Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Εκει που χαζευα το bosch στο eshop το ματι μου επεσε σε αυτο http://www.e-shop.gr/diskopriono-ilektriko-makita-mt-1050-watt-190mm-m5802-p-TLS.080496 Στην αρχη νομιζα οτι ειναι το maktec αλλα ειναι makita! Υπαρχουν πορτοκαλι makita; Εχω δει ασπρομαυρα, αλλα μαυρο-πορτοκαλι;

Τα πρώην Maktec, που τώρα τα βαπτίζουν Makita. :)

Τα πρώην Maktec, που τώρα τα βαπτίζουν Makita. :)
Τα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι του maktec καθως και ο κωδικος τους ειναι μια παραλλαγη Μ5802. Αλλα εχει αλλη σχεδιαση και οντως το πετυχα στο γαλλικο site σαν μια "παραφωνια" αναμεσα στα μπλε-πρασινα... http://www.makita.fr/page.php?rub=s_categories&s_categories=s_categories_8_1

ΥΓ Τα maktec καταργηθηκαν;

Δεν το γνωρίζω, ίσως τα αποσύρουν σιγά σιγά.

Δεν εβρισκα και λογο υπαρξης οταν τα επωνυμα makita επαιζαν σε κοντινες τιμες. Πχ το trimmer maktec σε καποιες περιπτωσεις σε mazon ηταν ακριβοτερο απο το αντιστοιχο της makita. Το θεμα ειναι απλως καταργουν το brand maktec και τη μαλαισιανη τους καταγωγη θα την μαρτυρα το χρωμα μονο ή δεν θα εχει σχεση με την maktec;

Γράφουν makita Mt. Η ίδια εταιρία δηλώνει πως είναι καλύτερα από ερασιτεχνικά εργαλεία. Θέλοντας ουσιαστικά να τα τοποθετήσει ως premium diy εργαλεία. Ουσιαστικά είναι τα παλιά maktec

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σε όλους,
Είναι καθαρά κίνηση marketing. Η Makita ήθελε να πάρει μερίδιο απο την πίτα της αγοράς DIY η οποία συνεχώς αυξάνεται λόγω της κρίσης. Δεν είχε κάτι αντίστοιχο με την πράσινη σειρά (ερασιτεχνική) της Bosch αλλά δεν ήθελε και να "αλλοιωθεί - θιγεί" και το όνομα της Makita καθόλου. Επίσης ήθελε να μπει και στα μεγάλα DIY πολυκαταστήματα που με τη μπλέ σειρά δεν μπορούσε λόγω αυξημένης τιμής (μόνο στα Leroy είχε παρουσία και σε κάποια άλλα μεγάλα του εξωτερικού).
Έτσι "πειραματιζόμενη" έβγαλε τη σειρά της Maktec για πιο οικονομικά. Τελικά οι πωλήσεις δεν ήταν οι αναμενόμενες καθώς δεν έπειθε ούτε το όνομα αλλά ούτε και το χρώμα (πιστέψτε με, παίζει ρόλο) ότι ήταν κάτω απο την ομπρέλα της Makita. Έτσι προχώρησε και άλλαξε το όνομα σε Makita MT σε μια προσπάθεια να πιάσει την αγορά με το βαρύ όνομα Makita.
Προσωπικά τα θεωρώ εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία και με λογικές τιμές. Αν και το πορτοκαλοκόκκινο χρώμα με χαλάει λίγο, θα τα αγόραζα.
Οι διαφορές τους εντοπίζονται εσωτερικά στα γρανάζια που στα περισσότερα είναι πλαστικά και όχι μεταλλικά όπως στη μπλέ σειρά.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Δεν ξέρω εσωτερικά τι παίζει αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να διαλέξω αυτό κι όχι αυτό.

εννοείται ότι σ' αυτή την περίπτωση και εγώ το κόκκινο θα διάλεγα...

Πέτυχα αυτό σε ένα γκρουπ στο φ/β δείχνει να αξίζει...
https://www.facebook.com/groups/149...47106262207195/?sale_post_id=1747106262207195
Γενικά πολύ συσκευασμένο πράγμα μετακινείται σε αυτό το γκρουπακι...

Sent from my 1+2

Ο συγκεκριμένος το πουλά και εδώ στο forum (είναι ο δικός μας manolaskakis). :)

Κι εγώ το ίδιο! ;)

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

26,5 τα βλεπω εγω, απο προσφαρα στο mail. Ποσο σου βγαζει?

26,50 από το newsletter.