Σεισμός...

κουρκουμελάτα ....

1560441_10200714843468553_342966183_n.jpg

τι να σε πω,
την ανέβασε κεφαλλονίτης μαζί με μια φωτό από τον μύρτο μετά τον σεισμό ....

λες να είναι τρολιά ?

Ε μάλλον...Οι κεφαλλονίτες είναι...άτιμη φάρα:flipout:

Ούτε τέτοιοι επαρχιακοί δρόμοι υπάρχουν στην Κεφαλλονιά,ούτε γιαπωνέζοι τεχνικοί...

Σιγά μην πήγαιναν οι δικοί μας,ακόμη δεν έγινε ο σεισμός να μετρήσουν ζημιές με κορδέλλες σε δρόμους...

η αλήθεια είναι οτι δεν ζούμαρα στα πρόσωπα :flipout:

πάντως και η άλλη από τον μύρτο με το χάσμα του χάρακα έχει ενδιαφέρον .......

Καταρχάς μόνο από το ντύσιμο θα έπρεπε να το είχατε καταλάβει !!

Που να φοράνε οι δικοί μας ρούχα ασφαλείας !!!

Πριν λίγα λεπτά έκανε σεισμό αρκετά δυνατό θα μπορούσα να πω και με βουήτο!!!!!

4,9 στην Αμφίκλεια

Μόνο κουράγιο στο δοκιμαζόμενο πληθυσμό εύχομαι... Βίντεο σαν το παραπάνω δε νομίζω πως προσφέρουν το παραμικρό στην όλη κατάσταση.

Παντως με τοση μαζεμενη εμπειρια απο το 79 που εγω θυμαμαι μεγαλους σεισμους στην Ελλαδα ειναι να απορει κανεις πως ο κοσμος συνεχιζει και χτιζει τσιμεντενια σπιτια αντι να στραφει στα ξυλινα που δεν πεφτουν σχεδον με τιποτα .

Τρομερο πραγμα η συνηθεια.

Παντως με τοση μαζεμενη εμπειρια απο το 79 που εγω θυμαμαι μεγαλους σεισμους στην Ελλαδα ειναι να απορει κανεις πως ο κοσμος συνεχιζει και χτιζει τσιμεντενια σπιτια αντι να στραφει στα ξυλινα που δεν πεφτουν σχεδον με τιποτα .

Τρομερο πραγμα η συνηθεια.

Οι γερές κατασκευές,και σχετικά καινούργιες,δεν νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα...ακόμα και με τέτοιους σεισμούς. Δηλαδή θέλω να πώ,ότι δεν πέφτουν τόσο εύκολα τα σπίτια!! Τα αμερικάνικα,που δεν είναι απο τσιμέντο,(τουλάχιστον τα περισότερα)...τα βλέπουμε να τα παίρνουν οι χείμαρροι στις μεγάλες καταιγίδες!! Τα βλέπεις κ λές,ότι είναι τελείως ψέυτικα. Ίσως να χρησιμοποιούν και άλλες μεθόδους (άλλα υλικά),δεν το γνωρίζω στα σίγουρα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το πεντάλεπτο βίντεο με τίτλο "Kefalonia Insomnia", είναι έργο της οικογένειας Kullack, που τα τελευταία πέντε χρόνια ζει στο χωριό Ρίφι, έξω από το Ληξούρι όπου και σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες ζημιές.

Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στην πληγωμένη Κεφαλονιά που μεταξύ άλλων καταγράφει και τις αντιδράσεις κατοίκων κατά την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, στον οποίο διαμαρτύρονται για την οικονομική ενίσχυση την ώρα που επικηρύσσονται έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ καταζητούμενοι για τρομοκρατία.

Το βίντεο τελειώνει με φωτογραφίες από μέρη του νησιού που δεν έχουν πληγεί, στέλνοντας μια νότα αισιοδοξίας.

- See more at: http://left.gr/news/kefalonia-insomnia-vinteo-poy-sygklonizei#sthash.QTwlNvDK.dpuf

Υ.Γ Μια χαρά ενημέρωση προσφέρει το εν λόγω βίντεο. Αλίμονο αν μέναμε στις "περιγραφές" του Μεγκα και ΣΚΑΙ....