Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Παιδες εγώ εκανα συγκριση ,γιατι το McCulloch μπορει να ακουγεται με 40% εκπτωση αλλα τελικώς ειναι πιο ακριβό απο τα αλλα δυο που λέω!!

Οπα ! τωρα ειδα οτι το δινει το praktiker sta 119. http://www.praktiker.gr/p/alysopriono-venzinis-mcculloch-cs380-lama-36cm-18654

Τα mc culloch τα έχει o όμιλος Husqvarna και ο μόνος λόγος που υπάρχουν είναι για τα καταστήματα που δεν μπορούν να φέρνουν Husqvarna ή Jonsered.
Ο κινητήρας είναι ακριβώς ο ίδιος με το 236 και εκεί που διαφέρουν είναι μόνο στο design και σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες.
Η τιμή αν δείτε σε άλλα καταστήματα είναι η ίδια και μερικές φορές μεγαλύτερη από του 236.

Ο Ταχυτεντωτήρας είναι πιο βαρύς και κυρίως εκεί οφείλεται η διαφορά στο βάρος.
Επίσης είναι γεγονός ότι είναι πιο ευαίσθητος από το κλασσικό σύστημα με τα παξιμάδια αλλά σε ερασιτεχνική χρήση δεν νομίζω ότι θα βγάλει εύκολα πρόβλημα.

Επίσης το Stihl MS 170 έχει πιο μικρή ιπποδύναμη και σημαντικά χαμηλότερο κυβισμό οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης νομίζω. Αν θέλεις να είναι δίκαια η σύγκριση πρέπει να το συγκρίνεις με το MS 180 στα 200 και κάτι ψιλά ευρω.

Αδερφέ cgeorgal αν είναι εύκολο βγάλε μερικές φωτό και κάνε μία ψιλοπαρουσίαση στο σχετικό thread (test drive εργαλείων) για να δούμε και εμείς αν αξίζει το συγκεκριμένο αλυσοπρίονο.

Αγορασα για 32 ευρα απο το παλετα ντιλσ στην μακαριου, την σεγα μακαλιστερ.
Mac Allister 750W 0-3mm Planer HB750PL
05209125_01c

http://www.diy.com/departments/mac-allister-750w-0-3mm-planer-hb750pl/177076_BQ.prd
Εννοειται οτι δεν ειχε καλωδιο η παρελκομενα, δηλαδη (οδηγο κοπης, σακουλα για τα κοπιδια ξυλου, ανταλλακτικη λεπιδα)...
Χρειαστηκε να τη λυσω εξολοκληρου για να συνδεσω το καλωδιορευματος.
ΕΛΕΟΣ
Τοσος κοπος για 56% οικονομια, και χωρις παρελκομενα, που μονα τους πιανουν καπου 10 Ευρω...
Βεβαια, επιβεβαιωνω οτι τα εργαλεια ειναι αχρησιμοποιητα, φαινεται και στα καρβουνακια...Ο ηλεκτροκινητηρας εχει ακομη το βερνικι του προστασιας απο το εργοστασιο αλλα πφφφφ πολυ μπελας η φτωχια...
Ιδου το δοκιμαστικο μου στο εργαλειο.
20150829_215924.jpg

20150829_215914.jpg

20150829_220945.jpg

ακομα μαθαινω να πλανιζω, κανω πολλα λαθη, αλλα ειμαι ικανοποιημενος...
Μου ανοιξε η ορεξη για μεγαλυτερη καλυτερη πλανη...Αχχχ,
Οταν θα κερδισω λιγα φραγκα....
γνωμουλες, ερωτησεις ;

Μια χαρα. Αφου μπορεσες και τη συνδεσες πλεον ειναι καινουργινεργαλειο. Αλλα με 32 ακριβα δε τη πηρες για τη κατασταση της?

http://www.amazon.de/Bosch-Professi...=2025&creative=165953&creativeASIN=B00ABOBRWU

Ρίξτε μια ματιά στο παραπάνω ειναι το 10.8v δραπανοκατσαβιδο της bosch με 2 χ 2.0ΑΗ μπαταρίες καi L box στα 108 ευρώ . Φορτιστή δεν βλέπω.
Βάση πάντα καμήλας εχει best price.

http://www.amazon.de/Bosch-Professi...=2025&creative=165953&creativeASIN=B00ABOBRWU

Ρίξτε μια ματιά στο παραπάνω ειναι το 10.8v δραπανοκατσαβιδο της bosch με 2 χ 2.0ΑΗ μπαταρίες καi L box στα 108 ευρώ . Φορτιστή δεν βλέπω.

Εχει πιασει το ματι μου στο αμαζον.ντε την ιδια τιμη με φορτιστη αλλα χωρις Lboxx.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Στο link που παρέθεσες αναφέρει ότι παραδίδεται με δυο μπαταρίες 2Ah τον φορτιστή AL1130CV σε L-Boxx ...

Σωστά το αναφέρει σε ενα κουτάκι κάτω δεξια και όχι στο tech details που κοίταζα.

Αρα μιλάμε για πλήρες πακέτο στα 108 χωρίς μεταφορικά.

Attachments

• Screen Shot 2015-09-01 at 6.03.42 PM.png
    Screen Shot 2015-09-01 at 6.03.42 PM.png
    16 KB · Views: 233
Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Όταν ανάρτησε ο Θοδωρής την είδηση, είδα και εγώ ότι είχε 108 .
Τώρα έχει 128 !!!

κρίμα

Θα ξαναπέσει λογικά .

Ελπίζω την περίοδο που θα μας επιτρέπει το αμαζον να ψωνίζουμε με Ελληνικές κάρτες.

Όταν ανάρτησε ο Θοδωρής την είδηση, είδα και εγώ ότι είχε 108οŸ‚.
Τώρα έχει 128 !!!

Το συγκεκριμένο είχε κωδικό ********109 που σημαίνει ότι ήταν set με το ραδιόφωνο Bosch Professional GML 10,8 V-Lι ...

Γιάννη, δεν καταλαβαίνω την παρατήρησή σου.
Μιλάω για το ίδιο link που ανάρτησε π Θοδωρής στο post #184, με κωδικό 0601868109 και ASIN B00ABOBRWU.

Αυτό είχε χθες, στις 18.00, 128 και τώρα (06.30) 132

Μια χαρα. Αφου μπορεσες και τη συνδεσες πλεον ειναι καινουργινεργαλειο. Αλλα με 32 ακριβα δε τη πηρες για τη κατασταση της?

Οταν χρειαζεσαι την πλανη ΤΩΡΑ νεκταριε, φτηνα μου φανηκε....θα μπορουσε βεβαια να ηταν γκλομπους κινεζια στα ιδια φραγκα...τουλαχιστων αυτη η πλανη ειναι αγγλικο πραγμα και σχεδιαστικα, απο ανταγωνιστη λιντλ και αλντι, τη Β και ΚΙΟΥ.

http://www.e-shop.gr/crazysundays
Crazy sumdays απο το eshop. Εχει τροχους bosch, proxxon κατσαβιδια και μεγγενη κλπ
Η μεγγενη μοιαζει ιδια με αυτη του lidl, που εχει φερει, με τη βεντουζα.

Με πρόλαβες, Νεκτάριε, μπήκα για να το γράψω κι εγώ. Μάλλον θα πάρω αυτά τα δύο της Proxxon.

Με πρόλαβες, Νεκτάριε, μπήκα για να το γράψω κι εγώ. Μάλλον θα πάρω αυτά τα δύο της Proxxon.

H βεντουζα εχει περιορισμους. Γενικως δεν πιανει τοσο ευκολα και οταν πιανει φευγει μετα απο καποια λεπτα.
Αυτη η μεγγενη ειναι hobby type, για μικρες και ευκολες εργασιες χωρις ζορι. Το γραφει ξεκαθαρα στην περιγραφη. Νομιζω οτι εχει τρυπες στη βαση για να βιδωθει σε παγκο.

Made of die-cast zinc. Ball and socket: rotates in all directions (even downwards). 75mm jaws with protective covers (for delicate workpieces). Maximum clamping width 70mm and weight 1.6kg.
http://www.proxxon.com/en/micromot/28602.php?list

Πράγματι η βεντούζα. Αν και κρατάει κακα, δεν αντέχει. Σε λιγα λεπτά στη καλύτερη ξεκουμπώνει σε λιγα λεπτά. Τα κατσαβίδια ακριβ δεν τα δίνει?

Πράγματι η βεντούζα. Αν και κρατάει κακα, δεν αντέχει. Σε λιγα λεπτά στη καλύτερη ξεκουμπώνει σε λιγα λεπτά. Τα κατσαβίδια ακριβ δεν τα δίνει?

H τιμη των κατσαβιδιων ακριβειας proxxon ειναι πολυ καλη.

Φαλτσοπρίονο BOSCH PCM 8 S RADIAL 1200W στα 239 ,
Προσφορά στο eshop: http://www.e-shop.gr/diskopriono-st...-pcm-8-s-radial-1200w-0603b02000-p-TLS.030103
Ειναι απ το newsletter και ισχυει με κωδικο 1537 μεχρι 26-9-2015. Αυτο γιατι ετσι το βγαζει προσφορα στα 333 απο 369 !
Στο σκρουτζ αρχιζει απο 336 .

Εμενα παντως μου φαινεται και καλο εργαλειο (αν και πρασινο) και πολυ καλη τιμη!
Τι λετε? Γιατι εχω κολλησω με το metabo και ειμαι διστακτικος ακομη με την αγορα!

Παναγιώτη στο λινκ πάντως έχει τιμή 339 ...Και όχι,φαντάζομαι πως Metabo δεν είναι..

Νικο γι αυτο εβαλα κωδικο προσφορας. Πρεπει ανοιξεις το λινκ απ το newsletter. Αλλα δεν ξερω να το ανεβασω! Το εχω στο email μου.
Οσο για το metabo (με τον δισκο 254μμ ομως), το ειχα βρει στο idealo.de στα 260 με μεταφορικα αλλα μεχρι να αποφασισω μας προλαβαν τα capital control. Στην Ελλαδα ειναι κοντα στα 400 .