Μέσα σε ένα χρόνο, φωτιές κ μετά σεισμός με ζημιές κ θύματα για τους κατοίκους της Πελοποννήσου....ελπίζω να είναι η τελευταία δοκιμασία...
Ποτέ δεν τελειώνουν οι δοκιμασίες ...
Δεν σας κάνει εντύπωση που πέσαν σπίτια 5 και 10 ετών;
Εμ.... πιο ωφέλιμη από τη θέσπιση νέων αντισεισμικών κανονισμών (ήδη οι προδιαγραφές που επιβάλουν είναι τουλάχιστον επαρκείς) θα ήταν η θέσπιση και τήρηση καλού συστήματος ελέγχου της εφαρμογής τους
Συγνωμη ρε παιδια εμεις οι ιδιοι τι κανουμε?Δηλαδη πρεπει να εχουμε ενα αστυφυλακα ο καθενας?Ακουω στην τηλεοραση χθες εναν που λεει επαθε το αυτοκινητο μου 4000 ευρω ζημια και το σπιτι αλλες 7000:slapface:Ωπα ρε μεγαλε ποτε προλαβες και εβγαλες και κοστολογια.:damnyou:Εγω παντως δεν ειδα κανενα νεοκτιστο σπιτι να κατερευσε,μονο κατι πετροκτιστα.
Ολοι μια καραμελα στο στομα ´´το κρατος´´.Εμεις τι αποτελουμε δηλαδη?
Σχετικό - άσχετο.
Οι υπεύθυνοι της Ρικομέξ δικάστηκαν τελικά?
Και κάτι ακόμη....δεν ξέρω τι γίνεται απο κοντά, αλλά τουλάχιστον απο ότι έχω δεί σε foto και στην τηλεόραση, επιτρέψτε μου να πω πως με εξαίρεση ένα καμπαναριό, τα υπόλοιπα που έπεσαν δεν λέγονται σπίτια αλά κάτι ανάμεσα σε πλησταριό και αποθήκη πριν του 1940....
Συμφωνω απολυτα με ολα αυτα Γιαννη αλλα δεν χρειαζεται να ξερεις το ποτε ακριβως θα γινει ο σεισμος για να τα εφαρμοσεις.
Και γω αυτή την εντύπωση σχημάτισα. Ολο κάτι πετρόχτιστα κατέρευσαν (περίεργο, δεν λένε ότι τα πετρόχτιστα δεν καταλαβαίνουν σεισμό; )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.