Νa θέσω τα "χαζά" ερωτήματά μου αφού πρώτα παραθέσω τα δεδομένα μου:
1. Απόσταση θέασης περι τα 5μ. (μεταβλητή +- 1m)
2. Δεν υπάρχει δυνατότητα στήριξης στην οροφή (νοικιασμένο σπίτι-περιέργος ιδιοκτήτης)
3. Σε συνέχεια του παραπάνω θα τοποθετείται σε τραπεζάκι στα 3-4m και θα αποσύρεται μετά την ταινία
4. Δεν έχω και δεν σκοπεύω να αναζητήσω HD υλικό.
5. Θα παίζει κατά κανόνα DVD ή "καλής" ποιότητας DIVX από το HTPC
6. Δεν χρειαζομαι (φαντάζομαι) 120''. Με 70-80 πιστεύω θα είμαι ευτυχής.
7. Τα χρήματα που θέλω να δωσω είναι όσο δυνατόν λιγότερα
Τα ερωτήματά μου λοιπόν είναι τα εξής:
1. Τι ανάλυσης projector να πάρω. Μιας και δεν έχω HD να πάρω έναν SVGA, και αν όχι γιατί?
2. Θα μπορώ να τον στήνω γρήγορα στο τραπεζάκι μου, ή θα θέλω 2 ώρες να τον σετάρω.
3. Θα κάνει ενοχλητικό θόρυβο τόσο κοντά?
Συγγνώμη αν ακούγονται πολύ low quality ολα αυτά, αλλα σε μία 3ετία αν είμαστε καλά και ετοιμαστεί το σπίτι θα πάμε σε ακριβές και "σωστές" λύσεις....
1. Απόσταση θέασης περι τα 5μ. (μεταβλητή +- 1m)
2. Δεν υπάρχει δυνατότητα στήριξης στην οροφή (νοικιασμένο σπίτι-περιέργος ιδιοκτήτης)
3. Σε συνέχεια του παραπάνω θα τοποθετείται σε τραπεζάκι στα 3-4m και θα αποσύρεται μετά την ταινία
4. Δεν έχω και δεν σκοπεύω να αναζητήσω HD υλικό.
5. Θα παίζει κατά κανόνα DVD ή "καλής" ποιότητας DIVX από το HTPC
6. Δεν χρειαζομαι (φαντάζομαι) 120''. Με 70-80 πιστεύω θα είμαι ευτυχής.
7. Τα χρήματα που θέλω να δωσω είναι όσο δυνατόν λιγότερα
Τα ερωτήματά μου λοιπόν είναι τα εξής:
1. Τι ανάλυσης projector να πάρω. Μιας και δεν έχω HD να πάρω έναν SVGA, και αν όχι γιατί?
2. Θα μπορώ να τον στήνω γρήγορα στο τραπεζάκι μου, ή θα θέλω 2 ώρες να τον σετάρω.
3. Θα κάνει ενοχλητικό θόρυβο τόσο κοντά?
Συγγνώμη αν ακούγονται πολύ low quality ολα αυτά, αλλα σε μία 3ετία αν είμαστε καλά και ετοιμαστεί το σπίτι θα πάμε σε ακριβές και "σωστές" λύσεις....