SE KT88

Απάντηση: Re: SE KT88

O Παναγιώτης ρώτησε για ένα σχέδιο για ΚΤ-88 με υλικά προσιτά.
Αν φτιάξουμε κάτι όπως μας αρέσει με τα υλικά που θα θέλαμε τοτε τα υλικά μονο ο jiger και η Αγγελοπούλου θα μπορούσαν να τα αγοράσουν.
Προσωπικά οι el34 που έχω μου είναι αρκετές για τα fonken με τα fostex fe127.

Καμμία αντίρρηση. Να ξέρεις όμως ποιοί είναι οι συμβιβασμοί που κάνεις. Όχι να νομίζεις ότι το edcorάκι των 5ΚΩ που έβαλες πιο πάνω είναι κορυφαία επιλογή, ή ότι ο τάδε φτιάχνει τρομερούς μετασχηματιστές, ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, ενώ ουσιαστικά δεν μπορείς να κρίνεις, γιατί δεν τον έχεις μετρήσει.

Κι εμένα μπορεί να μου φτάνει το πλαστικό AIWA που έχω στο πατρικό, δεν είναι όμως και άριστη επιλογή.

Η διαφορά για ένα ζευγάρι καλούς μετ/τές εξόδου σε σχέση με τις μισοριξιές των 50 ευρώ, είναι περίπου 150 και για τους δύο, που για μένα αξίζει τον κόπο, είναι το πιο καθοριστικό κομμάτι του κυκλώματος.
Σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζεται να είσα κροίσος για να το διαθέσεις.

Re: Απάντηση: Re: SE KT88

Καμμία αντίρρηση. Να ξέρεις όμως ποιοί είναι οι συμβιβασμοί που κάνεις. Όχι να νομίζεις ότι το edcorάκι των 5ΚΩ που έβαλες πιο πάνω είναι κορυφαία επιλογή, ή ότι ο τάδε φτιάχνει τρομερούς μετασχηματιστές, ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, ενώ ουσιαστικά δεν μπορείς να κρίνεις, γιατί δεν τον έχεις μετρήσει.

Έτσι. Η ποιότητα ενος μετασχηματιστή αφορά μετρήσιμα μεγέθη και όχι φήμες και κουτσομπολιά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ....

να ρωτησω εαν η Lundahl υπαρχει ελλαδα η μονο μεσω νετ ? στα 150 για 2 Μ/ΕΞ ισως να κανω μια σκεψη.

κατα την γνωμη σας, στο σχεδιο στο οποιο κατευθηνομαι αξιζει τον κοπο να μπουν καλυτεροι Μ/ΕΞ ?

Οι Σιλκ, οι 2,5 κίλο, είχαν καλές μετρήσεις και ήταν και σχετικά φτηνοί, είχα ακούσει κάποτε ένα παράλληλο SE με 2 6550 και μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις .....

φιλε δημητρη, η ταιλανδη μου πεφτει καπως μακρυα. τπτ πιο κοντα δεν ? ισως καποιος αντιπροσωπος ?

Ο φίλος που έκανε την κατασκευή με τους silk, είναι δικός μας, εδώ, της κατηγορίας.
Σε κάποια στιγμή που θα το διαβάσει το θέμα, θα δώσει λεπτομέρειες....

υπεροχα. ανυπομονω να ακουσω την γνωμη του και ενδεχομενος αν γινετε να υποβαλει και το schematic προ- τελικου που υλοποιησε.

υπεροχα. ανυπομονω να ακουσω την γνωμη του και ενδεχομενος αν γινετε να υποβαλει και το schematic προ- τελικου που υλοποιησε.

Πάρτο το σχέδιο...

attachment.php

Φωτο...
attachment.php

Κλίκ εδώ

Πως τα πήγε στον "πάγκο" ο ενισχυτής θα σου πει ο Αντώνης.
Ηχητικά όπως τον θυμάμαι στο δικό μου το σύστημα, σε μια ακρόαση με τον αγαπημένο μας και αξέχαστο Μάκη Γερούκη , τα πήγε πολύ ακαλά...

καλημέρα και από εμένα
λοιπόν θα έλεγα ότι οι silk είναι καλούτσικη αν και στο τετράγωνο στους 8khz και πανό δεν είχαν και το καλύτερο τετράγωνο ευθέα σε γενικές ήταν πόλοι καλή από διαφόρους που κυκλοφορούν
σε τριοδική πήρα 18,5 watt και ul 30
όσο για το τι θα έκανα αν σκεφτόμουνα για μια λάμπα el34 6550 kt 88 θα κοίταγα και εδώ από τον Γιώργο. http://www.mazeboutique.com/
diy είμαστε θα ξεκίναγα να κατασκευάσω κοκορέτσι και ξέρεις είμαι στο σημείο που τελειώνω 2 εξόδου για gm 70 άσε που είναι κοντά και το Πάσχα

καλημερα και σε εσενα αντωνη.

επειδη τρεχω δουλεια και μετα θα ειμαι οφ για λιγες μερες δεν εχω χρονο για να μελετισω το σχεδιο σου. θα επανελθω συντομα και ενδεχομενος να σε ενοχλισω για καποιες πληροφοριες.

του σιλκ απο που τους προμηθευτηκες?

καλο πασχα σε ολους

παναγιωτης

καλημερα και σε εσενα αντωνη.

επειδη τρεχω δουλεια και μετα θα ειμαι οφ για λιγες μερες δεν εχω χρονο για να μελετισω το σχεδιο σου. θα επανελθω συντομα και ενδεχομενος να σε ενοχλισω για καποιες πληροφοριες.

του σιλκ απο που τους προμηθευτηκες?

καλο πασχα σε ολους

παναγιωτης

τους silk τους πήρα από την μαμά εταιρία αλλά πλήρωσα Χ 2 τελώνιο

Στα χρήματα αυτά Lundahl και δεν μπλέκεις και με τελωνεία. Αντώνη, τι τετράγωνο 8Κ σε SE μετ/τή ωρέ? Αν είναι καθαρό το 5Κ κάνεις το σταυρό σου..
Οι silk αν θυμάμαι καλά είχαν -3db στους 50 ΚΗΖ περίπου. Καλό.

Επίσης σε αυτή την κατηγορία τιμής ο πολύ καλός - αν και αργός - Gerd Reinhöfer:

http://www.roehrentechnik.de/html/eintakt.html

ο 53.34 είναι κατάλληλος.

Στα χρήματα αυτά Lundahl και δεν μπλέκεις και με τελωνεία.

υπαρχει αντιπροσωπος ελλαδα η μονο μεσω νετ ? γιατι αν ειναι στα 150 για ζευγαρι μαλλον θα τους παραγγειλω.

επισης θα ηθελα να ρωτησω για μαγαζια υλικου για τους πυκνωτες και τισ αντιστασεις, καθως και για τις λυχνιες εδω στην ελλαδα, προτου απευθηνθω στο εξωτερικο

παναγιωτης

για λυχνιες τουλαχιστο εγω που ειχα ψαξει ελλαδα δεν..... μονο σε εναν ειχα βρει αν θυμαμαι καλα ηταν και θεσσαλονικη αλλα οι τιμες πυρκαγια!!!!!!.......απο εξω ειχα φερει τουλαχιστο για κατι 300b που εψαχνα......

Απάντηση: Re: SE KT88

υπαρχει αντιπροσωπος ελλαδα η μονο μεσω νετ ? γιατι αν ειναι στα 150 για ζευγαρι μαλλον θα τους παραγγειλω.

επισης θα ηθελα να ρωτησω για μαγαζια υλικου για τους πυκνωτες και τισ αντιστασεις, καθως και για τις λυχνιες εδω στην ελλαδα, προτου απευθηνθω στο εξωτερικο

παναγιωτης

Άκυρο, αλτσχάιμερ. Οι lundahl ΔΕΝ έχουν UL λήψη και αποκλείεται να κάνουν κάτω από 100-120 ευρώ ο ένας. Αυτή είναι και η τιμή χοντρικά για έναν της προκοπής 2,5 ΚΩ.

Για να δουμε κανένα Γερμανό...

Last edited:
σκεφτομαι να κανω 3 παραγγελιες

1 λαμπες+ βασεις
2 πυκνωτες, αντιστασεις
3 μετ εξ, τσοκ, τροφοδοσια

περα απο το tubedepot, κατι αντιστοιχο σε ευρωπη η ακομα καλυτερα στην ελλαδα ?

οποιαδηποτε προταση ειναι καλοδεχουμενη