Sennheiser HD 660s O διάδοχος των HD 650 είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

I'm in love!

juv5dy.jpg

Σήμερα ήρθε και το άκουσα κάνα 2ωρο.Φανταστικό amplifier,μεγάλη σκηνή,βάθος,καθαρότητα,ενέργεια χωρίς να κουράζει,οι μεσαίες νότες είναι γεμάτες και βρίθουν λεπτομέρειας,φωνητικά πεντακάθαρα,μπάσο σφιχτό και ουδέτερο,όλα είναι πολύ τεχνικά,ο ήχος πολύ δυναμικός.Μαζί με mojo σε dac λες και φτιάχτηκε για τα HD660S.Εκπληκτικό είναι κι ας είναι και new toy syndrome,νομίζω η τιμή είναι τρελή ευκαιρία για την ποιότητα ήχου συν το ότι για desktop amp είναι νάνος.

Εχω "oh my god moments''κάθε 10 λεπτά με αυτό το amplifier.H καλύτερη αγορά που έκανα φέτος μαζί με τα HD660S.Eπόμενος σταθμός μάλλον Qutest.

Tα 660 έχουν μια γυαλάδα στον ήχο σε σχέση με τα 650. Και είναι περισσότερο fun και συγχωρετικα αλλα είναι καθαρά θέμα γούστου.
Νομίζω ότι για μένα θα ήταν καλύτερα τα 660 για fun loving criminals ας πούμε αλλά χειρότερα για Jimmy Hendrix. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν προσβλέπεις σε σετ απ γραφείου μάλλον τα 650 θα σου πρότεινα.

Είχα παραγγείλει πρόσφατα τα HD650 από ηλεκτρονικό κατάστημα και τα ακύρωσα προσωρινά διότι μελετώντας διάφορα reviews μπερδεύτηκα περισσότερο! Κυρίως σε classic rock ακούσματα προσανατολίζομαι (Jimmy Hendrix, Led Zeppelin, Pink Floyd κτλ.). Σε διάφορα νήματα πολλοί υποστηρίζουν πως τα HD600 είναι πιο κατάλληλα για αυτά τα ακούσματα, όντας πιο γρήγορα και λιγότερο μουντά. Έχει βάση αυτός ο ισχυρισμός;

Τα HD 660s έχουν πιο ζωντανά/ενεργητικά πρίμα, λίγο πιο σφιχτό μπάσο, καλύτερα δυναμικά, λιγότερο μπουκωμένο, πιο "γρήγορο" ήχο σε εισαγωγικά κάτι που ταιριάζει περισσότερο με rock/metal μουσική.
Από την άλλη τα 650 έχουν καλύτερη τονικότητα στα αυτιά μου, πιο φυσικό/γεμάτο/smooth ήχο (στα πρίμα κυρίως) και πιο ζεστά φωνητικά. Ίσως για κάποιους (ανάλογα και το ταίριασμα με τα υπόλοιπα συνοδά) να είναι προτιμητέα σε πιο κλασσική rock.
Θέμα γούστου συμφωνώ

* Οταν λέω το δεύτερο είναι πιο smooth δεν σημαίνει ότι το άλλο δεν ακούγεται .. Και αντίστροφα όταν λέω το πρώτο λιγότερο μπουκωμένο δεν πάει να πει στο δεύτερο έχει μπουκώσει το σύμπαν
Και τα δύο καλά έως πολύ καλά ακουστικά είναι με τα + και - τους

Είχα παραγγείλει πρόσφατα τα HD650 από ηλεκτρονικό κατάστημα και τα ακύρωσα προσωρινά διότι μελετώντας διάφορα reviews μπερδεύτηκα περισσότερο! Κυρίως σε classic rock ακούσματα προσανατολίζομαι (Jimmy Hendrix, Led Zeppelin, Pink Floyd κτλ.). Σε διάφορα νήματα πολλοί υποστηρίζουν πως τα HD600 είναι πιο κατάλληλα για αυτά τα ακούσματα, όντας πιο γρήγορα και λιγότερο μουντά. Έχει βάση αυτός ο ισχυρισμός;

Tα πιο γρήγορα και λιγότερο μουντά από την τριάδα είναι τα 660s.
Tα 650 είναι τα πιο smooth/ομαλά και γεμάτα
Τα 600 είναι τα πιο ισορροπημένα.

Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και ο ίδιος αν υπάρχει η δυνατότητα

Πάντως ακουστικό αναφοράς δεν είναι κανένα. Αλλά όλα είναι πάρα πολύ καλά και δίνουν τζάμπα ήχο που για να πάρεις από ηχεία κοιτάς σε κόστη τύπου 1500 ευρώ.

Για αναφοράς ακουστικό δυστυχώς ανεβαίνεις πολύ οικονομικά :)

Οπότε τον οποίο συμβιβασμό μην τον παίρνεις και βαριά.

Κάτσε να μπει ο sonorus και θα σου πω εγώ :P

Παντως εγώ με τα 800αρια και ένα σκασμό σε συνοδα θα θεωρούσα και δικαίως ότι έχω headfi αναφοράς. Απλά η αναφορά η σκασμενη θέλει και ηχογραφήσεις αναφοράς...