Σεισμός...

Re: Kαταλαβε κανεις τον σεισμο?

Μας κούνησε λίγο εδώ στην Αθήνα, καταλάβατε κάτι ?????

Και εγώ τον κατάλαβα επειδή ήμουν ξαπλωμένος, αν ήμουν καθιστός δεν θα τον καταλάβαινα, συνήθως δεν έχω καλό αισθητήριο στους σεισμούς.
Περιοχή: Βριλήσσια.

Ήμουν στο άλσος και έτρεχα, αν δεν γινόταν απο κάτω μου δύσκολα θα έπαιρνα χαμπάρι. Παραπάτησα κάποια στιγμή αλλα χλωμό να ήταν γιαυτό...

Το 1981 μας είχαν πεί ότι ο επόμενος μεγάλος σεισμός στον Κορινθιακό θα γίνει σε 25 - 30 χρόνια. Μήπως πρέπει να ετοιμαζόμαστε?

6 παρα 3 έγινε και εδώ δυτ.προάστεια τον κατάλαβα, αλλά είμαι στον 4ο όροφο... Αισθάνθηκα 2 δονήσεις σχεδόν κολλητά η μια με την άλλη.

Απάντηση: Re: Kαταλαβε κανεις τον σεισμο?

Το 1981 μας είχαν πεί ότι ο επόμενος μεγάλος σεισμός στον Κορινθιακό θα γίνει σε 25 - 30 χρόνια. Μήπως πρέπει να ετοιμαζόμαστε?

Γι' αυτό πήγες στο Μπαχρέιν ??? -bye-

Re: Απάντηση: Re: Kαταλαβε κανεις τον σεισμο?

Γι' αυτό πήγες στο Μπαχρέιν ??? -bye-

Προχθές έφυγα από την Αθήνα ........... καί σκοπεύω να ξαναγυρίσω πολύ σύντομα ............. γιά σύντομη παραμονή ......... οπότε κι εγώ μέσα θα είμαι!!!!!!!!!!!!!!!-bye-

Προχθές έφυγα από την Αθήνα ........... καί σκοπεύω να ξαναγυρίσω πολύ σύντομα ............. γιά σύντομη παραμονή ......... οπότε κι εγώ μέσα θα είμαι!!!!!!!!!!!!!!!-bye-

Και δεν έριξες σύρμα ??????:rifle:

Και δεν έριξες σύρμα ??????:rifle:

Αντώνη ήταν πολύ σύντομη επίσκεψη ........... πάντως τις βάφλες σου τις χρωστάω ........ όπως καί στον Μεσσήνιο ......... όπως καί καί μιά Κυριακή στον Χολαργό γιά την ενίσχυση της ομάδας του Σίμου!!!!!!!

Απάντηση: Kαταλαβε κανεις τον σεισμο?

Ήμουν ξαπλωμένος και μπορώ να πω πως ήταν αρκετά δυνατός και με βουητό!!

.