Screenshots TW600 συνέχεια...

Και το native και το target σε 2.2

Καπου πρεπει να εχει να "φορτωνεις" και colour profile οπως κανουμε στους εκτυπωτες .

Για δες το. Εκει θα πρεπει να βρεις και να βαλεις ενα colour profile που θα περιγραφετε σαν sRGB 2.2

Για δές το έτσι:

Macintosh Hardware And Software Correction

input signal
scal-100.gif
grph-100.gif

Software Correction Required
scal-180.gif
grph-118.gif

Built In Hardware Correction
scal-250.gif
grph-125.gif

Output Signal
scal-100.gif
grph-100.gif

Ακριβως οπως σου τα ειπα.

Αν βαλεις στις επιλογες το television gamma 2.2, θα φτιαξει το Software Correction Required, και θα διορθωθει ι το απο κατω Built In Hardware Correction απο 1/2.5 σε 1/2.2

Στην συγκεκριμένη θέαση όπου τραβήχθηκαν οι φωτο το gamma είναι 2.2 πάντως. Το λευκό αν θυμάμαι καλά ήταν στο Native. Χρήστο, βάζοντας το sRGB προφίλ και επιλέγοντας gamma το 2.2 νομίζω έχουμε αυτό που ζητάς.

Αντε παλικαρι μου! Ειπα και εγω! Για παιξε σε 2,2 gamma...

Πες τα ρε Τακη. Τοση ωρα του τα λεω και δε μ'ακουει :D

Ρε κορόϊδα, νομίζεται οτι ο Μιχάλης δεν τα ξέρει αυτά που λέτε;
Πλάκα σας κάνει ρε, για να σας δείξει τί ρυθμίσεις έχει το Mac... :grinning-smiley-043

Χρήστο για δές τις πιο προχωρημένες ρυθμίσεις του προφίλ. Για να πάρω 2.2 όμως όπως το λέει παραπάνω γράφημα δεν πρέπει να βάλω gamma 1.8 αφού το hardware μου προσθέτει 2.5;

Attachments

• 5.jpg
    5.jpg
    77.4 KB · Views: 8
  • 6.jpg
    6.jpg
    79.5 KB · Views: 7
Στην συγκεκριμένη θέαση όπου τραβήχθηκαν οι φωτο το gamma είναι 2.2 πάντως. Το λευκό αν θυμάμαι καλά ήταν στο Native. Χρήστο, βάζοντας το sRGB προφίλ και επιλέγοντας gamma το 2.2 νομίζω έχουμε αυτό που ζητάς.

Μα δεν ειπα τιποτα για το gamma στις φωτο ...:antlers:

Προχωρα. Χρωματικα "ισιωνουμε" λιγακι ...:guitarist:

Χρήστο για δές τις πιο προχωρημένες ρυθμίσεις του προφίλ. Για να πάρω 2.2 όμως όπως το λέει παραπάνω γράφημα δεν πρέπει να βάλω gamma 1.8 αφού το hardware μου προσθέτει 2.5;

Τσου. Πρεπει να μεινουν οπως τις βλεπω στις φωτο :SFGSFGSF:

Ρε κορόϊδα, νομίζεται οτι ο Μιχάλης δεν τα ξέρει αυτά που λέτε;
Πλάκα σας κάνει ρε, για να σας δείξει τί ρυθμίσεις έχει το Mac... :grinning-smiley-043

Τα ξερει. Αφου του τα εστειλες πμ τις προαλλες που "σκαλιζαμε"...-bye--bye-:FSGSFGS4:

Τα ξερει. Αφου του τα εστειλες πμ τις προαλλες που "σκαλιζαμε"...-bye--bye-:FSGSFGS4:

τσου... τα ξέρω γιατί αυτή την δουλειά κάνουμε στις γραφικές τέχνες! Εκτυπώσεις βλέπεις. Δεν τα ξέρω σε συνδιασμό με τα προβόλια όμως φίλε!

τσου... τα ξέρω γιατί αυτή την δουλειά κάνουμε στις γραφικές τέχνες! Εκτυπώσεις βλέπεις. Δεν τα ξέρω σε συνδιασμό με τα προβόλια όμως φίλε!

Ναι βρε, το ξερω. Πλακιτσα κανουμε....:ernaehrung004:

Παντως οπως βλεπεις , δεν τη γλυτωνεις την κακια "λεξη" στο μακ....:flipout::flipout:

.

Attachments

• 51.jpg
    51.jpg
    49 KB · Views: 9
Mac is crap for HTPC ! :devil-smiley-029:

Πάντως Τάκη κάνεις μέγα λάθος που λές ότι τα Mac δεν κάνουν για HTPC. Ιδιαίτερα στο έλεγχο του χρώματος είναι κορυφή, γι' αυτό άλλωστε προτιμώνται κι από τους παραγωγούς video, γραφίστες, φωτογράφους κλπ. To MacBook υστερεί μόνο σε κίνηση κι αυτό γιατί έχει απίστευτα μικρή κάρτα γραφικών (64ΜΒ). Για να πάρω το PowerMac από την εταιρία και να το στήσω και θα τα πούμε!!:smash:

Ναι βρε, το ξερω. Πλακιτσα κανουμε....:ernaehrung004:

Παντως οπως βλεπεις , δεν τη γλυτωνεις την κακια "λεξη" στο μακ....:flipout::flipout:

.

Εκεί παίζω... 2.2... για πάμε παρακάτω!

Μια ερωτηση....

...υποθετωντας οτι εχεις ψηφιακα "ενωθει" με τον επσον, εχεις τροπο να διαβασεις τον edid του προβολεα ??

Μια ερωτηση....

...υποθετωντας οτι εχεις ψηφιακα "ενωθει" με τον επσον, εχεις τροπο να διαβασεις τον edid του προβολεα ??

Μην υποθέτεις... από DVI σε HDMI. τρόπο; εννοείς κατάλληλο software στον Mac;