Σεισμός...

Επειδη σας βλεπω με το ενδιαφερον βαλτε στο κινητο σας την εφαρμογη LastQuake η οποια παραμετροποιειται να σας ειδοποιει οχι μονο για το που αλλα και για το ποσο ηταν ο σεισμος

Μην βαλετε για ολο τον κοσμο βαλτε μια ακτινα 500 km

• Wow
Reactions: donk
Είδα σε βίντεο το βουνό να ανοίγει. Σ Ο Κ Κ Α Ι Δ Ε Ο Σ !!!!!!

Toυς εσωσε το οτι ηταν 80 χιλιομετρα απ'την ακτη και σε 20 χιλιομετρα βαθος.
Kαι σε μια χερσονησο απο τις πλεον αραιοκατοικημενες στον κοσμο.
Ε ρε και να ταν κοντυτερα το επικεντρο ......... !

Last edited:
Τι εγινε ρε ολοι με το sub ανοιχτο εισασταν και δεν πηρατε χαμπαρι ?

Ο πιο κουνιστος σεισμος στην Αττικη εδω και αρκετους μηνες....

Τι εγινε ρε ολοι με το sub ανοιχτο εισασταν και δεν πηρατε χαμπαρι ?

Ο πιο κουνιστος σεισμος στην Αττικη εδω και αρκετους μηνες....

Μακάρι να είχαμε τέτοια sub :love:

Θα έβαζα στοίχημα ότι ήταν χαλαρα 6 Ρίχτερ. Ξεκίνησε με ένα μικρό ταρακούνημα και νομίζαμε ότι αυτό ηταν (όπως τόσες άλλες φορές) και μετά ξεκίνησε το καλό.
Στην αρχή είπαν για βάθος 2.3 χιλιόμετρα. Ολοι καθησησυχαστικοί είναι (πρωτότυπο) αλλά εγώ βλέπω ότι η Εύβοια έχει γίνει Νο1 τα τελευταία χρόνια.

3d336008af57251f9a87afa258ab1152.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και εγώ που νόμιζα ότι άλλαξε sub ο @Pleo ...
Μπα, κροτάλιζε το γουφερ τόσο πολύ που είναι για πέταμα...

Πέρα από την πλάκα, μου λεει το αδέρφι μου (σε απευθείας μετάδοση από το επίκεντρο) , πολύ έντονη βοή και κούνημα πέρα δώθε, μεγάλη ανησυχία, αλλά όλα καλά με μικροζημιές σε παλιά σπίτια και μπουκάλια σε ράφια σούπερ μάρκετ

• Like
Reactions: Tzimisce
Με ξύπνησε η σύζυγος και όχι ο σεισμός που έλεγε ότι γίνεται μεγάλος σεισμός. Μένω στον 5ο και στο ίδιο διαμέρισμα είχα νιώσει τον σεισμό της Πάρνηθας και παλαιότερους. Παραδόξως, ενώ έχουμε πολλά κρεμαστά φωτιστικά, δεν κουνιόταν κανένα δευτερόλεπτα μετά τον σεισμό. Ίσως μας πήραν ξόφαλτσα τα σεισμικά κύμματα. Αφού σηκώθηκα να δω αν ξύπνησαν τα παιδιά ή έπεσε τίποτα, γύρισα στο κρεβάτι και απλά γύρισα πλευρό και συνέχισα τον ύπνο μου.