Καλημέρα,Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για "Το πάρτυ της ζωής μου" με τη Ράντου αλλά είναι μονίμως Sold out.
Δεν ξέρω αν αξίζει βέβαια που το κυνηγάω.![]()
μια απο τις καλύτερες παραστάσεις που έχω δει. Τρομερή ερμηνεία η Ράντου.
Keep trying...
Καλημέρα,Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για "Το πάρτυ της ζωής μου" με τη Ράντου αλλά είναι μονίμως Sold out.
Δεν ξέρω αν αξίζει βέβαια που το κυνηγάω.![]()
![]()
«Θέλω να σου κρατάω το χέρι»: Δύο θεατρικές γενιές συναντήθηκαν στο Θέατρο Άλφα Ληναίος-Φωτίου
Δύο θεατρικές γενιές συναντήθηκαν στο θέατρο Αλφα Ληναίος-Φωτίου σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση και θεατρική μεγαλοσύνη.www.enikos.gr
Ειχα χρονια να ακουσω για το ζευγαρι Ληναιος-Φωτιου ισως το πιο επιδραστικο ζευγος καλλιτεχνων που επηρεασε την σκηνη του θεατρου απο την δεκαετια του 70.
Τρομερα συγκινητικη στιγμη
![]()
![]()
![]()
Άλφα Θέατρο - Άλφα Θέατρο
www.alfatheater.gr
Είδα εφέτος το <καθαροί ποια> της Sarah Kane σε σκηνοθεσία Καρατζά και αρχικά δεν μου άρεσε. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως ένα έργο δεν έχει story. Ακόμη και τα έργα του <παραλόγου> έχουν υπόθεση. Δεν μπορούσα να δεχθώ ότι κύριο στοιχείο μιας αφήγησης είναι η επί σκηνής παρουσίαση ακραίας βίας. Αλλά ωριμάζοντας το έργο μέσα μου είδα και μια απελπισμένη αναζήτηση τρυφερότητας που μου γέννησε την διάθεση να δω κάτι ακόμη δικό της. Θα ήθελα να δω το <Λαχταρώ>.Οι δυό παραστάσεις που ξεχώρισα φέτος στο ΚΘΒΕ ,ήταν το "Λαχταρώ" της Sarah Kane στο υπερώο του ΚΘΒΕ[
..Ενα αρκετά πρωτοποριακό έργο Εκείνο που με χαροποίησε ήταν ότι περίπου το 70% των θεατών ήταν νεαρά άτομα 30 ετών και νεότερα .
Το δεύτερο έργο ανέβηκε στη Μονή Λαζαριστών στο θεατράκι ,που χωρά περίπου 50 άτομα και ήταν το Νέκυια 20 kg.
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.