Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Το γράφει στην απόδειξη...στα λόγια δεν υφίσταται τίποτα...Αυτή η την πήρε ο Φαδερ Σήμερα

Πόσο Αχιλλέα;

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Εγω παντος απο το μαγαζι που πουλαει εργαλεια χωρις καλωδια δεν θα επαιρνα τιποτα
Απορω πως αγοραζετε πραγματα χωρις καλωδια,χωρις γραπτη εγγυηση,να δωσω λεφτα με προφορικη εγγυηση ουτε μια στο εκατομυριο.
Τι να πω σας θαυμαζω για το θαρρος σας,εγω δεν εχω τετοιο θαρρος,γιατι θαρρος χρειαζεται για να δινει καποιος χρηματα και να πηγαινει σπιτι με ενα εργαλειο χωρις καλωδιο,και να κανει τον σταυρο του οταν του βαλει καλωδιο θα λειτουργει ; και αν ναι,ενα ουφφφ θα βγει αυθορμητα απο μεσα του και μετα ενα μονιμο αγχος για ενα χρονο και αν μου παθει τιποτα μεσα στον ενα χρονο θα το παρουν πισω η οχι ?
Και μονο αυτο το αγχος θα με σκοτωνε και ετσι προτιμω να μαζεψω αλλα τοσα χρηματα και να παρω ενα καινουργιο και να μην εχω το αγχος.

Γραπτή εγγύηση δίνει ο άνθρωπος ποιό θαρρος?

Γραπτή εγγύηση δίνει ο άνθρωπος ποιό θαρρος?

Αν δινει γραπτη εγγυηση τοτε ολα καλως,γιατι ο Γιαννης πριν ανεφερε οτι η εγγυηση ειναι προφορικη

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Πόσο Αχιλλέα;
Ένα πενηνταρικο. Αλλά δεν έχει άλλη. Πήρε κι άλλη το μεσημέρι ο φαδερ για αυτόν και μια για ένα φίλο του

Αυτη την ειχε καβατζαρει ενας πατερας με γιο χθες αλλα την αφησε επειδη του ειπε ο υπευθυνος πως μεσα στις ημερες θα ερθουν καποιες Dewalt.

Είχε dewalt αλλα 90 γιουρια

8d31a19c01de428dc9c37325086ce84d.jpg

0caf277b43f3a3c4a8dba695b4b3b5be.jpg

Αχιλλεα ο ανθρωπος ειναι μια χαρα κ καποια απο τα πραγματα του ειναι οντως ευκαιριαρες αλλα καποιο λαθος κανεις γτ δε βλεπω πουθενα γραπτη εγγυηση στην αποδειξη

Στο τιμολογιο που εχω γραφει. Φωτο αυριο πρωι

Γιατι αγχος ρε Σακη;; Πιστευεις οτι θα σου χαλασει κατι κ δε θα στο αντικαταστησει ο ανθρωπος; Στη χειροτερη αν δεν εχει το ιδιο παιρνεις κατι αλλο. Πιστευεις οτι τετοια μαγαζια τα συμφερει να βγαλουν κακο ονομα; Σε καμια περιπτωση! Αλλους που εχουν το ονομα να φοβασαι.. ακομα κι αν εχεις εγγυηση

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αχιλλεα μπορει στο τιμολογιο φιλε.. Εμενα ειναι απλη αποδειξη ;)

Γιατι αγχος ρε Σακη;; Πιστευεις οτι θα σου χαλασει κατι κ δε θα στο αντικαταστησει ο ανθρωπος; Στη χειροτερη αν δεν εχει το ιδιο παιρνεις κατι αλλο. Πιστευεις οτι τετοια μαγαζια τα συμφερει να βγαλουν κακο ονομα; Σε καμια περιπτωση! Αλλους που εχουν το ονομα να φοβασαι.. ακομα κι αν εχεις εγγυηση

Μα αν εχω εγγυηση κανονικα απο ενα προιον καινουργιο Γιαννη θα το παω πισω και θα παρω αλλο αν ειναι μεσα στις ημερες του DOA ,αν οχι θα το παω παραμασχαλα στην αντιπροσωπεια.
Εκει θα το παω πισω ενω θα εχω κανει τον κοπο να το ανοιξω και να του βαλω νεο καλωδιο και δεν θα δουλευει,και στην καλυτερη αν μου το αλλαξουν οπως αναφερεις,θα ξαναμπαινω στον κοπο να ξανακανω παλι ολη αυτην την μανουρα.Προσωπικα οχι φιλε μου δεν μου αρεσουν τετοιες περιπετειες,για να γλυτωσω τα μισα χρηματα.Θα εμπαινα στο τρυπακι και θα επαιζα κορωνα-γραμματα αν ενα προιον που εχει καινουργιο 100 ευρω το ειχε 20 ευρω και οχι 50 ευρω που το εχει τωρα.

Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Σάκη συμφωνω μαζι σου αλλα διαφωνώ και μαζι σου ... ( το τερμάτισα ) ...
Συμφωνω για την τιμη οτι δεν ειναι υπέρ ευκαιρια το 50 απο 90, σε περιπτωση που δεν δουλευει και πρεπει να φας τον χρονο σου να πας να το αλλάξεις κτλ..., αλλα αν δουλευει μια χαρα μονο με ενα καλώδιο που θα βαλεις και το παρεις μιση τιμη ειναι και γαμω τις ευκαιρίες αν μιλαμε για επώνυμο προϊόν.
Διαφωνώ στο θεμα της εγγύησης ... Μην κακομαθαίνετε απο το lidl που του βγαζω το καπέλο σε θεματα επιστροφής και εγγύησης. Τα περισοτερα μαγαζια αρχίζουν το τσάμικο μολις εμφανιστείς με προϊόν παραμάσχαλα... Ειδικά τα μεγαλα πολυκαταστήματα εργαλειων ... Πηρα προπέρσι πιστόλι θερμού αερα απο τετοιο κατάστημα, το δούλεψα 3-4 φορες μεσα σε μικρο διάστημα που το αγόρασα και μπηκε στο ράφι, μεσα στο κουτί του. Το εβγαλα 2 χρονια μετα και δεν δούλευε, πηρα τηλ. Και άρχισαν τα όργανα οτι ειναι εκτος εγγύησης κτλ. Πηρα τον γενικό αντιπρόσωπο και παλι τα ιδια .... Μιας και το ειχα παρει 30 περιπου πηρα και τα πόδια μου και κατέβηκα μεχρι τον κάδο εξω απο το σπιτι μου και το εκανα υποβρύχιο.
Τα μόνα μαγαζια που θα πας με μηχανημα και σα σκίσουν να βοηθήσουν ειναι της γειτονιάς αλλα εδω υπαρχει ενα μεγαλο αν ..... Αν πας στον παλέτα παιρνεις κατι μιση τιμη και ρισκάρεις, αν πας στο super market εργαλειων παιρνεις κατι λιγο φτηνότερα και ξερεις οτι αν εχει προβλημα την έκατσες... Και αν πας στην γειτονιά σου πληρώνεις απο την αρχη το κατι παραπανω και ξερεις οτι η εγγύηση σου ειναι ο μικρομαγαζατορας επαγγελματίας που δεν θελει να σε χασει απο πελατη και θα ασχοληθεί να λυσει το προβλημα σου. .... Οσο αντεχει η τσεπη του καθενός παίρνει και το ανάλογο ρίσκο.

Οσο αντεχει η τσεπη του καθενός παίρνει και το ανάλογο ρίσκο.

Starman75 ξεκινω απο το τελος,ποτε δεν ημουν του ρισκου ανθρωπος,ποτε δεν εχω παιξει joker,προπο,ξυστο,κινο κ.τ.λ γιατι ειμαι προσγειωμενος και δεν πιστευω στην τυχη,την τυχη ο καθε ενας την φτιαχνει απο μονος του,αρα προτιμω να δωσω 100 ευρω για καινουργιο,και να μην μπαινω σε περιπετειες που δεν μου αρεσουν καθολου,τετοιου ειδους περιπετειες.

Συγγνωμη αλλα καλα σου ειπαν οτι εληξε η εγγυηση στα 1-2 χρονια,εγω δεν θα ειχα απαίτηση αν ειχαν περασει τα 1-2 χρονια και το εργαλειο το ειχα δουλεψει 4 φορες στους 3-6 μηνες και το ειχα σε αχρησια τους υπολοιπους 9-18 μηνες,θα ελεγα απο μεσα μου ωρε δικε μου την πατησες με την μουφα που αγορασες τοτε,ξανα ποτε αυτην την μαρκα να μην την ξαναδω ουτε σε γραμματοσημο.
Η εγγυηση γραφει π.χ 1-2 χρονια δεν εχει ρολοι το εργαλειο να γραφει τις ωρες λειτουργιας και να πει 2 χρονια εγγυηση η 500 ωρες λειτουργιας ,οποιο απο τα 2 ερθει πρωτο οπως τα αυτοκινητα με τα χιλιομετρα.

Σακη πρεπει να ξεκινησεις να παιζεις παντως.. ειδικα τωρα που τα πηρε ο "τιγρης" :)

Σωστα οι εγγυήσεις για αυτο ειναι ... Αλλα εδω υπαρχει ενα θεμα μιλαμε για ηλεκτρικό εργαλειο και δεν δούλευε γιατι χαλασε κατι ηλεκτρικό ... Απαράδεκτο να χαλάσει με 3-4 φορες χρήση ενας διακόπτης πχ ... Η μια πλακέτα και να μην δουλευει ενα ηλεκτρικό εγραλειο. Το θεμα ειναι οτι δεν αναλάμβανε και κανεις να το φτιαξει ... Ακομα και εκτος εγγύησης δεν μου ειπαν απο το σέρβις ελάτε και το κόστος ειναι αυτο ... Απλα δεν κατάφερα να βγαλω ακρη.

Σωστα ειπες οτι λες δεν πειραζει και δεν ξανα αγωραζεις αυτην την μάρκα.

Οσο για τα ΠΡΟΠΟ, τζόκερ κτλ... Νομιζω ειναι λιγο ασχετα με αυτα που εγραψα εγω ... Το ρίσκο το αναφέρω στο οτι αν η τσεπη σου δεν αντεχει θα παρεις το φτηνό και θα κανεις τον σταυρο σου ....

Αν αντεχει ψωνίζεις απο οπου γουστάρεις και εκμηδενίζεις το οποίο ρίσκο. Που και αυτο σχετικό ειναι ...

Σακη πρεπει να ξεκινησεις να παιζεις παντως.. ειδικα τωρα που τα πηρε ο "τιγρης" :)

Τι να παιξω βρε συ Γιαννη ; εσεις που παιζεται λετε οτι μπορει να κερδισετε ; εγω αν παω να παιξω το πρωτο πραγμα που θα σκεφτω ειναι παει χαμενο το 2 ευρω δεν παω να παρω ενα σουβλακι καλυτερα,ποτε δεν παει το μυαλο μου οτι μπορει να κερδισω,οτι θα χασω το 2 ευρω σκεφτομαι και δεν παιζω ποτε και τιποτα.
Ποιος ειναι ο Τιγρης ;:ADFAD2:

Starman75 ξεκινω απο το τελος,ποτε δεν ημουν του ρισκου ανθρωπος,ποτε δεν εχω παιξει joker,προπο,ξυστο,κινο κ.τ.λ γιατι ειμαι προσγειωμενος και δεν πιστευω στην τυχη,την τυχη ο καθε ενας την φτιαχνει απο μονος του,αρα προτιμω να δωσω 100 ευρω για καινουργιο,και να μην μπαινω σε περιπετειες που δεν μου αρεσουν καθολου,τετοιου ειδους περιπετειες.

Η εγγυηση γραφει π.χ 1-2 χρονια δεν εχει ρολοι το εργαλειο να γραφει τις ωρες λειτουργιας και να πει 2 χρονια εγγυηση η 500 ωρες λειτουργιας ,οποιο απο τα 2 ερθει πρωτο οπως τα αυτοκινητα με τα χιλιομετρα.

Sakisap σε γενικες γραμμες συμφωνω.
Μια παρατηρηση, οι ηλεκτροκινητηρες εχουν επαφες που οξειδονονται (μεσα στο εργαλειο) οι μακροχρονιες συνθηκες αποθηκευσης εχουν σημασια στην κατα καιρους επαναχρηση...

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί κάποιος πρέπει να πάρει ενα εργαλείο από το συγκεκριμένο κατάστημα, χωρίς έλεγχο της καλής λειτουργίας του αφού το καλώδιο τροφοδοσίας λείπει, με κομμάτια να λείπουν και εξωτερική φθορά λόγω της ομαδικής συσκευασίας και του δύσκολου ταξιδιού. Και να δώσεις και παραπάνω από τα μισά! Δηλ. 50 ευρώ για την σέγα που μια καινούργια Bosch PST 800 PEL κοστίζει 70 με όλα της τα παρελκόμενα, την κασετίνα και εγγύηση 2 ετών.

Δεν αξίζει για όλα τα εργαλεία το μαγαζί...Επίσης δεν νομίζω να έχει διαφορά επειδή εγώ εκοψα τιμολόγιο στην εγγύηση. Και συμφωνώ ότι για μάρκες που δεν υπαρχει αντιπροσωπεια ειναι ρισκο η αγορα τους γθατι όσο καλοί και να είναι οί άνθρωποι στο μαγαζί εκεί μπορεί απλά το μαγαζί να κλείσει και τρέχα γύρευε μετά. Πάντως τριβειο εκκεντρο σαν το jcb με 25ευρω δεν υπαρχει πουθενα. Τώρα για τα πολύ επώνυμα ίσως δεν αξίζει ούτε μια βόλτα να πας

Θα βγω για ψώνια για την μικρή το Σάββατο οπότε με βλέπω να παρεκκλίνω κατα εκει για ενα εκκεντρο jcb αν βρω...