Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Η τιμή είναι καλή αλλά δεν ξέρω πόσο αξίζει σε 10βολτο να πάρει κάποιος τεσσάρα μπαταρία; μια φορά έχω καταφέρει να αδειασω πολύ γρήγορα δύο μπαταρίες στο δέκα βόλτα μου (όχι bosch) που είναι μάλιστα και πολύ μικρές 1.2 και αυτό ανοίγοντας φ10 τρύπες σε λαμαρίνα και σε τοίχο. Το εργαλείο τα είχε δει όλα.

ΓΙΑ εμένα για δραπανοκατσαβιδο δεν αξίζει {η μεγάλη μπαταρία} αλλά από την άλλη κάνεις μια πολύ καλή αρχή και μπορεί να σου χρειαστεί σε άλλα εργαλεία της σειράς πιο ενεργοβορα

Η τιμή είναι καλή αλλά δεν ξέρω πόσο αξίζει σε 10βολτο να πάρει κάποιος τεσσάρα μπαταρία; μια φορά έχω καταφέρει να αδειασω πολύ γρήγορα δύο μπαταρίες στο δέκα βόλτα μου (όχι bosch) που είναι μάλιστα και πολύ μικρές 1.2 και αυτό ανοίγοντας φ10 τρύπες σε λαμαρίνα και σε τοίχο. Το εργαλείο τα είχε δει όλα.

ΓΙΑ εμένα για δραπανοκατσαβιδο δεν αξίζει {η μεγάλη μπαταρία} αλλά από την άλλη κάνεις μια πολύ καλή αρχή και μπορεί να σου χρειαστεί σε άλλα εργαλεία της σειράς πιο ενεργοβορα

Αν δουλέψεις την σέγα ή το πολυεργαλείο θα καταλάβεις που χρειάζεται η 4άρα μπαταρία.
Για το δραπανοκατσάβιδο είναι υπερβολή αλλά μόνο για ερασιτέχνες χρήστες. Για επαγγελματίες η 4άρα είναι η ιδανική.

Aν ειχες μια 4αρα θα εκανες τη δουλεια σου με τη μια :))

H αληθεια ειναι οτι η 4αρα βαραινει λιγο το εργαλειο και χανει λιγο την εργονομια του. Ομως απο την αλλη σου δινει επαρκη χρονο για να κανεις τη δουλεια.
Επισης, το κυριωτερο, αν θες να αγορασεις καποιο αλλο απο τα 10βολτα της bosch (η σειρα εχει πολλα και καλα εργαλεια) που ειναι ενεργοβορο, η 4αρα ειναι μαλλον μονοδρομος.

Παντως οι 2μαω μπαταριες των 10βολτων μπλε εχουν πεσει πια στα ~20 ευρω.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Aν ειχες μια 4αρα θα εκανες τη δουλεια σου με τη μια :))

H αληθεια ειναι οτι η 4αρα βαραινει λιγο το εργαλειο και χανει λιγο την εργονομια του. Ομως απο την αλλη σου δινει επαρκη χρονο για να κανεις τη δουλεια.
Επισης, το κυριωτερο, αν θες να αγορασεις καποιο αλλο απο τα 10βολτα της bosch (η σειρα εχει πολλα και καλα εργαλεια) που ειναι ενεργοβορο, η 4αρα ειναι μαλλον μονοδρομος.

Παντως οι 2μαω μπαταριες των 10βολτων μπλε εχουν πεσει πια στα ~20 ευρω.

Πιο παλιά Μιχάλη είχαν ~18 ...

Εμένα η 4άρα μου αρέσει καλύτερα από θέμα εργονομίας. Μπορεί να βαραίνει λίγο το εργαλείο, αλλά καλυτερεύει το κέντρο βάρους και μπορείς να το ακουμπήσεις όρθιο.

Που μπορούμε να βρούμε τις σειρές για τον κάθε τύπο μπαταρίας;

Που μπορούμε να βρούμε τις σειρές για τον κάθε τύπο μπαταρίας;

Στο site της bosch.https://shop.bosch-professional.com/gb/en/products/cordless-tools--101304

Οι μπαταριες ειναι δυο τυπων, 10βολτες και 18βολτες. Υπαρχει και ενα μινι κατσαβιδακι των 3.6βολτ.

Μηπως ρωτας κατι αλλο? Η χωρητηκοτητα των μπαταριων ειναι αλλο θεμα. Καθε τυπος μπαταριων βγαινει και σε διαφορετικες χωρητικοτητες.

Αυτό ακριβώς ήθελα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Αυτό ακριβώς ήθελα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Αν χρειαζεσαι Γιωργο καποια πληροφορηση/βοηθεια στην επιλογη 10βολτων/3.6βολτων απο τα παραπανω, ρωτα. Το κατεχουμε καλα και πληρως το θεμα :))

Βγάζει και 14,4 σειρά μην την ξεχνάμε (αν και για έμενα θα μπορούσε άνετα να την καταργήσει :P )

Λοιπόν στο κίτρινο μαγαζί έχει κι άλλη προσφορά το BOSCH PRO GSR 10.8V LI-2 LI-ION 3 BATTERIES 4AH+2X2AH +39 ACCESSORIES με 157,90

Λοιπόν στο κίτρινο μαγαζί έχει κι άλλη προσφορά το BOSCH PRO GSR 10.8V LI-2 LI-ION 3 BATTERIES 4AH+2X2AH +39 ACCESSORIES με 157,90

Αυτο λογικα θα το προτιμησει καποιος που εχει σκοπο να παρει αρκετα solo δεκαβολτα. Αλλιως ειναι τεραστιος πλεονασμος τοσες μπαταριες μαζεμενες.

GSB και GSR τι διαφορά έχουν βρε παίδες;

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Για τους λάτρεις των Facom και όχι μόνο.... Μόλις ήρθε το newsletter.

Super προσφορές σε όλα τα Facom! -30%

http://www.vida.gr/facom