Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Ώπ... για κάνε διόρθωση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Άντε καλορίζικο και καλά κοψίματα.:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Συμφωνώ και εγώ. Μήπως εμείς είμαστε τελικά οι βρομιάρηδες, οι κουτοπόνηροι; Αγόραζες παλιά από Αγγλία (25 GBP+) και το έστελναν δωρεάν,
πολλές φορές και με κούριερ γιατί το σταμάτησαν;

Αυτο που λετε δεν μπορει να ισχυει, γιατι για ολα τα δεματα ξερουν αν παραδοθηκαν ή οχι. Μπορει καποιος να πει οτι δεν το πηρε αλλα το ταχυδρομιο εχει καταγραφες που ειναι αποδεικτικα. Και τωρα που πληρωνω αλλωστε μεταφορικα, δεν μπορω να το κανω? Να πω οτι χαθηκε?
Ο λογος δεν ειναι αυτος. Τα δωρεαν μεταφορικα ηταν προωθητικη ενεργεια η οποια και σταματησε γιατι πολυ απλα δεν συνεφερε να ισχυει για παντα.
Ομως απο το να παρω ενα αντικειμενο 10 κιλα δωρεαν στο να πληρωσω 35 ενω ο ιταλος πληρωνει 12 ειναι πολυ μεγαλη διαφορα χωρις λογικη εξηγηση.
Και οι Σερβοι? Ποιο ειναι το προβλημα τους περαν του κομπλεξισμου να ζητας 8 ευρω ανα κιλο για αποστολη στην Σερβια?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός

Αυτο που λετε δεν μπορει να ισχυει, γιατι για ολα τα δεματα ξερουν αν παραδοθηκαν ή οχι. Μπορει καποιος να πει οτι δεν το πηρε αλλα το ταχυδρομιο εχει καταγραφες που ειναι αποδεικτικα. Και τωρα που πληρωνω αλλωστε μεταφορικα, δεν μπορω να το κανω? Να πω οτι χαθηκε?
Ο λογος δεν ειναι αυτος. Τα δωρεαν μεταφορικα ηταν προωθητικη ενεργεια η οποια και σταματησε γιατι πολυ απλα δεν συνεφερε να ισχυει για παντα.
Ομως απο το να παρω ενα αντικειμενο 10 κιλα δωρεαν στο να πληρωσω 35 ενω ο ιταλος πληρωνει 12 ειναι πολυ μεγαλη διαφορα χωρις λογικη εξηγηση.
Και οι Σερβοι? Ποιο ειναι το προβλημα τους περαν του κομπλεξισμου να ζητας 8 ευρω ανα κιλο για αποστολη στην Σερβια?

Δεν έχουν πάντως όλα tracking. Περίμενα από χτες ένα δέμα, τελικά δεν ήρθε. Είναι από τρίτον πωλητή μέσω Αμαζον.
Ένα άλλο δέμα από Αμαζον Γερμανίας δεν ήρθε στην ημέρα που είπαν αλλά μία μετά. Μου πίστωσαν το ποσό και τα μεταφορικά.

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Αγοραστηκαν δυο τανκ B&D για Κωστα και Σωτηρη και το φαλτσοπριονο για τον Κωστα.
Να δω στην Πατρα πως θα στο στειλω ομως...

Θα έρθω να το πάρω εγώ.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Στο φέρνω κι εγώ άμα θές... -bye-

Προηγείται η πριονοκορδέλα πρώτα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκ

Δεν έχουν πάντως όλα tracking. Περίμενα από χτες ένα δέμα, τελικά δεν ήρθε. Είναι από τρίτον πωλητή μέσω Αμαζον.
Ένα άλλο δέμα από Αμαζον Γερμανίας δεν ήρθε στην ημέρα που είπαν αλλά μία μετά. Μου πίστωσαν το ποσό και τα μεταφορικά.

Kαι δωρεαν μεταφορικα ειχε μονο το το αγγλικο και οχι το γερμανικο Αmazon. Απο το αγγλικο εχω ψωνισει τα 5 τελευταια χρονια πανω απο 4000ευρω. Επαιρνα θυμαμαι τα omron m2 με 17 ευρω τελικη. Πανω απο 20 κομματια.
Και Tracking να μην εχει, τα ταχυδρομια το ανιχνευουν, απλα πιο δυσκολα και πιο αργα. Εχω ενημερωσει το amazon οτι δεν πηρα δεμα γιατι ειχαν περασει περιπου 15 μερες και μου απαντησαν οτι το βλεπουν και θα μου κανουν στειλουν αλλο ιδιο δεμα. To δεμα δεν ειχε tracking και ηρθε με Ελληνικα ΕΛΤΑ την επομενη μερα. Οταν το πηρα τους ξαναεστειλα οτι το παρελαβα να μην κανουν νεα παραγγελια και μου απαντησαν μετα απο λιγες ωρες οτι το ειδαν οτι το πηρα.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

H πολιτική του αγγλικού Amazon για δωρεάν μεταφορικά πάνω από 25£, ίσχυε για κάποιο διάστημα (2010-2013) και απλά σταδιακά κόπηκε σε όλες τις χώρες της Ευρώπης εκτός της Ιρλανδίας. Οι λόγοι ήταν καθαρά μεταστροφή στην πολιτική της εταιρείας και οικονομικοί.
Amazon has vastly expanded the number of goods it offers online in recent years, including clothes, groceries and health and beauty products, not to mention the goods being sold by third-party vendors.
As a result, "the economics of offering free delivery on cheap goods just don't stack up any more", says Bryan Roberts, analyst with Kantar Retail.
Analysts also speculate the change may be designed to promote the Amazon Prime delivery service, which costs £49 a year for one-day delivery on an unlimited number of orders.
"The more customers who use Prime the better for Amazon as it helps their retention and loyalty figures, but occasional shoppers are unlikely to switch as it is quite expensive," said Mr Saunders.
Με είχε βολέψει κάθε μήνα να αγοράζω κούτες τα Pampers, που τα έβρισκα σε προσφορές. Μάλιστα η τελευταία χρειαζούμενη παραγγελία έγινε 2 βδομάδες πριν την αλλαγή της πολιτικής.

Το Prime ισχύει και για την Ελλάδα?

Νομίζω ότι πλέον ισχύει για το νησί και Ιρλανδία. Στην χώρα μας δεν πρέπει να ίσχυσε ποτέ.

Αγοραστηκαν δυο τανκ B&D για Κωστα και Σωτηρη και το φαλτσοπριονο για τον Κωστα.
Να δω στην Πατρα πως θα στο στειλω ομως...
ευχαριστώ πολύ Κυριάκο !
χε χε θα είναι η πρώτη μου παραλαβή για το 2017....

Ώπ... για κάνε διόρθωση.

Άντε καλορίζικο και καλά κοψίματα.:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Συμφωνώ και εγώ. Μήπως εμείς είμαστε τελικά οι βρομιάρηδες, οι κουτοπόνηροι; Αγόραζες παλιά από Αγγλία (25 GBP+) και το έστελναν δωρεάν,
πολλές φορές και με κούριερ γιατί το σταμάτησαν;
και όχι μόνο αυτό, αλλά πολλές φορές γρηγορότερα από τα ΕΛΤΑ, είχα παραγγείλει από Αγγλία Δευτέρα μεσημέρι και Τετάρτη απόγευμα ήρθε το βαν του πόρτα-πόρτα σπίτι να μου το παραδώσει....απλά απίστευτο....

Εγώ την ds230 την είχα αγοράσει 180 .
Αν την πουλαγα τωρα, τι έπρεπε να ζητησω;

Όταν αγοράζεις κάτι από Ελλάδα πουλάς στην τιμή που παίζει Ελλάδα και όποιος θέλει αγοράζει.

ευχαριστώ πολύ Κυριάκο !
χε χε θα είναι η πρώτη μου παραλαβή για το 2017....

και όχι μόνο αυτό, αλλά πολλές φορές γρηγορότερα από τα ΕΛΤΑ, είχα παραγγείλει από Αγγλία Δευτέρα μεσημέρι και Τετάρτη απόγευμα ήρθε το βαν του πόρτα-πόρτα σπίτι να μου το παραδώσει....απλά απίστευτο....

Το ποιο κουφό είναι που παρήγγειλα την μία μέρα και την άλλη μέρα το πρωί βλέπω το φορτηγάκι της UPS έξω από την πόρτα μου. Πραγματικά απίστευτο.

Όταν αγοράζεις κάτι από Ελλάδα πουλάς στην τιμή που παίζει Ελλάδα και όποιος θέλει αγοράζει.
Σωστο. Αλλα δεν θα πουληθει ποτε οταν σημερα ολοι κοιτανε τιμες στο ιντερνετ και μετα σε καταστηματα και αγγελιες εσωτερικου.
Εσυ θεωρεις τα 90 για την 230 μεταχειρισμενη και χωρις εγγυηση σωστη τιμη;

ας πάρουμε το παράδειγμα του Αντώνη που την είχε πάρει 180 από Ελλάδα....σήμερα έχει περίπου 150 ...οπότε αυτό είναι το νέο ανώτατο όριο τιμής....επειδή είναι μεταχειρισμένο και εκτός εγγύησης προσωπικά θα έκοβα ένα 20-25% από τα 150 δηλ. περίπου 110-120 ...εάν ήταν εντός εγγύησης θα έκοβα ένα 10% δηλ. περίπου 130-135

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

ας πάρουμε το παράδειγμα του Αντώνη που την είχε πάρει 180 από Ελλάδα....σήμερα έχει περίπου 150 ...οπότε αυτό είναι το νέο ανώτατο όριο τιμής....επειδή είναι μεταχειρισμένο και εκτός εγγύησης προσωπικά θα έκοβα ένα 20-25% από τα 150 δηλ. περίπου 110-120 ...εάν ήταν εντός εγγύησης θα έκοβα ένα 10% δηλ. περίπου 130-135

Δυστυχώς Σωτήρη στά μεταχειρισμένα τήν σήμερον ημέρα η τιμή πώλησης πέφτει πιό κάτω από τό 20-25 %.
Το πολύ 100 νά τήν πουλήσει εκτός εγγύησης,καί τά ίδια εντός (άντε νά βάλω 10 δηλαδή 110 στήν καλύτερη) εγγυήσης μέ τήν διαφορά εντός εγγύησης νά τήν πουλήση πιό γρήγορα.

Συμφωνώ απόλυτα Αντώνη

Σωστο. Αλλα δεν θα πουληθει ποτε οταν σημερα ολοι κοιτανε τιμες στο ιντερνετ και μετα σε καταστηματα και αγγελιες εσωτερικου.

Υπάρχουν καί πολλοί Γιάννη πού δέν ξέρουν νά κάνουν αγορές απο εξωτερικό,φοβούνται τήν ταλαιπωρία στό θέμα DOA,κ.τ.λ.
Αν η αγορά τής έχει γίνει από Ελλάδα,ναί τά 90 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή γιά μεταχειρισμένη,αν η σέγα είναι σέ καλή κατάσταση.

Last edited:

Ναι. Και σε πληροφορώ ότι θα πουληθεί μια χαρά γιατί δεν αγοράζουν όλοι από έξω.
Και με την εγγύηση από Αμαζόνιο τι γίνεται; ξέρει κανεις;

Ναι. Και σε πληροφορώ ότι θα πουληθεί μια χαρά γιατί δεν αγοράζουν όλοι από έξω.
Και με την εγγύηση από Αμαζόνιο τι γίνεται; ξέρει κανεις;
Ισχυει κανονικα. Αν χαλασει το στελνεις στην amazon οσο ειναι εντος εγγυησης( Αν ο πωλητης δεν ειναι το amazon , τοτε στον πωλητη που το αγορασες). Η proxxon ως αντιπροσωπεια αναλαμβανει εργαλεια απο πελατη μονο οταν ειναι εκτος εγγυησης. Οσο ειναι σε εγγυηση το στελνεις εκει που το αγορασες και αναλαμβανει ο πωλητης να το στειλει στη proxxon.

Καλημέρα!!!Εύχομαι σου όλους Καλή Χρονιά...!!!Λόγω οικονομικών δυσχερειών δεν κατάφερα να πάρω το GSR που ήθελα πολύ...Τώρα ήρθε η ώρα...Και βλέπω από εξωτερικό κάτι προσφορές.. κοιτάω αυτή εδώ την προσφορά GSR - GDR...τι λέτε? τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά στα 185 ευρώ που το βγάζει..

Καλημέρα!!!Εύχομαι σου όλους Καλή Χρονιά...!!!Λόγω οικονομικών δυσχερειών δεν κατάφερα να πάρω το GSR που ήθελα πολύ...Τώρα ήρθε η ώρα...Και βλέπω από εξωτερικό κάτι προσφορές.. κοιτάω αυτή εδώ την προσφορά GSR - GDR...τι λέτε? τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά στα 185 ευρώ που το βγάζει..

Το σκέφτεσαι; Δεν νομίζω να θα βρεις καλύτερη προσφορά αλλού και αφού το είχες στο πρόγραμμα, χτύπα το.

Η τιμή είναι πολύ καλή δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο. Αν δεν το βιάζεσαι γράψε λίγο πριν παραγγείλεις μήπως θέλει και κάνενας άλλος τπτ που είναι κοντά σου και μοιραστείτε μεταφορικά.