Σεισμός...

Απάντηση: Ξυπνείστε σεισμός...

Κατ´εμε, εκμεταλευσιμη προβλεψη σεισμου δεν προκειται και δεν μπορει να υπαρξει οσο θα παραμενει αβατο η μελετη του υπεδαφους. Γιατι, μπορει προς τα πανω να πηγε ο ανθρωπος στο φεγγαρι, προς τα κατω ομως (εκει που γεννιεται το φαινομενο) δεν εχει παει παρα μονο καποιες λιγες χιλιαδες μετρα. Η στατιστικη μελετη-προσεγγιση και η οριζοντια επιφανειακη-γεωγραφικη καταγραφη του φαινομενου δεν αρκουν.

Re: Ξυπνείστε σεισμός...

5,7 ριχτερ Νότια της Ιεράπετρας (κάτω απο το Γαϊδουρονήσι)...

Ο πατέρας μου είναι εκεί, πριν λίγο του μίλησα και μου είπε οτι το κούνημα ήταν τεράστιο! Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές! (ούτε κι εμείς είχαμε ζημιές στο σπίτι μου είπε ο father...)

Απάντηση: Ξυπνείστε σεισμός...

Εμένα πάντως στο Ηράκλειο δε μου έκανε τόση εντύπωση η ένταση(Ίσως να ήταν σε μέγαλο βάθος) αλλά η διάρκεια! 1 ώρα κούναγε.

Πρέπει να ήταν κοντινός και μικρού εστιακού βάθους.Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει συνέχεια...........................

Στην Αθηνα ? Γιατι εγω δεν καταλαβα τιποτα.

Nαι Αθήνα, κρατησε 1-2 sec αλλά ήταν και ακουστός... Αν δεν κατάλαβες τίποτα τότε ίσως ήταν από Πάρνηθα...

LOL OK τουλάχιστον από περιοχή προέλευσης μέσα πέσαμε... Εχουμε γίνει ειδικοί πιά...

Ήταν γερός αλλά με πολύ μικρή διάρκεια.

Στην αρχή πίστεψα πως μόλις ξεκινούσε......:vollkommenauf: ευτυχώς όμως.....