Re: Ενισχυτής ακουστικών για τα HD600
Καλημέρα και πάλι,
Λοιπόν μου ήρθε και το Μ9 και τα HD600. Αυτο που μου έκανε εντύπωση (για καποιον που δεν έχει εμπειρια σε head-fi κτλ) είνναι τα HD600. Απο ακουστικά έχω τα momentum (in ear) και τα MSR7, με το που φορεσα τα hd 600 δεν πιστευα πως υπαρχουν ακουστικα τόσο ανετα. Τα συνδεσα κατευθειαν με το CD6005 της Marantz και ηταν απλά υπεροχα μετα τα εβαλα στον SR6009 σε pure mode και ειχα ποιο πολυ γκαζι και μετα στο m9 στην 3,5mm υποδοχη me high gain για τα γουστα μου παιζω σε volume στα 100 από τα 120 οποτε αν έχω στην unbalanced 19mW στα 300Ohm με ενα Balanced καλωδιο στην 2.5mm θα έχω οπως είπε και ο zabbalos 77mW που θα ειναι υπεραρκετα για τα HD600 καθως και καλυτερη ποιοτητα ηχου οποτε για την ωρα ξεχναω τον ενισχυτη. Τωρα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ολα τα open ακουστικα έχουν αυτη την ξεκουραστη και ιδιαιτερη αισθηση στον ηχο ειναι σαν να ακουω απο ηχεια hi fi σαν να υπαρχει ευρυτερο πεδιο αναμεσα στο αυτι μου και στο ακουστικο ενω με τα msr7 δεν εχεις αυτη την αισθηση στον ηχο. Τωρα εχω βαλει το Unforgiven απο Metallica σε 96/24 και μπορω να εχω τα hd 600 για ολη την μερα στα αυτια μου. Αν ολα τα open ακουστικα εχουν αυτη την ιδιαιτερη αισθηση στον ηχο τουλαχιστον για τα γουστα μου θα ειναι η πρωτη μου επιλογη και μου ανοιξε η ορεξη να δοκιμασω και αλλα open!!! Για το m9 δεν ξερω τι να πω γιατι δεν ειχα αλλο dap το σιγουρο ειναι οτι το αποτελεσμα μεμονομενα και συνδυαστικα με εχει ενθουσιασει. Ο ενδοιασμος μου ειναι για το balanced καλωδιο γιατι εψαξα πολυ στο net πολυ απογοητευτηκαν απο την ποιοτητα και την κατασκευη του προιοντος που πηραν οποτε θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο καλωδιο 1,2μ me max 1.5m μηκος που να εχει δοκιμαστει για να παραγγειλω?