Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Κυριάκο μια χάρη..... αν πας κοίταξε για ρουτερ, πλάνη, ταινιολιαντηρα και εκκεντρο. Αυτά τα λίγα....

Δες στο σαιτ τους και πες μου ποιο σε ενδιαφερει να κοιταξω στοχευμενα!!!

Παντως καποια JCB που εχουν νομιζω θα ειναι καλα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οπως αυτα:
http://www.paletadeals.gr/product/132/mac-450w-random-orbital-sander-mos450c

http://www.paletadeals.gr/product/51/bosch-pex220a-random-orbit-sander

http://www.paletadeals.gr/product/98/jcb320w-rand-orbital-sander-jcb-ros320

Βρε συ Κυριακο,
αφου θα πας που θα πας δεν βρισκεις και για εμενα ενα καλο εκκεντρο τριβειο σε καλη τιμη.,..???

Χαχαχαχα!
Ναι παιδιά απλά πρέπει να ξέρω τι θέλετε ώστε ότι βρω να το τσιμπήσω καθώς εκεί δεν είναι να το αφήσεις καθώς δε θα το ξαναβρεις...

Για εμενα το εκκεντρο τριβειο της Jcb η της bosch οτι θεωρεις εσυ καλυτερο η οτι θα αγοραζες για εσενα .

Μονο απο κοντα φιλε μου.

Δεν εχουν σχεση με το σαιτ τους καθως εκει εχουν φωτογραφιες απο τα σαιτ των εταιρειων.

Τα περισσοτερα εχουν ελλειψεις καθως στα επαναφορτιζομενα ο κανονας ειναι πως λειπει φορτστης και ισως και μπαταριες, στα ρευματος εχουν κομμενο καλωδιο τροφοδοσιας και ερχονται χωρις παρελκομενα και ειναι ολα χωρις συσκευασιες.

Αν εισαι μακρυα και σε ενδιαφερει κατι πες μου μηπως καταφερω να πεταχτω και να σε ενημερωσω.
Καλημέρα. Δηλαδή όταν λες κομμένο καλώδιο τροφοδοσίας σημαίνει ότι μπορείς να τσονταρεις κομμάτι ή λείπει απλώς το φις;

Ευχαριστώ, μόλις μου γλυτωσες βόλτα στο Περιστέρι. Έτσι βέβαια δεν νομίζω ότι πολυαξίζει τον κόπο και το χρόνο. Γιατί ούτε εγγύηση θα έχει (από ποιον;) ούτε επιστροφή φαντάζομαι ότι παίρνουν

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Πέρασα από paleta είναι στην παλιά μου γειτονιά, πολλά εργαλεία μπαταρίας είναι χύμα χωρίς τους φορτιστές, κάποια είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Γνώμη μου ότι θέλει ψάξιμο και φυσική παρουσία στο κατάστημα. Απ' ότι έμαθα σε δύο εβδομάδες θα φέρουν και πολλά dremel.

ΥΓ1 έφυγα 250 ευρώ ελαφρύτερος, μεγάλος πειρασμός το μαγαζί :flipout:

ΥΓ2 Αν θέλει κανείς κάτι από το μαγαζί ευχαρίστως να εξυπηρετήσω περνάω σχεδόν κάθε μέρα από εκεί.

ΥΓ3 Σας βάζω μερικές φωτογραφίες να πάρετε μια ιδέα.

Ωραία κίνηση οι φωτό. Δηλ. θα με κάνεις να περάσω βόλτα τελικά; Και μόνο με τις φωτογραφίες που ανέβασες, ψάχνομαι

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Βλεποντας τις φωτογραφιες μου ηρθε να πω πως προκειται για σκουπιδια. Αλλα μετα με επιασε το καλο μου και τα σκεφτηκα ως αδεσποτα ή ορφανα που ψαχνουν ιδιοκτητη.

Κυριακο πρεπει να ειδες κ ενα 210 ραντιαλ jcb χθες που πηγες λογικα.. στα 99 ε

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Βλεποντας τις φωτογραφιες μου ηρθε να πω πως προκειται για σκουπιδια. Αλλα μετα με επιασε το καλο μου και τα σκεφτηκα ως αδεσποτα ή ορφανα που ψαχνουν ιδιοκτητη.
Νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι άρρωστος, αλλά όταν διαβάζω τέτοια σχόλια παρηγορουμαι.

Έχω πάρει διαφορά ΕΡΓΑΛΕΙΑ από εκεί. Φθηνά ΚΑΛΑ με ένα χρόνο εγγύηση. Έκοψα το λιντλ ΜΟΛΙΣ άνοιξε ο παλέτας. Το εκκεντρο το jcb οποιος το παρει θα γουσταρει

Έχω πάρει διαφορά ΕΡΓΑΛΕΙΑ από εκεί. Φθηνά ΚΑΛΑ με ένα χρόνο εγγύηση. Έκοψα το λιντλ ΜΟΛΙΣ άνοιξε ο παλέτας. Το εκκεντρο το jcb οποιος το παρει θα γουσταρει
Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζεις πως/ποιος καλύπτει την εγγύηση; Απ όσο είδα τις μάρκες, δεν διατίθενται επίσημα στην Ελλάδα. Χρειάστηκες ποτέ την εγγύηση;

Τα έχω πάνω από χρόνο και δουλεύουν άψογα. Η εγγύηση πάει ως έξης. Χάλασε πας και πέρνεις άλλο η τα λεφτά πίσω τόσο απλσ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απλα*

Ευχαριστώ πολύ. Με βλέπω να ξοδεύομαι πάλι.

Προφανως κ δεν ειναι αντιπροσωπος οποτε δεν υπαρχει γραπτη εγγυηση ουτε εγγυηση αντιπροσωπειας. Ο ιδιος τη καλύπτει στα λογια για ενα χρονο. Εχω παρει ενα τριβειο κ μια σεγα ενα χρονο χωρις προβληματα παντως

Ακούγεται καλή συμφωνία, αλλά με προβλημάτιζει το άνοιγμα του εργαλείου και η συνδεσμολογηση καλωδίου τροφοδοσιας. Πολλά από αυτά έχουν ελατήρια και διακόπτες και το ηλεκτρονικό δεν το χω.

Προφανως κ δεν ειναι αντιπροσωπος οποτε δεν υπαρχει γραπτη εγγυηση ουτε εγγυηση αντιπροσωπειας. Ο ιδιος τη καλύπτει στα λογια για ενα χρονο. Εχω παρει ενα τριβειο κ μια σεγα ενα χρονο χωρις προβληματα παντως
Το γράφει στην απόδειξη...στα λόγια δεν υφίσταται τίποτα...Αυτή η την πήρε ο Φαδερ Σήμερα
6b3a1ee7bea7333390a9e507f2465694.jpg
[/IMG]