Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Ποιος το εψαχνε????????
http://n4md.trk.elasticemail.com/tr...tinyurl.com/jhzpbs5&v=QFaBAnFJHnLiVZa3t7GO5Q2

00400987.jpg

Αν το θελει καποιος ας το πει αυριο θα περασω.

Ωχ σκαλίζεις πληγές, εγώ το θέλω. Θα σου πω.
Γενικά έχει καλές προσφορές.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκ

Τον πειράζω μωρέ. Μην τσιμπάς.

Το κατάλαβα μπρε, απλά σου το λέω γιατί εσύ δεν έχεις ανάγκη και τα παίρνεις αυτά!!!

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Βλεπω το Κυριακο να νοικιαζει παλετα με κουτες εργαλειων πανω, απο Χιο.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Είδα μία αγγελία στο car για μία σεγα της proxxon το 230/e νομίζω το δίνει στα 90 ευρώ. Δεν ξέρω αν είναι καλή τιμή για μεταχειρισμένο για όποιον ενδιαφέρεται....

Είδα μία αγγελία στο car για μία σεγα της proxxon το 230/e νομίζω το δίνει στα 90 ευρώ. Δεν ξέρω αν είναι καλή τιμή για μεταχειρισμένο για όποιον ενδιαφέρεται....
Με 95 καινουργια στην πορτα σου απο amazon.de
https://www.amazon.de/Proxxon-27088...F8&qid=1483099597&sr=8-1&keywords=proxxon+230

Με 95 καινουργια στην πορτα σου απο amazon.de
https://www.amazon.de/Proxxon-27088...F8&qid=1483099597&sr=8-1&keywords=proxxon+230

107 Ευρω, οχι 95.

Order Summary

[TABLE="class: small-line-height, width: 262"]
[TR="class: order-summary-unidenfitied-style"]
[TD="class: a-text-left"]Items:[/TD]
[TD="class: aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right"]EUR 91,69[/TD]
[/TR]
[TD="class: a-text-left"]Postage & Packing:[/TD]
[TD="class: aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right"]EUR 15,65[/TD]
[/TR]
[TR="class: order-summary-grand-total"]
[TD="class: a-padding-small cell-separator, colspan: 2"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: a-size-medium a-color-price a-text-left"]Order Total:[/TD]
[TD="class: a-size-medium a-color-price aok-align-bottom aok-nowrap grand-total-price a-text-right, align: right"]EUR 107,34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

107 Ευρω, οχι 95.
Order Summary

[TABLE="class: small-line-height, width: 262"]
[TD="class: a-text-left"]Items:[/TD]
[TD="class: aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right"]EUR 91,69[/TD]
[/TR]
[TD="class: a-text-left"]Postage & Packing:[/TD]
[TD="class: aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right"]EUR 15,65[/TD]
[/TR]
[TR="class: order-summary-grand-total"]
[TD="class: a-padding-small cell-separator, colspan: 2"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: a-size-medium a-color-price a-text-left"]Order Total:[/TD]
[TD="class: a-size-medium a-color-price aok-align-bottom aok-nowrap grand-total-price a-text-right, align: right"]EUR 107,34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Και σε μένα τόσο το βγάζει. Τσπ το θέμα είναι ότι ακριβά την δίνει ο τύπος..

Ναι εχεις δικιο! Πριν τα χριστουγεννα που την ειχα δει μου την εβγαζε 5 τα μεταφορικα και θυμομουν αυτο. Δεν την εβαλα στο καλαθι τωρα για να δω.( την εχω πατησει απο το γερμανικο amazon πριν μεταφραστει στα αγγλικα και προχωρησα καταλαθος σε παραγγελια 60 ...)
Παλι εγω με τα 107 θα αγοραζα ( 40 φτηνοτερα απο τα Ελληνικα καταστηματα... ) Για 17 διαφορα δεν αξιζει η μεταχειρισμενη.

Αγοραστηκαν δυο τανκ B&D για Κωστα και Σωτηρη και το φαλτσοπριονο για τον Κωστα.
Να δω στην Πατρα πως θα στο στειλω ομως...

Ναι εχεις δικιο! Πριν τα χριστουγεννα που την ειχα δει μου την εβγαζε 5 τα μεταφορικα και θυμομουν αυτο. Δεν την εβαλα στο καλαθι τωρα για να δω.( την εχω πατησει απο το γερμανικο amazon πριν μεταφραστει στα αγγλικα και προχωρησα καταλαθος σε παραγγελια 60 ...)
Παλι εγω με τα 107 θα αγοραζα ( 40 φτηνοτερα απο τα Ελληνικα καταστηματα... ) Για 17 διαφορα δεν αξιζει η μεταχειρισμενη.

Κοιταζα τα μεταφορικα του Amazon βρηκα τα παρακατω...

Σε ολη σχεδον την ευρωπη στελνουν με 5-7 ευρω εφαπαξ και χρεωνουν 0.5-1 ευρω ανα κιλο βαρους. Σε μερικες χωρες στελνουν και δωρεαν πανω απο καποιο ποσο.
Στην Ελλαδα στελνουν με 7.5 Εφαπαξ και 2.5 ευρω ανα κιλο. Ομοια σε Λιθουανια και Ουκρανια. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Στην Σερβια στελνουν ΜΕ 8 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ. Ακριβοτερα δηλαδη απο το κοστος να παει ο Σερβος Γερμανια με αυτοκινητο και να το αγοραει επι τοπου. Ακριβοτερα και απο την Αυστραλια που ειναι 6 το κιλο. Πες μου τωρα ποσο βρωμιαρηδες ειναι αυτοι οι Γερμανοι που εχουν τετοια πολιτικη μονο προς τους λαους με τους οποιος εχουν αντιπαραθεση, Ελλαδα, Σερβια, Ουκρανια-Λιθουανια. Κανω λαθος?

Και που να πήρε πράγματι το φαλτσοπρίονο :flipout::flipout::flipout:

Και έλεγα τι δώρο θα μου κάνει ο Κώστας τώρα στις γιορτές ...-bye-

Jks τα μεταφορικά του αμαζον είναι μεγάλη υπόθεση. Παλιά το αγγλικό είχε δωρεάν μεταφορικά και τα έστελνε με απλό ταχυδρομείο τότε αρκετοί Έλληνες θεώρησαν σωστό να λένε ότι χάθηκε το πακέτο τους και να ζητάνε τα λεφτά πίσω. Τα οποία και έπαιρναν. Αφού αυτό συνεχίστηκε για πολύ καιρό τα δωρεάν μεταφορικά έγιναν επί πληρωμή.

Μην τα ρίχνουμε όλα στην αντιπαράθεση.

Στο ebay υπάρχουν πάρα πολλοί πωλητές που στέλνουν σε όλο τον κόσμο εκτός από τους φίλους μας τους Ιταλούς.

Γενικά δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την υπόλοιπη Ευρώπη. Δεν είμαστε και Βουλγαρία αλλά δεν είμαστε και Γαλλία για παράδειγμα.

Τέλος μην ξεχνάμε τα πολύ υψηλά μεταφορικά των ΕΛΤΑ. Όσες φορές έχω στείλει κάτι στο εξωτερικό μου έχει φύγει η μαγκιά.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Αγοραστηκαν δυο τανκ B&D για Κωστα και Σωτηρη και το φαλτσοπριονο για τον Κωστα.
Να δω στην Πατρα πως θα στο στειλω ομως...

Ώπ... για κάνε διόρθωση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και που να πήρε πράγματι το φαλτσοπρίονο :flipout::flipout::flipout:

Και έλεγα τι δώρο θα μου κάνει ο Κώστας τώρα στις γιορτές ...-bye-

Άντε καλορίζικο και καλά κοψίματα.:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Jks τα μεταφορικά του αμαζον είναι μεγάλη υπόθεση. Παλιά το αγγλικό είχε δωρεάν μεταφορικά και τα έστελνε με απλό ταχυδρομείο τότε αρκετοί Έλληνες θεώρησαν σωστό να λένε ότι χάθηκε το πακέτο τους και να ζητάνε τα λεφτά πίσω. Τα οποία και έπαιρναν. Αφού αυτό συνεχίστηκε για πολύ καιρό τα δωρεάν μεταφορικά έγιναν επί πληρωμή.

Μην τα ρίχνουμε όλα στην αντιπαράθεση.

Στο ebay υπάρχουν πάρα πολλοί πωλητές που στέλνουν σε όλο τον κόσμο εκτός από τους φίλους μας τους Ιταλούς.

Γενικά δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την υπόλοιπη Ευρώπη. Δεν είμαστε και Βουλγαρία αλλά δεν είμαστε και Γαλλία για παράδειγμα.

Τέλος μην ξεχνάμε τα πολύ υψηλά μεταφορικά των ΕΛΤΑ. Όσες φορές έχω στείλει κάτι στο εξωτερικό μου έχει φύγει η μαγκιά.

Συμφωνώ και εγώ. Μήπως εμείς είμαστε τελικά οι βρομιάρηδες, οι κουτοπόνηροι; Αγόραζες παλιά από Αγγλία (25 GBP+) και το έστελναν δωρεάν,
πολλές φορές και με κούριερ γιατί το σταμάτησαν;