Sennheiser HD600/HD650 και ενίσχυση

Καλησπέρα.

Έχοντας το dac magic έχω προγραμματίσει την αγορά ενός ξεχωριστού ενισχυτή ακουστικων και των 650 της sennheiser. Μέχρι τότε ήθελα να ακούω όσο το δυνατόν καλύτερα με τα ασύρματα που προανέφερα. Γι αυτό ψάχνομαι για προσωρινές λύσεις. Το συστηματικά θα είναι ανεξάρτητο από το στέρεο σε αλλο χώρο και αποκλειστική ακρόαση από Tidal.

Last edited:
Καλησπέρα.

Έχοντας το dac magic έχω προγραμματίσει την αγορά ενός ξεχωριστού ενισχυτή ακουστικων και των 650 της sennheiser. Μέχρι τότε ήθελα να ακούω όσο το δυνατόν καλύτερα με τα ασύρματα που προανέφερα. Γι αυτό ψάχνομαι για προσωρινές λύσεις. Το συστηματικά θα είναι ανεξάρτητο από το στέρεο σε αλλο χώρο και αποκλειστική ακρόαση από Tidal.
Τα ασύρματα που έχετε το μόνο που χρειάζονται είναι ένα Android τηλέφωνο με την εφαρμογή του Tidal. Ασύρματη σύνδεση με aptX που υποστηρίζουν και τέλος. Υποστηρίζουν και την εφαρμογή Smart Control App για επιπλέον ρυθμίσεις και EQ.

• Like
Reactions: nickolas_t
Το smart control app το έχω κατεβάσει και τα έχω συνδέσει Το aptX τι είναι;
Ο κωδικοποιητής σύνδεσης με το Bluetooth. Ο συγκεκριμένος υποστηρίζει υψηλότερης ποιότητας μετάδοση δεδομένων. Λογικά θα γίνει αυτόματα από το κινητό. Μπορείς να τσεκαρεις στις ρυθμίσεις του Bluetooth.

Στα συγκεκριμένα ακουστικά, αυτό που ακούς στην σύνδεση με το κινητό είναι αυτό που μπορούν να δώσουν. Ο ήχος δεν δύναται να βελτιωθεί με κάποια άλλη πηγή.

Καλησπέρα και χαίρομαι που έρχομαι στην παρέα σας. Διάβαζα το νήμα και αποκόμισα ωραίες ιδέες για τα ακουστικά της σειράς 6xx.
Βρήκα μια καλή ευκαιρία και απέκτησα τα HD 650. Ήταν για μένα μια αγορά που ανέβαλλα καιρό. Για την ακρίβεια ήθελα τα HD 660s, αλλά πλέον δεν τα βρίσκω σε καλή τιμή. Προς το παρόν έχω το ifi zen air dac ως πηγή. Θεωρώ ότι τα ακουστικά θα το τερματίσουν και σκέφτομαι κάτι καλύτερο για την ενίσχυση τους. Τι προτείνετε; Μία επιλογή που εξετάζω είναι το Fiio K7.

Καλησπέρα και χαίρομαι που έρχομαι στην παρέα σας. Διάβαζα το νήμα και αποκόμισα ωραίες ιδέες για τα ακουστικά της σειράς 6xx.
Βρήκα μια καλή ευκαιρία και απέκτησα τα HD 650. Ήταν για μένα μια αγορά που ανέβαλλα καιρό. Για την ακρίβεια ήθελα τα HD 660s, αλλά πλέον δεν τα βρίσκω σε καλή τιμή. Προς το παρόν έχω το ifi zen air dac ως πηγή. Θεωρώ ότι τα ακουστικά θα το τερματίσουν και σκέφτομαι κάτι καλύτερο για την ενίσχυση τους. Τι προτείνετε; Μία επιλογή που εξετάζω είναι το Fiio K7.
Κάνε λίγη οικονομία και πάρε αυτό το σετ.

Μια άλλη επιλογή είναι το Fiio K9. Skip K7.
Μετά θα μπλέξεις με λάμπες...

• Like
Reactions: Psyber
@Sonorus πάρα πολύ όμορφο σετάκι και φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα η πρόταση σου. Δίνει και 2 τροφοδοτικά από ότι καταλαβαίνω ε; Θα μπορώ ταυτόχρονα να έχω συνδεδεμένα και τα ηχεία μου σε αυτό; Δίνει δηλαδή επιλογή εξόδου ή θα παίζουν ταυτόχρονα και οι δύο (το παράπονο μου από το zen air);

@Sonorus πάρα πολύ όμορφο σετάκι και φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα η πρόταση σου. Δίνει και 2 τροφοδοτικά από ότι καταλαβαίνω ε; Θα μπορώ ταυτόχρονα να έχω συνδεδεμένα και τα ηχεία μου σε αυτό; Δίνει δηλαδή επιλογή εξόδου ή θα παίζουν ταυτόχρονα και οι δύο (το παράπονο μου από το zen air);
Δεν δίνει επιλογή εξόδου. Παίζουν ταυτόχρονα. Δεν θυμάμαι αν η είσοδος ακουστικού κάνει mute τις εξόδους γραμμής. Η συσκευασία έχει δύο τροφοδοτικά φυσικά και balanced καλώδιο για να συνδέσεις τις συσκευές μεταξύ τους.

θα χρειαστείς επίσης και ένα καλώδιο 4.4 balanced για τα 650

μην αρκεστείς μόνο στην balanced σύνδεση μεταξύ zen can/zen dac άκου τα 650 οπωσδήποτε με την balanced έξοδο ακουστικών του zen can...αξίζει κάθε ευρώ του καλωδίου

έχω το εν λόγω σετ της ifi με τα 650 και είναι πραγματικά πολύ ωραίο...έχει μια χροιά και ένα χαρακτήρα πολύ ευχάριστο. Δεν ξέρω αν είναι η χροιά του dac ή του ενισχυτή...αλλά αξίζει πολύ για μένα.

όσο για τα 660s τα έχω και εγώ....είναι πιο εντυπωσιακά από τα 650 στην αρχή αλλά μετά από λίγο εγώ τουλάχιστον γύρισα στα 650 και θεωρώ την τονικότητα τους ανώτερη των 660s.

• Like
Reactions: Sonorus
Γιατί όχι το ομόσταυλο Zen can?