Όχι απόγονοι, συγγενείς. Έχουμε άλλωστε κοινό το 99,8% του DNA μας.Στο 2025 και ακόμη μερικοί πιστεύουν ότι είναι απόγονοι πιθήκων...
Όχι απόγονοι, συγγενείς. Έχουμε άλλωστε κοινό το 99,8% του DNA μας.Στο 2025 και ακόμη μερικοί πιστεύουν ότι είναι απόγονοι πιθήκων...
Ποιός τα διαδίδει αυτά;
Οι επιστήμονες;
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο άντρας είναι φτιαγμένος από χώμα και η γυναίκα από το πλευρό του άντρα.
Δεν δείχνει απλά, ακούγεται λογικότερο.
Έχει και τα θετικά της η ιστορία αυτή.Μην εκπλαγείς αν το δούμε αυτό ως επίσημη θέση του κράτους στα μέρη μου με αυτούς που μπλέξαμε, μάλλον προς τα εκεί πάμε.
Αν στον όρο "ακατήχητος" δίνεις θρησκευτική χροιά, δεν γίνεται να ισχύουν και τα δύο αυτά. Όταν υπερισχύει το ένα, υποχωρεί το άλλο....είμαστε λαός αμόρφωτος και ακατήχητος,...
Μιχάλη,τα μαστόρια δεν φεύγουν. Οι μοντέλες/μοντέλοι που πάνε για σ'ερβις είναι το θέμα..
Δεν μπορείς να δουλεύεις υγρό τσιμέντο ή να σοβατίζεις όταν κάνει σεισμό.
Σκέφτεσαι να βάζεις πλακάκια σε τοίχο που κουνιέται;![]()
Υπάρχει η τεχνογνωσία.Σκέφτεσαι να βάζεις πλακάκια σε τοίχο που κουνιέται;![]()
Δεν νομιζω να τελειωσει σε μια βδομαδα ολο αυτο !... ή καθίστε στην Αθήνα στις χειμερινές σας υποχρεωτικές διακοπές μια εβδομάδα ακόμη.
Μια πολύ ωραία τεχνοτροπία!!!! Εικαστική παρέμβαση!!!Σκέφτεσαι να βάζεις πλακάκια σε τοίχο που κουνιέται;![]()
Έτσι νομίζω κι εγώ.Να ξαναγράψω την αποψάρα μου.. Έχει ήδη τελειώσει.
Και η δική μου καφενειακή εκτίμηση, αυτή είναι!Έτσι νομίζω κι εγώ.
Ελα ομως που ο αδυναμος κρικος ειναι η πολιτεια !ο θεσμικός τρόπος είναι να ενημερώσει την πολιτεία, που κι αυτή με τη σειρά της είναι υποχρεωμένη εφόσον συντρέχουν οι λόγοι να ενημερώσει την κοινωνία και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.