Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Άκουσα σεισμολόγο να λέει οτι το ρήγμα είναι μικρό,και ότι δε μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω,μην ανησυχείς..
Άκουσα σεισμολόγο να λέει οτι το ρήγμα είναι μικρό,και ότι δε μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω,μην ανησυχείς..
Στην ευρύτερη περιοχή επικίνδυνα είναι τα ρήγματα του Βόρειου Ευβοϊκού. Αυτά μπορούν να δώσουν λίγο μεγαλύτερους σεισμούς.
Ισχυρός σεισμός 5,0R νοτιοανατολικά της Πύλου
http://www.zougla.gr/greece/article/sismos-notioanatolika-tis-pilou
:Banane0:Α ωραία! Αφού έχω εμπειρία από 6,5R το 1978, δεν έχω να φοβάμαι τίποτα.:Banane0:
Νομίζω η πιστή εφαρμογή του αντισεισμικού κανονισμού εγγυάται τη στατικότητα για 7,5 αλλά αυτά παιδιά είναι σχετικά.Έχω μπει σε προσομοιωτή σεισμών,ο οποίος μεταξύ άλλων αναπαράγει σεισμικά γεγονότα με ακρίβεια..Σας πληροφωρώ οτι το πιό σφοδρό συμβάν ήταν στην Οζάκα της Ιαπωνίας με "μόλις" 6,5 σε αντίθεση με έναν 8 στην Ταϊβάν.Ασύλληπτη βιαιότητα,κάτι κοπέλες άρχισαν να ουρλιάζουν,και αν τα έπιπλα μέσα δεν ήταν βιδωμένα θα είχαμε σόου..Ο οκτάρης αντίθετα ήταν πολύ πιο ανεκτός,μας το εξήγησαν και οι σεισμολόγοι που ήταν εκεί.Έχει να κάνει με δεκάδες παραμέτρους..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.