Sennheiser HD 800

E, ναι, μπαμ κάνει ότι απευθύνεται σε ειδικό κοινό με εκλεπτυσμένα ακούσματα.

Οι υπόλοιποι εμείς η πλέμπα θα το εκτιμήσουμε όσο μπορούμε για τη σκηνή του κτλ., αλλά μέχρι εκεί.

Προφανώς , πάρτε κάτι με τσιμπημενα τα 80Hz να γουστάρετε...

Re: Sennheiser HD 800 και ενίσχυση: Οι επιλογές (Νέο νήμα)

Στην τελευταία έκθεση ακουστικών άκουσα τα 800 με έναν meridian (νομίζω) τίποτα σπουδαίο, μετά με έναν ενισχυτή που δεν κυκλοφορεί πια και είχε κατασκευαστεί από την akg για να οδηγεί τα Κ1000, παλι τίποτε σπουδαίο. Αντίθετα όταν τα άκουσα με τον macIntosh MHA 150 ήταν κάτι το εξαιρετικό.
Σε ότι με αφορά δεν θα έψαχνα για κάτι καλύτερο. Το πρόβλημα είναι η τιμή του εκτός αν κάποιος χρειάζεται επιπροσθέτως dac και ενισχυτή ηχείων των 50 watt (πράγμα που θεωρώ απίθανο).

Άκουσα πολύ κόσμο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν τον ενισχυτή.
Όλα τα καλά είναι ακριβά!

ΟΚ , εσύ ξέρεις....

Αν ήταν τόσο εύκολο, θα παίρναμε όλοι HD800, θα το τσιμπούσαμε στο χαμηλό με EQ, και θα είχαμε το τέλειο ακουστικό.

Και στα ηχεία το ίδιο. Κολώνες με 5ιντσα, τσίμπημα στο EQ και τέλος.

Εξακολουθείς να συγκρίνεις ηχεία με ακουστικά.
Η αναπαραγωγή του μπάσου προκύπτει με διαφορετική φιλοσοφία στα ηχεία
και στα ακουστικά.
Στα ακουστικά δεν σημαίνει ότι 2εκ μεγαλύτερα driver θα κουνήσουν σημαντικά περισσότερο
αέρα και θα έχεις περισσότερο μπάσο.
Για πάνε βάλε τα αυτιά σου δίπλα στο ηχείο να ακούσεις τι μπάσο παίζει - παίζει?
Έχεις φάει κόλλημα με τα 800 και αρχίζω να κουράζομαι.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Sonorus έχοντας υπόψη τις συνέπειες του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως
δηλώνω υπεύθυνα τα παρακάτω.
Αφού διάβασα με προσοχή όλα τα επιχειρήματα όπως έχουν παρουσιαστεί στο άνωθεν νήμα και ιδιαίτερα
του μέλους -tzo- δηλώνω ότι τα HD800 δεν έχουν μπάσο , είναι λεπτόηχα και χωρίς σώματα.
Σας προτρέπω δε όλους να μην τα αγοράσετε και αν κάνατε το λάθος να έχετε τότε να τα πουλήσετε.
Εγώ είμαι πλέον τόσο δυσαρεστημένος με τα δικά μου που τα πέταξα από το μπαλκόνι.
Sonorus.

ΑΜΉΝ

Μα όπως το παρουσιάζετε όλα εξαρτώνται από το πόσο τσίμπημα θα δώσουμε στο EQ.
Λες και με EQ μπορούν να μεταφορφωθούν τα ακουστικά έτσι.
Λες μάλιστα απόλυτα ότι είναι αδύνατον να μην μπορεί κάποιος να φέρει στα μέτρα του τα HD800.
Κατασκευαστικά επομένως υποστηρίζεις ότι είναι ικανά για τα πάντα και όλα εξαρτώνται από το EQ που θα τους κάνει ο χρήστης.

Ούτε με επιλογή συγκεκριμένου ενισχυτή, ούτε με EQ μπορούν να μεταμορφωθούν τα ακουστικά, ούτως ώστε από αδύναμο στοιχείο να γίνει το δυνατό τους στοιχείο το μπάσο.

Όσον αφορά τα ηχεία, ναι, φυσικά και παίζουν μπάσο από κοντά.
Άλλης βαρύτητας μπάσο ακούω από τα Neumann KH310, άλλο από τα ΚΗ80, nearfield πάντα.

Έτσι και τα HD800, όποιον ενισχυτή και αν τους έβαλα πάνω, όσο EQ κι αν τους φόρτωσα, τα HD800 παρέμειναν HD800.

tzo απορώ γιατί σκας........έχουν δεν έχουν μπάσο....τώρα τα πούλησες ......και μάλιστα πήρες όσα έδωσες περίπου.....από κει και πέρα..... τι σε νοιάζει. Τέλος καλό όλα καλά. Όλοι ευχαριστημένοι

Και λίγη μουσικούλα που θα ταιριάζει καταπληκτικά με τα Sennheiser HD 800!
Ακούστε και πείτε μου αν έχω δίκιο:

Ennio Morricone - Greatest Hits

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Όλα τα όργανα, όλα τα ηχοχρώματα παρευρίσκονται.
Στχνότητες από το βαθύτερο χαμηλό, έως την ανώτερη οκτάβα.
Αφιερωμένο εξαιρετικά!

Απολαύστε... -bye-

Τα δικά μου pads από τον πολυκαιρισμό του αφρώδους υλικού έχασαν την ελαστικότητά τους, όχι από τη χρήση. Στο κουτί τους παρέμεναν πάντα σε αχρησία. Δεν το άντεχα να ψάχνω συνέχεια ακούσματα ειδικά για τα HD800.
Τώρα το διάβασα αυτο το διαμάντι....
:flipout:τζο τρως....και ψεύδεσαι και τρως....
(έχουν περάσει απο τα χέρια μου 5 ζευγάρια ακουστικά. Κάποια τα είχα για πάνω απο 6 χρόνια εκτός κουτιού.....μέσα σε τσάντες που είχαν μέσα κλειδιά, μέτρο μολύβια στυλό, είχα κάτσει αρκετές φορές πάνω τους....και με είδες πως είμαι.......σαν καινουργια μοιάζουν ακόμα) Κάτσε να ανεβάσω μερικές φώτο γιατι θα με τρελάνεις.......

Υ.Γ Γράφοντας τα παραπάνω να σημειώσω οτι δεν έκανα παζάρια στην αγορά, γιατί δεν πιστευω στο παζάρι......αν δεν θες κάτι στην τιμή που είναι....μην το αγοράζεις και μην πρήζεις τον πωλητή....

.....

Attachments

• 20180624_081241.jpg
    20180624_081241.jpg
    122.6 KB · Views: 180