαξα λιγο και πραγματι στο πρακτικερ με την προσφορα ειναι η καλυτερη τιμη της αγορας και ερχεται με βαλιτσακι και καμια 10αρια τρυπανια, αλλα ειδα οτι δεν το εχουν πολλα καταστηματα, οπως και στην σελιδα της skil. Μηπως ειναι παλιο μοντελο και θελουν να ξεστοκαρουν; Απο χαρακτητιστικα ομως φαινεται οκ.

Πολύ καλά πληρώνεις Νικ. Στο praktiker έχει 14 ευρώ και εγώ στο τοπικό κατάστημα τα παίρνω 10 ευρώ.

Νικολαε,οχι bondex ομως,για vitex ειναι η τιμη που εγραψα..

Σήμερα πού πήγα στό praktiker Μεταμόρφωσης καί αγόρασα σέ προσφορά ένα γωνιακό τροχό B&D 125 mm - 900 watt σέ βαλίτσα στά 39,99 ευρώ

Είδα ότι έφερε καί τίς ρυθμιζόμενες γωνίες Κreator πού είχε έλλειψη πάνω από 3 μήνες,στά 6,99 ευρώ,είχε δίκιο ο Ηλίας Mr_kenzo είναι όλη μεταλική,καί ολόιδια σάν τήν tactix πού αγόρασα τίς προάλλες στά 9,80 από τό κέντρο βίδας.Οσοι επιθυμούν σπεύστε ταχέως.

gonia11.jpg
Ευχαριστώ.

Νικολαε,οχι bondex ομως,για vitex ειναι η τιμη που εγραψα..

Αν είναι το απλό διαλύτου της Vitex (το μωβ) που μυρίζει απαίσια τότε ακριβά το παίρνεις.. Εδώ και 6.5 ευρώ παίζει...

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Για αυτο εδω www.praktiker.gr/p/kroustiko-drapano-skil-fo151020ad-44651 το δραπανο που ειναι σε προσφορα στο πρακτικερ τι γνωμη εχετε; Το εψαξα λιγο και πραγματι στο πρακτικερ με την προσφορα ειναι η καλυτερη τιμη της αγορας και ερχεται με βαλιτσακι και καμια 10αρια τρυπανια, αλλα ειδα οτι δεν το εχουν πολλα καταστηματα, οπως και στην σελιδα της skil. Μηπως ειναι παλιο μοντελο και θελουν να ξεστοκαρουν; Απο χαρακτητιστικα ομως φαινεται οκ.

Και να είναι παλιό μοντέλο τι σε πειράζει; Δεν τρέχει και τίποτα, δε υπάρχει αλλοίωση σε κάτι από την χρηστικότητά του από την πάροδο του χρόνου. Προφανώς αν το κοίταξες στην σελίδα της skil και δεν υπάρχει να ισχύει αυτό που λες εσύ, και να είναι παλιό μοντέλο, όμως εμένα δεν θα με χαλούσε καθόλου και να το είχα ανάγκη θα το χτύπαγα χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί: 1) έχει την εγγύησή του, δεν την χάνεις 2) καμιά φορά παλιότερες παρτίδες εργαλείων που είναι σε stok αποδεικνύονται πιο ποιοτικές και δεν σπάνε δεν χαλάνε τουλάχιστον σε σχέση με τα πιο καινούργια μοντέλα που τα έχουν αντικαταστήσει θυσιάζοντας έτσι την ποιότητα στον βωμό του κέρδους, και 3) και τελευταίο και ίσως σπουδαιότερο τα skil σαν εταιρία αποδεικνύονται στην πράξη (...χρήση δηλαδή) σκυλιά. Το έχω ξαναγράψει επανειλημμένως εδώ μιας και έχω προτείνει και σε άλλους στο φόρουμ,και έχω επαληθευτεί. άλλωστε το τελευταίο το έχουν επιβεβαιώσει και άλλοι από εδώ, αν ψάξεις λίγο στις σελίδες θα το διαβάσεις και μόνος σου. Παρεμπιπτόντως εγώ σου προτείνω το παρακάτω, που είναι σε προσφορά εβδομάδας, αν δεν σε χαλάει το μόνο μείον του που είναι το 10άρι τσόκ.

http://www.e-shop.gr/drapano-kroystiko-ilektriko-skil-toro-multi-550watt-10mm-balitsaki-exartimata-f0156950ad-p-TLS.090219

Καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση και κατα δευτερον το ξερω, το εχω διαβασει οτι τα skil απο τις low budget εταιρειες (einhel, b&d κλπ) ειναι η καλυτερη. Τωρα οσον αφορα αυτο που προτεινεις εκτος απο το 10αρι τσοκ, μειον ειναι και ο χειροφυλακτηρας που εχει μπροστα, δεν τον βλεπω καθολου λειτουργικο. Θα πεταχτω στο πρακτικερ να το δω και απο κοντα και μαλλον θα το παρω, για 30 ευρω με βαλιτσα και τρυπανια θεωρω πως ειναι πολυ καλο πακετο.

Καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση και κατα δευτερον το ξερω, το εχω διαβασει οτι τα skil απο τις low budget εταιρειες (einhel, b&d κλπ) ειναι η καλυτερη.

Χάρη η B&D καμμιά σχέση δέν έχει μέ low budget εταιρίες,καί ειδικά καμμιά σύγκριση μέ τά Einhel,όσο γιά τά Skil μόνο η σειρά skil masters είναι ανώτερη από τά B&D,τά απλά skil η είναι ισάξια μέ τά B&D η ελαφρός υποδεέστερα,κατά τήν ταπεινή μου άποψη.

Χάρη η B&D καμμιά σχέση δέν έχει μέ low budget εταιρίες,καί ειδικά καμμιά σύγκριση μέ τά Einhel,όσο γιά τά Skil μόνο η σειρά skil masters είναι ανώτερη από τά B&D,τά απλά skil η είναι ισάξια μέ τά B&D η ελαφρός υποδεέστερα.

Μα καμία όμως.
Η B&D είναι κλάσεις πιο ποιοτική και μην ξεχνάς ότι στην ουσία είναι ερασιτεχνική Dewalt...

Δεν το διατυπωσα σωστα, οταν ειπα low budget εννοω οτι βγαζουν εργαλεια για ερασιτεχνες, δεν ειναι ιδια κατηγορια με μπλε bosch, makita κλπ. Ε, απο αυτην την κατηγορια λοιπον, που απευθυνεται σε μη επαγγελματιες, θεωρω οτι η skil ειναι καλυτερη απο την τωρινη b&d. Διευκρινιζω ομως οτι δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη για τα skill καθως μονο ενα δραπανο που εχει ο αδελφος μου, εχω δουλεψει και συγκριτικα με τα b&d που εχω πιασει στα χερια μου, μου φανηκε καλυτερο, ποιοτικοτερο.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Ξεχαστε τη παλια b&d, δεν εχει καμια σχεση με τη νεα. Παλια ολα τα τρυπανια τα λεγανε μπλακεντεκερ, τωρα ουτε κατα διαννοια επαγγελματιας με μπλακεντεκερ. Ειχα παλια b&d και δεν εχουν καμια σχεση με τα καινουργια,,τοσο σε αισθηση και ποιοτητα αλλα και σε χωρα κατασκευης, οσο μετραει αυτο.