Sennheiser/Massdrop HD 58X Jubilee.

Σπύρο αυτό είναι ας το πούμε η ''συνεισφορά'' του massdrop - κατάφερε να προσφέρει επώνυμο και
καλό ήχο σε πάρα πολύ καλές τιμές.
Από εκεί και πέρα αν δεν θέλεις anc τα παιδιά γράφουν καλά λόγια για τα mitchell...

Anc, εννοούσα active noise cancelation... Συγνώμη για το ακρωνύμιο που μπέρδεψε...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Α οκ, εγώ μπερδεύτηκα...

Θα την κοιτάξω και αυτή την περίπτωση.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα. Τελικά απο αυτά που διάβασα εδώ και σε ξένα φόρουμ αποφάσισα και εγώ να παραγγείλω τα 5ΧΧ απο το massdrop. Τώρα είμαι με τα HD25 και ήθελα να δοκιμάσω ένα ανοικτού τύπου. Περιμένουμε την αποστολή τώρα. Αν γλυτώσουμε το τελωνείο καλοδεχούμενο , αν και δύσκολο το βλέπω με τόσα που έχουν παραγγελθεί απο Ελλάδα !!!!!!!!!!!!

Καλημερα. Τελικά απο αυτά που διάβασα εδώ και σε ξένα φόρουμ αποφάσισα και εγώ να παραγγείλω τα 5ΧΧ απο το massdrop. Τώρα είμαι με τα HD25 και ήθελα να δοκιμάσω ένα ανοικτού τύπου. Περιμένουμε την αποστολή τώρα. Αν γλυτώσουμε το τελωνείο καλοδεχούμενο , αν και δύσκολο το βλέπω με τόσα που έχουν παραγγελθεί απο Ελλάδα !!!!!!!!!!!!
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!!!!😎😎😎

Παιδιά με το καλό να παραλάβετε και καλή τύχη με το τελωνείο.
Εγώ τελικά προτίμησα αγορά νέου λάπτοπ που έκανε πιο πολύ ανάγκη. Εντελώς παρορμητικά χτύπησα και ένα προβολάκι γιατί πεθύμησα τη μεγάλη εικόνα ξανά.
Οπότε οι audiophile ανησυχίες μου μετατίθονται για το εγγύς μέλλον.
Όπως και να'χει κρατήστε μας ενήμερους για μελλοντικά drops.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως στα ΕΛΤΑ που χτύπησα τον κωδικο μου βγαζει περιοχη Γερμανια

Περιοχή Κατάσταση
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Όντως. Από 23 του μήνα. Γενικά αυτό που τα πακέτα με το που φτάνουν στα χέρια των ΕΛΤΑ είναι σα να μπαίνουν σε πυκνοφυτεμένο δάσος με ομίχλη σε βράδυ χωρίς φεγγάρι έχει το ιδιαίτερο "Ελληνικό" suspense του.

Βασικά το πρόβλημα δεν είναι στα ΕΛΤΑ, όταν περάσει το πακέτο για χέρια του ταχυδρομείου δεν καθυστερεί συνήθως υπερβολικά (3-4 μέρες είναι για Αθήνα). Οι μεγάλες καθυστερήσεις εντοπίζονται στο αεροδρόμιο, στον εκτελωνισμό.

Γενικά στα ΕΛΤΑ δεν θα σου βγάλει κάτι αν δεν περάσει από το σύστημά τους. Η DHL έχει το δικό της σύστημα για αυτό και βλέπεις όλα τα στάδια σε σχέση με αυτό τον ΕΛΤΑ.

Πάντως στα ΕΛΤΑ που χτύπησα τον κωδικο μου βγαζει περιοχη Γερμανια

Περιοχή Κατάσταση
Και σημερα παραμενουν στο ιδιο status🤔🤔🤔

Ενημερώθηκα τηλεφωνικά. Είναι στη σειρά του για να περάσει τελωνιακό έλεγχο... Δε βλέπω να τη γλυτώνουμε. Είχα μια μικρή ελπίδα καθώς το tracking number τελείωνε σε DE αλλά απότι φαίνεται... Να δούμε τί καπέλο θα βγεί.

Όλα περνάνε τεωνειακό έλεγχο , δυστυχώς. Εκεί γίνεται το ξεσκαρτάρισμα...