Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Καλημέρα και πάλι!

Σε ποίο σετ αναφέρεσαι; Μήπως αυτό ΕΔΩ;

Και σε αυτο να μην αναφεροταν, η τιμη του πακετου ειναι σουπερ!
Παντως αυτος ο φορτιστης στο λινκ ειναι οντως των 30 λεπτων και οι μπαταριες των 2Αh.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

αυτά εδώ πιστεύετε ότι αξίζουν;
http://www.e-ergaleio.gr/product_info.php?products_id=19299
έχω διάφορα τρυπάνια εδώ κι εκεί και θα ήθελα κάτι καλύτερο για τοίχους (σοφά, τούβλο, άντε κ κανένα μπετό), χωρίς να ανέβουμε πάρα πολύ σε τιμή. τί λέτε;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός

Νομίζω ότι δεν αξίζει να το πάρει μέσω amazon την στιγμή που είναι ακριβότερο κατά 5 ευρώ.
Το καλύτερο θα ήταν να στείλει μύνημα ([email protected]) και να ρωτήσει τι καλύτερο μπορεί να κάνει στην τιμή.
Νομίζω ότι ένα ταλιράκι θα το κόψει από τα 120.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός

Νομίζω ότι δεν αξίζει να το πάρει μέσω amazon την στιγμή που είναι ακριβότερο κατά 5 ευρώ.
Το καλύτερο θα ήταν να στείλει μύνημα ([email protected]) και να ρωτήσει τι καλύτερο μπορεί να κάνει στην τιμή.
Νομίζω ότι ένα ταλιράκι θα το κόψει από τα 120.

Ναι αλλά απο μεταφορικά; Ή δεν έχει;

Τα ίδια είναι.
Απλά σου κόβει 5 ευρώ γιατί το παίρνεις από την ιστοσελίδα του και αν του στείλεις και κανένα μύνημα σίγουρα θα σου κόψει άλλο ένα τάλιρο...

Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ.
Επειδή το έχω πάει πολύ offtopic σε ποιό απο όλα τα topic μπορώ να "πάω" να ρωτήσω για προτάσεις;

Μού ήρθε ένα newsletter από τό plus4u.gr καί μιάς πού ήταν επίκαιρη η κουβέντα περί πλυστικών ο λόγος,δίνει τό Black&decker PW1400TDK PLUS στά 104,90 ευρώ,γιά όποιον ενδιαφέρεται.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Μού ήρθε ένα newsletter από τό plus4u.gr καί μιάς πού ήταν επίκαιρη η κουβέντα περί πλυστικών ο λόγος,δίνει τό Black&decker PW1400TDK PLUS στά 104,90 ευρώ,γιά όποιον ενδιαφέρεται.

Δημήτρη ήταν ένα από τα πλυστικά που κοιτούσα, μόλις το είδα από κοντά απογοητεύτηκα. 109 το πουλούσαν όλοι. Η B&D δεν φτιάχνει πλυστικά και δεν θα το βρείτε στο BlackandDecker.com. Το κατασκευάζει η Ιταλική Annovi Reverberi, πολύ καλή εταιρεία πλυστικών και θα το βρείτε εδώ.
Να σημειώσω πως η ίδια εταιρεία, εκτός από τα δικά της και τα B&D, κατασκευάζει και τα πλυστικά των Michelin, Stanley και Dewalt.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Δημήτρη ήταν ένα από τα πλυστικά που κοιτούσα, μόλις το είδα από κοντά απογοητεύτηκα. 109 το πουλούσαν όλοι. Η B&D δεν φτιάχνει πλυστικά και δεν θα το βρείτε στο BlackandDecker.com. Το κατασκευάζει η Ιταλική Annovi Reverberi, πολύ καλή εταιρεία πλυστικών και θα το βρείτε εδώ.
Να σημειώσω πως η ίδια εταιρεία, εκτός από τα δικά της και τα B&D, κατασκευάζει και τα πλυστικά των Michelin, Stanley και Dewalt.

Ενδιαφέρων αυτό Παναγιώτη βλέπω τό έψαξες πολύ καλά πρίν τήν αγορά,τό ίδιο είχα κάνει καί εγώ πρίν αγοράσω τόν μικρό αεροσυμπιεστή Nuair,είδα τόν 6 λιτρό τής Black&decker καί έγραφε επάνω Fini Nuair,ούτε αεροσυμπιεστές κατασκευάζει η B&D τά φτιάχνει Ιταλική εταιρία Fini Nuair στήν Κίνα.
Γιαυτό καί δέν αναγράφει ούτε γιά αεροσυμπιεστές τό Black&decker.com,δέν τό ήξερα ότι δέν κατασκευάζει η ίδια εταιρία δέν τό αναγράφει στό κεντρικό site,ενώ στήν Αγγλική έκδοση έχει πλυστικά καί αεροσυμπιεστές.

Υποψιν ότι δεν έχουν καμια σχέση με τα πολύ καλά Annovi Reverberi.
Απλά το όνομα έχουν...

Υποψιν ότι δεν έχουν καμια σχέση με τα πολύ καλά Annovi Reverberi.
Απλά το όνομα έχουν...

εχω ενα τετοιο... θηριο.. 7 χρονια το χω, του χω πιει το αιμα...

εχω ενα τετοιο... θηριο.. 7 χρονια το χω, του χω πιει το αιμα...

Ναι είναι πολύ καλά μηχανήματα αλλά αρκετά ακριβά. Πιο ακριβά και από Karcher.

Πολύ ωραίο σετάκι από εργαλειοσυναγερμό, τι λέτε?

11400_16054381_CT_WIHA.jpg

http://www.werkzeugalarm.de/handwer...et-31-tlg-in-l-boxx-gr-1-102-schwarz/a-11400/

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και από εδώ σε καλύτερη τιμή.

Για ομαδική 5 τεμαχίων 51.1 ευρώ κόστος έκαστος!
Νομίζω είναι πάρα πολύ καλή τιμή με δεδομένο ότι αν αφαιρέσουμε το l-boxx, το κόστος είναι 30 ευρώ για όλα!

Εμ καλά έχεις γραφτεί ως Diabolic!

Όχι βρε σατανά, δε θέλω!

Δηλαδή εννοείται ότι θέλω, πάντα θέλω, αλλά έχω ήδη αυτό και... ε εντάξει, υπερβολή.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Αν παραμεινει η συνολικη τιμη κατω απο 60 μαλλον το θελω και γω. Count me