Screenshots TW600 συνέχεια...

Πάντως Τάκη κάνεις μέγα λάθος που λές ότι τα Mac δεν κάνουν για HTPC. Ιδιαίτερα στο έλεγχο του χρώματος είναι κορυφή, γι' αυτό άλλωστε προτιμώνται κι από τους παραγωγούς video, γραφίστες, φωτογράφους κλπ. To MacBook υστερεί μόνο σε κίνηση κι αυτό γιατί έχει απίστευτα μικρή κάρτα γραφικών (64ΜΒ). Για να πάρω το PowerMac από την εταιρία και να το στήσω και θα τα πούμε!!:smash:

Δεν κανουν για HTPC διοτι πολυ απλα δεν εχουν ανεπτυγμενα προγραμματα και decoders οπως στα HTPC. Το Hardware πλεον ειναι το ιδιο. Η κινηση στα dvd δεν εχει σχεση με την καρτα γραφικων αλλα με σωστα timings.
Γενικα ειμαι μεγαλη κουβεντα. Θα βρεθουμε καποτε απο κοντα και θα σου διξω τι εννοω..

Το ίδιο είναι. Απλά μέσα από τα preferences έχεις δυνατότητες βασικών ρυθμίσεων όπως αυτές που παίζουμε ενώ ανοίγοντας το utility έχει πολύ περισσότερες πληροφορίες και ρυθμίσεις. Δες την φωτο.

Οσον αφορά το edit του προβολέα δεν το έχω ψάξει. Στην epson πάντως δεν έχω βρεί κάτι για Mac. Τι θα μάθουμε από αυτό;

Το ίδιο είναι. Απλά μέσα από τα preferences έχεις δυνατότητες βασικών ρυθμίσεων όπως αυτές που παίζουμε ενώ ανοίγοντας το utility έχει πολύ περισσότερες πληροφορίες και ρυθμίσεις. Δες την φωτο.

Οσον αφορά το edit του προβολέα δεν το έχω ψάξει. Στην epson πάντως δεν έχω βρεί κάτι για Mac. Τι θα μάθουμε από αυτό;

Θα προσπαθησουμε μπας και φτιαξουμε λιγο την κινηση σου , που απο οτι καταλαβα εχει λιγο θεμα.....

....ισως και το "χρωματικο" λιγο, αλλα ειναι ψιλα γραμματα αυτα...:2thumb22sup:

Για κανε κανενα σερτσ για κατι αντιστοιχο του powerstrip για μακ ομως, η κατι σαν το monitor info, παλι για μακ .:ADFAD2:

Για δές εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=3756 post #10... μας κάνει τίποτα;

Εισαι "μανουλα" που λενε στο ψαξιμο.

Γκανιαν εισαι. ΑΥτο θες , μαζι με πληροφοριες απο το διαδικτυο για το ποια ειναι τα σωστα timings για τον προβολεα σου ( front porch , back porch, etc)

Ακομα και απο αναφορα για το powerstrip να τα βρεις σου κανουν μια χαρα .

Για κανε κανενα ψαξιμο και καμμια δοκιμη να δουμε τι γινεται :ernaehrung004:

Για δές εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=3756 post #10... μας κάνει τίποτα;

Μπαμη, δεν το κατεβαζεις κι εσυ αυτο να το δω στο δικο σου καποια στιγμη?

Απότι βλεπω κανει παπαδες :grinning-smiley-043, αλλα εχει και πολλα μενου απο τα οποια θελω να δω και τις επιλογες τους.

Εισαι "μανουλα" που λενε στο ψαξιμο.

Γκανιαν εισαι. ΑΥτο θες , μαζι με πληροφοριες απο το διαδικτυο για το ποια ειναι τα σωστα timings για τον προβολεα σου ( front porch , back porch, etc)

Ακομα και απο αναφορα για το powerstrip να τα βρεις σου κανουν μια χαρα .

Για κανε κανενα ψαξιμο και καμμια δοκιμη να δουμε τι γινεται :ernaehrung004:

Κι αυτό αλλά και μνήμη ελέφαντα! Είμαστε οργανωμένοι στην κατηγορία Apple!!:music-smiley-005:

Με το SwitchRes X θα φτιάξουμε την κίνηση; με το χρώμα δηλ. τελειώσαμε;

Κι αυτό αλλά και μνήμη ελέφαντα! Είμαστε οργανωμένοι στην κατηγορία Apple!!:music-smiley-005:

Με το SwitchRes X θα φτιάξουμε την κίνηση; με το χρώμα δηλ. τελειώσαμε;

Μαλλον ναι ! Μαλλον ναι προς το παρων !

Που θα τα βρώ ρε φίλε τα ρημάδια τα timings.... Αϊντα... θα ζαλίσω άλλον το βράδυ για τα περί χρώματος... θα με:slapface:

Που θα τα βρώ ρε φίλε τα ρημάδια τα timings.... Αϊντα... θα ζαλίσω άλλον το βράδυ για τα περί χρώματος... θα με:slapface:

Κατσε να ριξω μια ματια μπας και βρω τιποτα...

Παιδιά προς το παρόν δεν μου έχει μείνει καθόλου ελεύθερος χρόνος να κάνω ρυθμίσεις. Θα το κάνω όμως σίγουρα το ΣΚ και θα επανέλθω με screenshots και πληροφορίες.

Χρήστο ακόμα περιμένω τα timings.:rifle: :smash:

"andrdive" μην ανησυχείς, όλα γράφονται. Ο Μανώλης το λέει για να μην γίνεται το thread μπάχαλο με μηνύματα του τύπου ναι-οχι.