Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

σύνολο 30 ευρω με τα μεταφορικά. Μου φάνηκε καλή τιμή σαν σύνολο για τόσο ποιοτικά σκαρπέλα και τα πήρα. Δε τα βιάζομαι...

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

αυτό το 2001 στο ταμπελάκι είναι έτος κατασκευής?

Ίσως γιατι φαίνεται αρκετά παλιό μηχάνημα!

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Ίσως γιατι φαίνεται αρκετά παλιό μηχάνημα!

http://www.car.gr/parts/view/7658754/

large_9236278-orig.jpg

Πιο ενδιαφερον ειναι ο σειριακος 688...εαν μαθεις τι σειριακος κυκλοφορει τωρα θα παρεις ιδεα χρονολογιας (θα ξερεις τι θελει σε γρασσους κλπ) Κοστος κορδελλας;

Τ:Κ:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ισχύς εισόδου 749 Watts
Αποδιδόμενη ισχύς 550 Watts
Μέγ. ύψος κοπής 155 χιλ.
Μέγ. πλάτος κοπής 310 χιλ.
Ταχύτητα κοπής 330/800 μέτρα/λεπτό
Μέγεθος Τραπεζιού 380 x 380 χιλ.
Βάρος 23.0 κιλά
Βάθος 520 χιλ.
Μήκος 660 χιλ.
Ύψος 1550 χιλ.

Πριονοκορδέλα με στιβαρό και υψηλής ποιότητας πλαίσιο από χυτό αλουμίνιο, κατάλληλη για κοπές σε ξύλο, μη-σιδηρούχα μέταλλα, αφρόλέξ, σύνθετα υλικά και πλαστικά
Δύο θέσεις ταχύτητας για πολλαπλές εφαρμογές
Μεγάλοι, ζυγισμένοι τροχοί κορδέλας από αλουμίνιο με ελαστική επένδυση (κοστος ανταλλακτικων;), που εξασφαλίζουν ομαλή και αθόρυβη λειτουργία
Μεγάλη τράπεζα πριονίσματος από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας με επένδυση ανθεκτική σε φθορά και αντικαθιστάμενο ένθετο
Στόμιο συλλογής σκόνης για μεγαλύτερη προστασία από τα σωματίδια που μεταφέρονται με τον αέρα στην περίπτωση σύνδεσης με εξαγωγέα
Ρύθμιση φαλτσοκοπής 0° έως 45°
Παράλληλος οδηγός συνδεδεμένος και στις δύο πλευρές του τραπεζιού για εύκολη ρύθμιση και στιβαρότητα
Ηλεκτρομαγνητικός διακόπτης ρελέ με αφαιρούμενο κλειδί ασφαλείας

Ειδαλλος το δινει 380 αντι 800 ευρα καινουργιο

Θεωρω αν οντως ειναι λιγο δουλεμενο και πιο σημαντικο καλοδουλεμενο πως αξιζει η αγορα του απο καποιον που θελει να ασχοληθει.

Απόλυτα λογικό μου φαίνεται Δημήτρη.
5% της αξίας του εργαλείου.
Εδώ τηςEINHELL TH-SB 200 κάνει 11 ευρώ δλδ 10% της αξίας του εργαλείου.

Απόλυτα λογικό μου φαίνεται Δημήτρη.
5% της αξίας του εργαλείου.
Εδώ τηςEINHELL TH-SB 200 κάνει 11 ευρώ δλδ 10% της αξίας του εργαλείου.

Κυριακο εννοειται. Δεν εχω καμμια πειρα απο το εργαλειο. Απλα προσπαθω να εκτιμησω το πιθανο συνολικο κοστος αποκτησης. Ευχομαι να μην κουρασα κανεναν.

Κυριακο εννοειται. Δεν εχω καμμια πειρα απο το εργαλειο. Απλα προσπαθω να εκτιμησω το πιθανο συνολικο κοστος αποκτησης. Ευχομαι να μην κουρασα κανεναν.

Επειδη η πριονοκορδελα ρυθμιζεται, μπορεις να βαλεις και αλλη πριονολαμα επανω, δεν χρειαζεται να ειναι dewalt ουτε ακριβως στο χιλιοστο το μηκος της.
To θεμα ειναι η κατασταση του εργαλειου που ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος πως και ποσο εχει δουλευτει, εκτος εαν ειναι γνωστου σου.

Η φωτο δεν μου λεει τιποτα για την πραγματικη κατασταση του εργαλειου. Ο περιβαλλοντας χωρος στην φωτο ομως (γεματος ξυλα) δεν συναδει ακριβως με το 'λιγο δουλεμενη'...:))

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

και να μην δουλεύει σαν το "χρησειμοπειω" (χρησιμοποιώ)

Πας σε τροχείο και σου κόβει όση θες με κόστος γύρω στα 10-15 ευρώ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η κορδέλα πλην του μοτέρ και της αυτούσιας κορδέλας έχει και ρουλεμάν τα οποία ανάλογα με την χρήση μπορεί να παίζουν και το κόστος αντικατάστασης είναι πολύ σεβαστό οπότε μακρυά...

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Ειδα εχει το εκκεντρο τριβειο της μακτεκ στο crazy sundays.49 ευρω χωρις ρυθμιση στροφων .αξιζει;;

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Ειδα εχει το εκκεντρο τριβειο της μακτεκ στο crazy sundays.49 ευρω χωρις ρυθμιση στροφων .αξιζει;;

Στην ιδια τιμη θα προτιμουσα το skil που ειναι ισχυροτερο και εχει ρυθμιση στροφων.
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8276#texnika

Βεβαια στα τοσα λιγα watt του Maktec ισως ο ρυθμιστης στροφων να μην ειναι τοσο απαραιτητος.

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Στην ιδια τιμη θα προτιμουσα το skil που ειναι ισχυροτερο και εχει ρυθμιση στροφων.
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8276#texnika

Βεβαια στα τοσα λιγα watt του Maktec ισως ο ρυθμιστης στροφων να μην ειναι τοσο απαραιτητος.

Γιατί βρε?
Το Bosch 300 Watt είναι και χωρίς ρύθμιση στροφών δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα.
Η έκκεντρη κίνηση πολλαπλασιάζει τα Watt και ας μην τους φαίνονται...

Δεν εχω πληρη αποψη Νικο, μπορει να εχεις δικιο, γιαυτο λεω οτι ισως ο ρυθμιστης να μην ειναι απαραιτητος σε ενα μηχανημα που ειναι μονο 240w (ονομαστικα μαλιστα).

Απο την αλλη τα 300 watt που λες, ειναι κατα 25% περισσοτερα απο το Maktec και τα 2 εργαλεια μπορει να μην ειναι εντελως συγκρισιμα. Ισως στο Μακτεκ να μπορεις να δουλεψεις καλυτερα λογω πιο αδυναμου μοτερ.