Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Εγώ τό καλοβλέπω γιά νά τροχίζω πιό εύκολα τσάπες,γκασμάδες,τσεκούρια,πού τώρα τά τροχίζω μέ τόν γωνιακό τροχό.

Εγώ τό καλοβλέπω γιά νά τροχίζω πιό εύκολα τσάπες,γκασμάδες,τσεκούρια,πού τώρα τά τροχίζω μέ τόν γωνιακό τροχό.

Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο αποδοτικό το τρόχισμα με γυαλόχαρτο.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και δίσκο με φτερωτή γυαλόχαρτου που νομίζω ότι είναι σχεδόν το ίδιο με την λίμα.

Σέ αυτό δέν έχεις άδικο φίλε Νίκο,αλλά επειδή μόλις βλεπω το παρακάτω βίντεο πού λιμάρει ένας τήν εξωτερική μεταλική πλευρά μιάς ρόδας άμαξας,παρατηρώ ότι τρίβει καλά σκουριασμένο υλικό,καί λέω μήπως κάνει καί γιά τρόχισμα.

https://www.youtube.com/watch?v=mdtx3GfoSc4

Πάρε πρώτα μία φτερωτή (κόστος γύρω στα 2-3 ευρώ) δοκίμασε να δεις αν αξίζει και αν δεν, πας στην λίμα.

Πάρε πρώτα μία φτερωτή (κόστος γύρω στα 2-3 ευρώ) δοκίμασε να δεις αν αξίζει και αν δεν, πας στην λίμα.

+1 -bye-

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Τι τριβειο ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ? Γενικά καλύτερα να μείνεις μακριά από μεταμπο ΕΧΩ τις χειρότερες εμπειρίες... τρία στα τρία εργαλεία διαλύθηκαν με λογική χρηση

Τώρα, εκτός απ´ τον ταινιολειαντήρα της Parkside, έχω αυτό, αυτό κι αυτό που επίσης χρησιμοποιείται και σαν τριβείο ειδικών χρήσεων.

Για τα Metabo σ´ ευχαριστώ αλλά δεν θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου, έχω εντελώς διαφορετική εμπειρία. Βέβαια τα εργαλεία που είχα, και εξακολουθώ να έχω, εγώ ήταν διαφορετικά απ´ τα σημερινά αλλά αυτό ισχύει σχεδόν για όλες της εταιρείες νομίζω.

Νίκο, τα Bosch ίςως και να είναι πολύ καλά αλλά δεν είναι μέσα στις πρώτες μου επιλογές. Γούστα είναι αυτά, και ίσως λίγο κακές εμπειρίες του παρελθόντος. Για να είμαι και δίκαιος όμως, αυτό το πράσινο που έχω, το 200-άρι, αν και το είχα στο φτύσιμο, το έχω συμπαθήσει ιδιαίτερα. Πολύ καλό so far.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Τώρα, εκτός απ´ τον ταινιολειαντήρα της Parkside, έχω αυτό, αυτό κι αυτό που επίσης χρησιμοποιείται και σαν τριβείο ειδικών χρήσεων.

Για τα Metabo σ´ ευχαριστώ αλλά δεν θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου, έχω εντελώς διαφορετική εμπειρία. Βέβαια τα εργαλεία που είχα, και εξακολουθώ να έχω, εγώ ήταν διαφορετικά απ´ τα σημερινά αλλά αυτό ισχύει σχεδόν για όλες της εταιρείες νομίζω.

Νίκο, τα Bosch ίςως και να είναι πολύ καλά αλλά δεν είναι μέσα στις πρώτες μου επιλογές. Γούστα είναι αυτά, και ίσως λίγο κακές εμπειρίες του παρελθόντος. Για να είμαι και δίκαιος όμως, αυτό το πράσινο που έχω, το 200-άρι, αν και το είχα στο φτύσιμο, το έχω συμπαθήσει ιδιαίτερα. Πολύ καλό so far.

Χαχα. Εγώ φυσικά για πλάκα σου το λέω!
Ότι και να πάρεις καλό θα είναι πάντως!

Χαχα. Εγώ φυσικά για πλάκα σου το λέω!
Ότι και να πάρεις καλό θα είναι πάντως!

Μπάμπη κακά τα ψέματα η ΜΕΤΑΒΟ δεν είναι η εταιρεία που ηταν καποτε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και δειτε εδω!
5 χρονακια εγγυηση δινουν τα JCB τουλαχιστον σε αυτη την χωρα.
http://www.diy.com/departments/jcb-900w-457mm-belt-sander-jcb-bs900/259013_BQ.prd

Οντως! Επώνυμο δεν θα έπαιρνα απο paleta deals γιατι οι τιμες που τα δίνουν δεν ειναι δελεαστικές. Τώρα τα φθηνά ανώνυμα που πήρα, θα δείξει...
Εντυπώσεις από το εκκεντρο παλμικό τρίβειο στο τι παραλαβαμε σήμερα.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?p=1057599437

Last edited by a moderator:

Παίδες ότι ρουτερ έχουν μείνει στον παλέτα είναι χωρίς το παξιμάδι που σφίγγει το κοπτικο ΠΡΟΣΟΧΉ

Και ο λειαντηρας που έχει σε προσφορά αξίζει.

Τον λιγουρεύομαι αρκετά!!!
Απλά το θέμα είναι ότι έχω ένα παλμικό τριβείο και ταινειλειαντήρα ήδη!!!
Βέβαια το καλό με αυτό είναι ότι έχει ποιοτικό μοτέρ παρόλο που είναι Einhell και είναι και βαριά κατασκευή (κοντά 18 κιλά είδα).

Τον είχα σε μπλε χρώμα
http://www.skroutz.gr/s/94898/Einhell-BΤ-US-400.html

Απλά δίνεις παραπάνω λεφτά και παίρνεις κάτι άλλο. Σχεδόν τον χάρισα σε γνωστό για να μου αδειάσει τη γωνιά.