Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι ακουστικό αναφοράς δεν υπάρχει γενικά δυστυχώς...
Εχεις ακουσει τα παντα ή εστω την μεγαλη πλειοψηφια των ακουστικων κει οξω;
Γιατι εγω 2-3 ακουστικα μπορω σιγουρα να τα βαφτισω "αναφορας".
Εμένα από την άλλη, χωρίς να μπορώ να είμαι 100% σίγουρος, μου φαίνεται ότι κα 650 δείχνουν περισσότερο την ηχογράφηση αποτι τα 660. Αντίστοιχη άποψη μου έχει δημιουργηθεί και για τα 800αρια σε σχέση με τα 800s
Ο Manosss μου έκανε πρόσφατα κάποιες προτάσεις στην ενότητα "Sennheiser HD600/HD650 και ενίσχυση" και κατόπιν ψαξίματος κατέληξα από ebay σε μεταχειρσμένο ενισχυτή Violectric HPA 200. Το δέμα έφτασε σήμερα και εντός ΣΚ θα παραγγείλω ένα από τα Sennheiser ακουστικά της σειράς 6!
Off topic.
Μάνο καλώς όρισες στο κλαμπ δεν μας είπες τίποτα κρυφό το κρατούσες ε?
Το mod είναι πολύ εύκολο να το εφαρμόσει κάποιος αρκεί να μην είναι από αυτούς που
έχουν ''δύο αριστερά χέρια!''
Το αγοράζεις έτοιμο από τον sorodjie στα sbaf και θέλει το πολύ 15 λεπτά για να το βάλεις.
Αν δεν σου αρέσει το βγάζεις.
Χάνεις βέβαια την εγγύηση.
Το HD800 + mod + dekoni pads είναι ένα ακουστικό που έχει ελάχιστα μειονεκτήματα.
Μπορεί λοιπόν να αποτελέσει το τελικό κρίκο μιας αλυσίδας που αν έχει όλους τους επιμέρους
κρίκους εξίσου γερούς μπορεί να χαρακτηριστεί αναφοράς.
Αναφοράς με την έννοια ότι το όλο σύνολο θα υπηρετεί την ηχογράφηση και αν αυτή διακρίνετα
από την αντίστοιχη ποιότητα τότε θα μεταφέρει στα αυτιά μας ένα ηχητικό αποτέλεσμα όσο το δυνατόν
πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Για εμένα αυτό είναι σύστημα αναφοράς και αυτό οφείλει να κάνει.
Υπό αυτές τις προϋποθέσεις το HD800 είναι σίγουρα ένα από τα ακουστικά ανεξαρτήτου τιμής
και τύπου κατασκευής που είναι ακουστικό αναφοράς.
Προσοχή όμως όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
Ετοιμαστείτε να αναθεωρήσετε όσα νομίζατε ότι ξέρατε για την δισκοθήκη σας![]()
Εμένα από την άλλη, χωρίς να μπορώ να είμαι 100% σίγουρος, μου φαίνεται ότι κα 650 δείχνουν περισσότερο την ηχογράφηση αποτι τα 660
Στο πρώτο διαφωνώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.