Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Ναι μεν αλλά εξαιρετικά τίμια εργαλεία.
Ειδικά τα αέρος της είναι σκύλοι μαύροι.
Κιτρινομαυροι.

Ξέρεις κανένα αέρος που να τα έφτυσε?
Αφού όλα είναι βαριάς κατασκευής και πέραν του πιστονιού δεν έχουν άλλα κινούμενα μέρη.
Με ένα συνδυασμό υδατοπαγίδας -ελαιωτήρα ότι εργαλείο και να χρησιμοποιήσεις θα αντέξει για πάντα!

Τα περισσότερα Parkside πάντως είναι ίδια με Bulle.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα εργαλεία αέρα της Bulle τα δουλεύουμε επαγγελματικά και αξίζουν τα λεφτά τους στο έπακρο! Για τα μπαταρίας δε γνωρίζω.

Ούτως ή άλλως τα περισσότερα αέρος θεωρούνται επαγγελματικά εργαλεία για τους λόγους που εξήγησα. :)

Ρίξτε μια ματιά στις καλές προσφορές που έχει το Praktiker στο Vivechrom Aquaxyl Plus.

Χθες πήρα από το Praktiker Ξάνθης, ένα 2.5λιτρο Aquaxyl Plus σε άχρωμο με 25 ευρώ.
Νομίζω είναι πολύ καλά αν υπολογίσουμε ότι είναι νερού και επώνυμο.

9 του μήνα σε όλα τα προϊόντα στο leroy αεροδρομίου 10% με επιδηξει κουπονιου - εγγραφή στο Newsletter τους. Εγώ το κουπόνι το βρήκα έξω από το σπίτι μου που μοιρασαν φυλλάδια. Η προωθητικη είναι λόγω ανακαινησης.

9 του μήνα σε όλα τα προϊόντα στο leroy αεροδρομίου 10% με επιδηξει κουπονιου - εγγραφή στο Newsletter τους. Εγώ το κουπόνι το βρήκα έξω από το σπίτι μου που μοιρασαν φυλλάδια. Η προωθητικη είναι λόγω ανακαινησης.

Τυχεροί!

Να παμε μαζι!!!
Χεχεχεχε

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Τυχεροί!

Μην το λες. Για να πας θέλεις 2,80+2,80=5,6 διόδια Αττικής οδού. Βάλε και βενζίνη. Πρέπει να ψωνίσεις 100+ για να πεις πως συμφέρει...

Σωστός. Πηγαίνετε ποδαράτα να χάσετε και κανένα γραμμάριο (για τον Κυριάκο)!!!! :)

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Σωστός. Πηγαίνετε ποδαράτα να χάσετε και κανένα γραμμάριο (για τον Κυριάκο)!!!! :)

Βάλε και εμένα.

Μηπως να κλείναμε ενα πουλμανακι ; χεχε

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Καλημέρα , έχει κανείς άποψη για αυτήν την σκούπα KARCHER WD 3 POWER , την έχει προσφορά στα media 120,00

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Μην το λες. Για να πας θέλεις 2,80+2,80=5,6 διόδια Αττικής οδού. Βάλε και βενζίνη. Πρέπει να ψωνίσεις 100+ για να πεις πως συμφέρει...

πας και από Παιανία χωρίς διόδια...

Να παμε μαζι!!!
Χεχεχεχε
Καλημέρα και καλή βδομάδα. Μέσα κι εγώ στην εκδρομή. Έτσι για την παρέα, γιατί λεφτά...
Δεν υπάρχουν!

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Καλημέρα , έχει κανείς άποψη για αυτήν την σκούπα KARCHER WD 3 POWER , την έχει προσφορά στα media 120,00

Υπάρχει και στα 110 ευρώ (η WD3 είναι το καινούριο μοντέλο).
http://www.skroutz.gr/s/5040364/Karcher-MV3-P.html

Αν δεν σε ενδιαφέρει η μπρίζα Θύμιο, υπάρχει και η απλή WD3 την οποία αν θες μπορώ να την βρω σε καλύτερη τιμή (στείλε pm).
Φυσικά υπάρχει και η WD6 P Premium.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλά

Την είδα και την έχω βρει σε τοπικό κατάστημα στα 85,00 δεν ξέρω όμως αν μπορείς να συνδέσεις εργαλεία?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός

Την είδα και την έχω βρει σε τοπικό κατάστημα στα 85,00 δεν ξέρω όμως αν μπορείς να συνδέσεις εργαλεία?

Μπρίζα δεν έχει αλλά με τον κατάλληλο αντάπτορα μπορείς άνετα..

Με 80 ευρώ στην πόρτα σου! :)

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Ευχαριστώ πολύ , θα σε ενημερώσω !

Βρήκα και λίνκ για να πάρει κάποιος το κουπόνι του 10% για το leroy αεροδρομίου το Σάββατο. Απλά να υπενθυμίσω πως θέλει το email σας

https://www.leroymerlin.gr/landing-page/venizelos-2

Λαϊκο προσκυνημα απο αυριο στον παλετα..
b7451f3d11bbf30c946a4a4db4dd148b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

4f1fa583e2e77a4ff7b00d6580039832.jpg
fc0fd5cff2afb858b6d0f79a099d252e.jpg

5be799b7548d10eb4b0f7d49c898d300.jpg
f0180ec75a1fc84ad45cd9ee206e2d4e.jpg

Να ανεβασω κι αλλες ή φτανει για σημερα;;; Χαχαχα