Σεισμός...

Απάντηση: Ξυπνείστε σεισμός...

Ναι συντομος και μικρος. Αλλα εδω στον εκτο που μενω εχω καταντησει σεισμολογος. Καταλαβαινω και τους μικροτερους.

Re: Ξυπνείστε σεισμός...

Από το Πρώτο Θέμα:

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.30, με επίκεντρο την Αμφίκλεια του νομού Φωκίδας, 10χλμ έξω από τη Λαμία, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΛΑΔΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΘΡΕΝΤ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙ....ΟΥΦ!

Τι μου θυμήσατε τώρα ........... το 81 ...... μικρός σεισμός το απογευματάκι στη Καλαμάτα ή καπου εκεί ....... καί κατά τις 11 το βράδυ ο μεγάλος σεισμός στον Κορινθιακό. Φεβρουάριος ήτανε καί είχανε πεί τότε ότι η περιοχή δίνει τέτοιους σεισμούς κάθε 20 - 25 χρόνια! Ευτυχώς δεν ξανάγινε τίποτα!

Τι μου θυμήσατε τώρα ........... το 81 ...... μικρός σεισμός το απογευματάκι στη Καλαμάτα ή καπου εκεί ....... καί κατά τις 11 το βράδυ ο μεγάλος σεισμός στον Κορινθιακό. Φεβρουάριος ήτανε καί είχανε πεί τότε ότι η περιοχή δίνει τέτοιους σεισμούς κάθε 20 - 25 χρόνια! Ευτυχώς δεν ξανάγινε τίποτα!

φάε τη γλώσσα σου βρε γρουσούζη !!!!:flipout:-bye-

φάε τη γλώσσα σου βρε γρουσούζη !!!!:flipout:-bye-

Μέσα έπεσες ............ Γρουσούζης είμαι ........... ποτέ δεν πιάνω το σκόρ στο στοίχημα .......... οπότε μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος!

Αλλά εδώ που τα λέμε αν γίνει τίποτα - κτύπα ξύλο - θα με κυνηγάτε όλοι σας ...... καί ευτυχώς είμαι ακόμα μακρυά! :creep:

Τι να πω και γω...

Το 81 ξεσπιτωθήκαμε, περιπέτεια που τη θυμάμαι ακόμα και σήμερα...

εκουνηθη κανεις η δυναμωσε ο γιος μου και κουνα τα επιπλα ?

Χρόνια Πολλά!!, είπαμε χαζομπαμπάς, :grinning-smiley-043αλλά όχι κε έτσι Νάθ, ναι κάτι ψηλά κουνηθήκαμε -bye-

Μακάρι να είναι απλώς εκτόνωση!Ας κάνει πολλούς μικρούς, παρά έναν και...ούτε να το σκέφτομαι