Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Εντάξει, θα παραγγείλω μάλλον αργότερα

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Κώστα εσύ έχεις τόσο καλή μάσκα ???
Παράγγειλε να πάρω και εγώ.-bye-

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Εντάξει, θα παραγγείλω μάλλον αργότερα

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παναγιώτη ψάξτε το καλά πρώτα πρίν αγοράσετε,μού φαίνεται γιά πολύ φτηνή γιά νά είναι αληθινή πού λένε,η 3M εχει 40 + ευρώ και αυτή 8 -9 ευρώ ,περίεργα πράγματα,καί με αυτά τά θέματα δέν είναι να κάνουμε συμβιβασμούς στήν ποιότητα,γιατί πρόκειται περί της ασφάλειας μας.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Aυτο που δεν μου αρεσει καθολου σαν ιδεα απο την Μακιτα ειναι το γεγονος οτι εβγαλε 10βολτα εργαλεια με αποκλειστικη χρηση μεγαλης πλακε μπαταριας.
Πρωτα απ'ολα χανεται η συνοχη απο τα προηγουμενα εργαλεια που επαιρναν τις νορμαλ μικρες 10βολτες και δευτερον μεγαλωνουν πολυ τον ογκο των εργαλειων.

Η Bosch απο την αλλη, εβγαλε παρομοια μεγαλη δεκαβολτη μπαταρια η οποια ομως μπορει να μπει σε ΟΛΑ τα δεκαβολτα της σειρας.

Γενικα, η αλλαγη συστηματος μπαταριων απο επαγγελματικα εργαλεια ειναι εντελως απαραδεκτη κατα τη γνωμη μου καθως απαξιωνουν τα παλαιοτερα εργαλεια ενος επαγγελματια.

+1000 Μιχάλη δέν μού άρεσε καί εμένα αυτό.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Δημήτρη η σειρά 6000 έχει παύση παραγωγής από όσο ξέρω.
Ίσως γιαυτό ξεστοκαρουν.

Ναι αλλά τά βλέπω πολύ φτηνά όσο και νά ξεστοκάρουν Κυριάκο,πάντος ψάξτε το μέ τόν πωλητή γιά σιγουριά.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Κώστα εσύ έχεις τόσο καλή μάσκα ???
Παράγγειλε να πάρω και εγώ.-bye-

Εγώ έχω μια από το Καρναβάλι κάνει? :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Εγώ έχω μια από το Καρναβάλι κάνει? :flipout:

Απο τις καρναβαλλικες μεγαλη κατακρατιση κανουν οι pagalos extra και Filis turbo. Αλλα εχω ακουσει οτι ιδρωνεις πολυ και νιωθεις βαρυς...:Banane0:

Μάλλον την πρώτη προσφορά τη χτύπησε ο Βασίλης vasilis77

Εγω το πηρα καλητερα χαχα!123 με μαλακη βαλιτσα 2σετ τρυπανια και ενα σετ κατσαβιδολαμες!

Βασίλη τι λές για την πρώτη προσφορά?να το χτυπήσω ή να περιμένω να παρω το πακέτο σου??? με 1,5Αh μπαταρίες σε καλύπτουν απόλυτα?

@halkis 13 αν το ξαναβγαλει το πακετο που πηρα ειναι καλυτερο!1.5 ah για βιδωματα ειναι οκ εγω ποτε δεν αδειασα μια ολοκληρη μπαταρια σε μια μερα και εχοντας δυο η αλλη φορτιζει ταχυτατα !αν και τωρα με το gks θα χρειασθω σιγουρα μεγαλυτερη καθως σιγουρα θα ειναι πιο ενεργοβορο!
Το ονομα σου;

Κων/νος...Μεγιές για το Gks...καλοδούλευτο...καλά θα το δώ..Είχε αναφέρει ο Diabolic για έναν φίλο του πριν κανα δυο μέρες για πώληση ενός GSR + GDR ..θέλω να δω αν είναι διαθέσιμο και σε τι κατάσταση...και αν το gsr είναι δράπανο ή κατσαβίδι...

Κωσταντινε ευχαριστω !ναι ας περιμενεις και το νικο diabolic να δεις!

Αυτο το σετ πηρα απ το e shop αλλα με 2 × 1.5 αh.123 .