Σεισμός...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σεισμός...

Δηλαδή το 81 ήσουν στην Αθήνα, το 86 στην Καλαμάτα και να υποθέσω ότι το 99 πάλι στην Αθήνα;

Τύφλα να έχει ο Μητσοτάκης! :flipout:

Φυσικά...:flipout::flipout:

Απλά ''κάτω''κατέβηκα μολις εγινε ο πρώτος μεγάλος σεισμός γιατί ζούσαν μονες η μάνα μου μέ την γιαγιά μου γιά βοήθεια..
Ο Μετασεισμός ήταν αυτός πού διέλυσε τά πάντα καί ήταν επίσης πολύ τρομακτικός.Αυτόν έζησα και τοτε οι ήδη υπάρχουσες βλάβες επιτάθηκαν..

Re: Απάντηση: Re: Σεισμός...

:grandpa::grandpa:

Μέ πέτυχε σέ καφετέρια στού Ζωγράφου καί αρχισαν νά πέφτουν οι ψευδοροφές...
...................

Ζωγράφου????? Δεν μπορεί κάπου θα έχουνε ανταμώσει οι δρόμοι μας (το αυτό ισχύει καί γιά την Ελίνα) :grandpa:
Το πατρικό είναι ακόμα στη Λεωφόρο Παπάγου λίγο πιό πάνω απο τη Γαρδένια!!!!!!!!!!!!

Σεισμός 6.8 στην Μυανμάρ...

Δεν πρόλαβε ο κόσμος να έρθει σε ισορροπία από τον καταστροφικό σεισμό στην Ιαπωνία και λίγο πιο δυτικά ξανακτύπησε ο εγκέλαδος στην Μυανμάρ (Βιρμανία). Οι καταστροφές φαίνονται μεγάλες (κτίρια και βουδιστικά μοναστήρια) και ήδη υπάρχουν αρκετοί νεκροί που δυστυχώς αναμένεται να αυξηθούν.

Πηγή: http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-12852237

Εδώ Ρόδο κούνησε και πολύ καλά μάλιστα!!!

Το επίκεντρο του σεισμού μεταξύ Καρπάθου και Κρήτης και πρώτες εκτιμήσεις στο ίντερνετ λένε για 6 ρίχτερ.

Εγώ πάντως την ώρα του σεισμού πήρα το laptop αγκαλιά και μπήκα κάτω από το γραφείο για παν ενδεχόμενο :creep:

Να μπορώ να στείλω κι ένα email σε ώρα ανάγκης :D

Στο Ξυλόκαστρο πάλι, ούτε φύλλο δεν κουνήθηκε.
Και θα το καταλάβαινα γιατί είμαι σχεδόν μιάμιση ώρα στον καναπέ με λαπ τοπ και τηλεόραση ,εναλλάξ.

Εκτός βέβαια του οτι για πάνω από 24 ώρες,έχει μαμηθεί στη βροχή, συνέχεια,έχω βραχεί πολλάκις μέσα σε μια μέρα και τα νεύρα μου είναι μπακαλόσκοινα..:damnyou:

Καλό Μήνα, by the way..

Re: Απάντηση: Σεισμός...

Στο Ξυλόκαστρο πάλι, ούτε φύλλο δεν κουνήθηκε.
Και θα το καταλάβαινα γιατί είμαι σχεδόν μιάμιση ώρα στον καναπέ με λαπ τοπ και τηλεόραση ,εναλλάξ.

Εκτός βέβαια του οτι για πάνω από 24 ώρες,έχει μαμηθεί στη βροχή, συνέχεια,έχω βραχεί πολλάκις μέσα σε μια μέρα και τα νεύρα μου είναι μπακαλόσκοινα..:damnyou:

Καλό Μήνα, by the way..

Καλο μηνα και σε 'σενα Δημητρη.

Καλα, εγω που περασα απο Ξυλοκαστρο πριν απο καμια ωρα, ειχε τρελλη λιακαδα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σεισμός...

Καλο μηνα και σε 'σενα Δημητρη.

Καλα, εγω που περασα απο Ξυλοκαστρο πριν απο καμια ωρα, ειχε τρελλη λιακαδα....

ΕΕεεεεε ??????????:eek:

Μήπως πήγες από πάνω,γιατί downtown έχει μαμηθεί από χτες το πρωί !:damnyou:

Υ.Γ. Αλλη φορά να τηλεφωνάς.Κερνάμε(-ω) καφέ..-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σεισμός...

ΕΕεεεεε ??????????:eek:

Μήπως πήγες από πάνω,γιατί downtown έχει μαμηθεί από χτες το πρωί !:damnyou:

Υ.Γ. Αλλη φορά να τηλεφωνάς.Κερνάμε(-ω) καφέ..-bye-

Downtown πηγα.

Καλομηνα λεμεεεεεεε-bye-