SCM 19

Καλημέρα σε όλους.Πριν από λίγο καιρό απέκτησα κι εγώ ένα ζευγάρι ATC SCM 40.Τα ηχεία οδηγούνται από ένα σετ προ-τελικού QUAD 99 και 909 ο τελικός.Με τον προ στη στάθμη 05 ακούω χαλαρά τις βραδυνές ώρες όπως τώρα.Την ημέρα η στάθμη ανεβαίνει στο 10 με 12 και όταν θέλω να ακούσω πιο δυνατά το έχω ανεβάσει μέχρι το 20.Δε γνωρίζω πόση ισχύ σε βαττ βγάζει τότε ο τελικός αλλά τα ηχεία άνετα γεμίζουν το χώρο μου που είναι περίπου 40τμ.Επίσης δε βλέπω και αλλαγή στη θερμοκρασία του τελικού ίσως επειδή αυτός και στην αναμονή είναι πάντα ζεστός(αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό).

Δώσε του τα διπλά Watt και θα δείς άλλο ηχείο.
Ακουσα τα 50άρια με αυτό το κτήνος τον Electrocompaniet Nemo και έπαθα την πλάκα μου.

s-nemo.jpg

Specifications

Class A Solid State Mono Amplifier
Rated Output Power: 600 W @8 ohms; 1200 W @ 4 ohms
Power consumption: 230 watts
Current: 150 A peak
Input impedance: 55 K Ohm balanced
Output impedance: 0.009, 20 Hz - 20 KHz
Damping factor: 900, 20 Hz - 20 KHz
Sensitivity: 1.6V (175W/37V); 60 mV (1 watt)
Shipping weight: 90.2 pounds per amp
Dimensions: 11.3" H × 18.5" D × 20.2" W

Last edited:
Η αναζήτηση τελείωσε...
Τελικά ο ενισχυτής που θα συνοδεύει τα SCM 19 για τα επόμενα πολλά και ελπίζω μουσικά χρόνια θα είναι ο Hegel H1 mk4!!!

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω (u2 bro) για τις απαντήσεις και τις απόψεις σας...

Σύντομα, εν όψει και της επίσκεψης του αδερφού στο νησί θα υπάρξει και ένα thread με τις ακουστικές μας εντυπώσεις με αυτά τα ομολογουμένως άξια μηχανήματα για την κατηγορία τους!!!

Τον πρώτο λόγο τώρα θα έχει η μουσική μιας και οι συσκευές δεν παύουν να είναι το μέσο...

Συνοψίζοντας:
Cairn Fog (CDP)
Hegel H1 mk4 (Int Amp)
ATC SCM 19 (Speaks)

:2thumb22sup:

Καλοάκουστα !!

ΥΓ και πρόσεχε το Πάσχα μη δίνεις στον αδελφό σου να ανοίγει τα κρασιά γιατί δεν θα πιείτε και πολύ :flipout: -bye-

χεχ... έμαθα για το ανδραγάθημά του!!!

:beerglass: "μόνο σε κουτάκι"!!!

Ευχαριστώ πολύ