Sennheiser HD-650 vs What?

Δε θα αξιζει καποιος να παει στα he500 κατευθειαν?

Εγώ πάντως προσωπικά ήθελα κάτι το οποίο να μην έχει τρομερές απαιτήσεις.
Έτσι και αλλιώς , αν και ακουστικάκιας αρκετά χρόνια, πρώτη φορά δίνω ένα τόσο αξιοσέβαστο ποσό.

Αν τα πάει καλά το 400άρι τότε θα δούμε και για παραπάνω.

Εγώ πάντως χοροπηδάω στο ρυθμό του James LaBrie (στο solo project του) καθώς απολαμβάνω τα 650 με τον κινεζάκο tripath των 20 ευρώ. Ο συνδυασμός μαμάει σε ροκ... yeah!

Εγώ πάντως χοροπηδάω στο ρυθμό του James LaBrie (στο solo project του) καθώς απολαμβάνω τα 650 με τον κινεζάκο tripath των 20 ευρώ. Ο συνδυασμός μαμάει σε ροκ... yeah!

υπάρχει τριπάθιος για ακουστικά ;;;; λινκ ;

Σήμερα παρέλαβα τα HE-400 απο εδώ .
Χρέωση τελωνείου δεν υπήρχε καθώς έβαλαν απο μόνοι τους μειωμένη τιμή.

Νομίζω πως για τελικό κόστος 320euro είναι αρκετά καλά.

Καλοριζικα, να περάσεις πολλές όμορφες ώρες μαζί τους.

Σκέφτομαι και εγώ να πάρω τα ίδια. Οι τιμές απο Ευρώπη είναι γυρω στα 400+μεταφορικά. Δεν έχω βρει κάποιο κατάστημα απο Ελλάδα που να τα φέρνει.

Η αποστολή απο Αμερική με φοβίζει λόγω τελωνειου, ειδικά όταν είδα ότι στέλνουν Ευρώπη με ups και όχι usps.
Με τι ταχυδρομείο ήρθαν σε εσένα;
Είχες κάνει κάποια επικοινωνία μαζί τους πριν την παραγγελία ή ανέλαβαν πρωτοβουλία με την μειωμένη τιμή;

Αν δεν σου αρέσουν (που δεν το νομίζω), τα θέλω εγώ ;-)

Ευχαριστώ και αναμένουμε εντυπώσεις.

Παρατήρησα στις αγγελίες πως πολλοί φίλοι επιλέξατε να αποχωριστείτε τα HD-650 και θα με ενδιέφερε να μάθω το γιατί...

Προσωπικά τα έχω λατρέψει. Τόσο με τον lovely cube στο πλήρες σύστημα, όσο και με το Meridian explorer στο netbook, με καλύπτουν σε βαθμό που δε μπαίνω σε καμία αναζήτηση... και από μουσικές κυριολεκτικά τα πάντα. Από μέταλ και ροκ έως τζαζ και κλασσική.

Αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σχετικά με την επιλογή του λοιπόν, θα το εκτιμούσα...

Εγώ απλά έκανα downgrade ... πλέον είμαι σε φάση όπου σε ένα μεγάλο φάσμα πραγμάτων /δραστηριοτήτων θέλω να μείνω με τα βασικά ...

Εγώ απλά έκανα downgrade ... πλέον είμαι σε φάση όπου σε ένα μεγάλο φάσμα πραγμάτων /δραστηριοτήτων θέλω να μείνω με τα βασικά ...

Πολύ λογικό μου ακούγεται... ειδικά στην παρούσα φάση. Όλη μας η ζωή σε φάση downgrade κινείται...

Εκτός αυτού, τα βασικά είναι μια απόλυτα φιλοσοφημένη κατάσταση που μπορεί να προσφέρει πολλές απολαύσεις και πολύ ικανοποίηση.

Τα έδωσα γιατί με το setup μου ακούγονταν θαμπά και υποτονικά και η σύγκριση με τα Denon AH 7000 και τα HIFIMAN HE 500 ήταν απελπιστικά εις βάρος των 650. Ειλικρινά δεν ξέρω αν το έχω μετανιώσει.. Είναι τα μόνα ακουστικά που έδωσα και το ξανασκέφτομαι..

@DomieMic65
Έχω τα 580 Jubilee που ουσιαστικά είναι τα 600 σε άλλη συσκευασία..
@CENTRAL
Δεν ξέρω αν θα τα έπαιρνα, αλλά θα ήθελα να τα ακούσω ξανά. Έχουν κάτι.... Εσύ με τον Explorer και τα 650 είσαι ευχαριστημένος;

Για τα 650 όσες φορές τα έχω ακούσει (που είναι πολλές), αναγνωρίζω τις αρετές τους αλλά ταυτόχρονα δεν μπορώ να αντιπαρέλθω το λεγόμενο veil τους!
Τα 600 την μοναδική φορά που τα άκουσα με κέρδισαν... Με συνοδά πολύ ακριβά βέβαια!!

@panoso δεδομένων των 580 J. δεν νομίζω πως χρειάζεται να σκέφτεσαι τα 650

Αν ειναι να χεις ακριβα συνοδα για να παιξουν καλα τα 650 γιατι να χεις τα 650 μαζι τους..ας παρεις καλυτερα ακουστικα

Αν ειναι να χεις ακριβα συνοδα για να παιξουν καλα τα 650 γιατι να χεις τα 650 μαζι τους..ας παρεις καλυτερα ακουστικα

Δεν είναι ακριβώς έτσι! Παίζουν πολύ καλά (δεδομένου του χαρακτήρα τους πάντα) ακόμα και με όχι πολύ ακριβά συνοδά αλλά ταυτόχρονα βελτιώνονται όσο ανεβαίνεις! Ενώ αλλά ίσως έχουν ένα "ταβάνι" στο που μπορούν να φτάσουν...
Σαφώς αν μπορείς να πάρεις καλύτερα ακουστικά παίρνεις τα καλύτερα τα οποία βέβαια μετά θα σου "ζητάνε" καλύτερα συνοδά... Όπως καταλαβαίνεις την έχουμε πατήσει.. Χα χα χα

Πιο πάνω πάντως εγώ για τα 600 έγραψα πως τα άκουσα με ακριβά συνοδά...

'Εχω ήδη καλύτερα ακουστικά από τα 650 δεν τίθεται θέμα. Το θέμα είναι η μοναδική ηχητική ταυτότητα των 650 και πόσο αυτή αποτελεί σημείο αναφοράς ή επιστροφής αν θέλετε.. Κάτι υπάρχει που απ' ότι θυμάμαι με έκανε να τα βγάζω αγανακτισμένος και να βάζω τα ΑΗ-7000 και να είμαι ΟΚ από εκεί και πέρα, και ύστερα από μια εβδομάδα για παράδειγμα να ξεκινάω πάλι session με τα 650 για να τα ξαναβγάλω πάλι αγανακτισμένος από το μπούκωμα και την έλλειψη μπάσου για να βάλω τα ΗΕ - 500 ή τα Denon... Δε ξέρω αν όλα αυτά είναι λογικά απλά λέω τι έκανα εγώ.

Τα 650 παίζουν καλά με τον explorer. Ασύγκριτα καλύτερα με τον κλώνο όμως...

Με το meridian το πέπλο είναι έντονο. Με τον κλώνο δε μπορώ να πω πως κάτι με ενοχλεί...