Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Α τα εχει τα λεφτά του..Thanx

Απλά μετά το θέμα είναι (κάτοχος Dremel) ότι πρέπει να παίρνεις μόνο τα μαμά αναλώσιμα μετά γιατί τα υπόλοιπα δεν κάνουν... Ειδικά στο δικό μου δεν μπαίνουν ούτε με αντάπτορα!
αν έχεις το multi max mm40 μπαινουν τα dewalt με ένα μικρό ανταπτορακι-ροδελακι που έχουν μέσα στη συσκευασια

Ρε πως μου ξέφυγε αυτό?
Παιχνίδια τα Dewalt????
Που είναι το κουμπί του ΒΑΝ?????

Μπάμπη δώσε την σεγα με ταχεία αλλαγή λαμας, τα δραπανα με αυτόματο τσοκ και γύρνα στα παλιά.
Παιχνίδακια.....

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Μπάμπη δώσε την σεγα με ταχεία αλλαγή λαμας, τα δραπανα με αυτόματο τσοκ και γύρνα στα παλιά.
Παιχνίδακια.....

Μην παραποιείς αυτά που λέω.
Αυτό που λέω είναι οτι μεταξύ αυτόματης αλλαγής και συμβατότητας προτιμώ τη συμβατότητα. Χωρίς σκέψη.
Αν η μόνη τους διαφορά ήταν ο τρόπος αλλαγής, αυτόματα ή με άλεν, εννοείται οτι θα προτιμούσα την αυτόματη αλλαγή.

Όχι γιατί κάτι διάβασα για επιλογή μεταξύ εργαλείων και παιχνιδιών.
Αν είναι έτσι δλδ όλα τα εργαλεία που έχεις με ταχεία αλλαγή εξαρτηματος όπως σέγες και δραπανα είναι παιχνίδια.
Τα λέω καλά?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με δύο λόγια ένα εργαλείο που κάνει την ζωή μας εύκολη δεν είναι παιχνίδι.
Είναι ακόμη πιο εργαλείο.
Άποψη μου αλλά και του Δημήτρη, του Μιχάλη κλπ κλπ.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Απ´ αυτά που έγραψα, και απ´ αυτά που σου εξηγώ μετά, εσύ αυτό κατάλαβες;
ΟΚ, εντάξει Κυριάκο, άστο...

Βρε ´σεις για σύγκριση μίλησε ο Μπαμπης , προτιμάει την συμβατότητα απο μια ευκολία ..!
(Μαζι σου Μπαμπη...)

Ηλία συμβατότητα υπάρχει.
Έστω και αν χάνεται η ευκολία της άμεσης ανάρτησης εργαλείου.
Μπάμπη φέρε το Fein εξάρτημα το Σάββατο και θα δεις πως κουμπώνει στο Dewalt.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μην παραποιείς αυτά που λέω.
Αυτό που λέω είναι οτι μεταξύ αυτόματης αλλαγής και συμβατότητας προτιμώ τη συμβατότητα. Χωρίς σκέψη.
Αν η μόνη τους διαφορά ήταν ο τρόπος αλλαγής, αυτόματα ή με άλεν, εννοείται οτι θα προτιμούσα την αυτόματη αλλαγή.

Και ξαναλέω αυτή είναι η μόνη τους διαφορά.
Αυτόματη αλλαγή στα δικά τους μαμά εξαρτήματα και με άλλεν σε οποιασδήποτε άλλης μάρκας.

Εξακολουθείς να επιμένεις στον όρο ότι όποιος επιλέγει αυτά επιλέγει παιχνίδια αντί για εργαλεία?

Eδω δεν εχει διλημματα κατα τη γνωμη μου, η ευκολια πανω απ'ολα, ειδικα σε εργαλειο που χρησιμοποιειται συχνα, οπως το πολυεργαλειο.
Για την συμβατοτητα βρισκονται αλλες λυσεις, για την ευκολια της χρησης, δυσκολα.

Ήθελα να γράψω κάτι που με "καίει" τρομερά όταν βλέπω μια συγκεκριμένη λέξη..... αλλά φοβάμαι ότι θα παρεξηγηθώ ....το αφήνω για το μέλλον αν την ξαναδώ.

Πες τοοοοο ..!
(Ποιος να σε παρεξηγησει Νικοληηηηη ; :-) )

Άστο Ηλία ...ο νοών νοεί τω :ernaehrung004:

Μεινετε εντος θεματος.

Τελείωσε το θέμα ...συγνώμη.
Νεκτάριε αλλάξαμε υπογραφή βλέπω :flipout::flipout:

Δισκοπρίονο πάγκου Makita 2712.

http://www.notebooksbilliger.de/makita+2712+blauschwarz/eqsqid/b6e8e591-5284-49c5-9121-63b74b01e78a

Συν 30 ευρώ μεταφορικά με UPS.

Ελλάδα: https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8050#texnika

Συν 9 ευρώ μεταφορικά.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας τους στείλει μνμ γιατί κανονικά δεν περιλαμβάνουν την Ελλάδα σαν χώρα αποστολής αλλά στέλνουν κανονικά και σχετικά οικονομικά (52 κιλά έχει το δισκοπρίονο).

Νίκο , εάν θες να παραγγείλεις κάτι από εκεί μπορείς μόνο με την διαδικασία των emails? προσπάθησα να κάνω εγγραφή και δεν μπόρεσα, κολλάει στην χώρα, δηλαδή κανονίζεις τα πάντα μέσω email, προπληρώνεις και αυτός στα στέλνει?

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Νίκο , εάν θες να παραγγείλεις κάτι από εκεί μπορείς μόνο με την διαδικασία των emails? προσπάθησα να κάνω εγγραφή και δεν μπόρεσα, κολλάει στην χώρα, δηλαδή κανονίζεις τα πάντα μέσω email, προπληρώνεις και αυτός στα στέλνει?

Σώτο, και σε εμένα τα ίδια έκανε. Στην αρχή τους έστειλα μύνημα αν στέλνουν Ελλάδα και μου είπαν οκ. Έκανα registration με την κανονική μου διεύθυνση, απλά έβαλα Γερμανία αντί Ελλάδα (δεν σου το προσφέρει σαν επιλογή όπως είδες και εσύ) και έκανα την αγορά. Μετά αγόρασα το προιόν στην κανονική τιμή, το πλήρωσα και τώρα θα μου γυρίσουν το ΦΠΑ πίσω με κατάθεση. Δυστυχώς είναι λίγο πίσω σε αυτά...
Να φανταστείς όταν τους ζήτησα να μου γυρίσουν το έξτρα ποσό πίσω με paypal (μερική αποζημίωση), μου είπαν ότι θα τους βόλευε η τράπεζα και ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Αν στείλεις μυνημα πάντως σίγουρα θα βρεις λύση ;-)