Kατέβασα για δοκιμή το Audirvana plus αλλά δεν έχω dac ακόμη.
Συνδεω το Mbp απευθείας με τον ενισχυτή, έναν Thule ia100 με ηχεία paradigm reference. Προτείνετε κάποιο dac για τη σύνθεση που έχω;
Φίλε Σωκράτη μιας και έχεις μπεί σε αυτή την ευχάριστη διαδικασία, δοκίμασε και το Amarra... Ένας player της Sonic Studio.
Είναι επίσης από τους καλύτερους και θα ήθελα τη γνώμη σου μετά από ένα συγκριτικό με το Α+...
Καλώς ήλθες στην παρέα μας.
Επειδή απέχω εδω και χρόνια απο επισκέψεις σε καταστήματα του είδους, με τι προυποθέσεις δίνεται ένα μηχάνημα για ακρόαση και από ποιά καταστήματα;Έχω σκοπό να το πάρω για ακρόαση στο σπίτι...
Δεν ξερω ακριβως πως δινει τα μηχανηματα του ο καθε αντιπροσωπος. Αλλα φανταζομαι θα κρατανε καποια στοιχεια... απο κει κ περα δεν ξερω ο καθε ενας πως το οργανωνει. Ισως καποιοι να ζητανε κ μια καποια μικρη αμοιβη. Μαλλον εξαρταται και απο το κοστος της συσκευης. Προσωπικα οσα για μηχανακια εχω παρει για ακροαση υπηρχε ηδη μια σχετικη γνωριμια με τον επαγγελματια.
Επισης πλεον δεν ψωνιζω αν δεν το ακουσω στον χωρο μου... εχω αποριψει dac συγκεκριμενα για αυτον τον λογο.... και αντιπροσωπο μαζι....
Τελικά απέκτησα γνώμη εγώ μετά απο επίσκεψη στον Ορφέα της Πετρούπολης ...
Τις ημέρες που πέρασαν δοκίμασα στο χώρο μου το Micromega MyDac και το Naim Dac V1 με ήχο απο το Macbook pro, το οποίο αναγνώρισε αμέσως και τα 2. Η πρώτη εντύπωση απο το Micromega MyDac θετική, αλλά μόλις σύνδεσα το V1 καθηλώθηκα!!! Ο ήχος όπως ακριβώς τον ήθελα. Η λεπτομέρεια και η καθαρότητα απίστευτες, ακούστηκαν ήχοι που δεν είχα ξανακούσει απο το ψηφιακό στήσιμο που είχα μέχρι στιγμής.
Αν και ήθελα να δοκιμάσω και το Mytec, έμεινα τόσο ευχαριστημένος απο την ακρόαση που θεώρησα περιττό να πάρω τους δρόμους για την αναζήτηση του. Αποφάσισα λοιπόν να το αγοράσω και πέρασα ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμίζοντας το δωμάτιο με όμορφους ήχους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.