τώρα αν πω πως εμενα όλο αυτό το μάρμαρο και το όλο πρεζεντέισον δλδις μου κάνει αρκετά κιτς;;;
Έλα ντε!τώρα αν πω πως εμενα όλο αυτό το μάρμαρο και το όλο πρεζεντέισον δλδις μου κάνει αρκετά κιτς;;;
Εμένα με προβληματίζει πως το καλώδιο είναι μέσα στο καπάκι. Μερικές φορές να πέσει το καπάκι δε θα κάνει ζημιά στο καλώδιο?
Τα Χριστούγεννα που θα χτυπήσω δύο τρία θα σου πω.Δεν σε ανησυχεί το γεγονός ότι η λειτουργία της συσκευής εξαρτάται από...κινούμενα μέρη??
Αυτό δεν είναι άσχημο (ταιριάζει με το λευκό και έχει το κέντρο βάρους χαμηλά)...![]()
Το σίγουρο πάντως ότι αποτελεί κορυφαία πρόταση στην κατηγορία τιμής του...![]()
Προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου η φορητότητα του!θελω κάποιος να μου εξηγήσει γιατι ενα high end DAC-Amp ακουστικων πρέπει να ειναι φορητό ντε και καλα. Δλδ για χρηση γραφειου δεν μπορει να εχει σχεδιαστει? Σαν να λεμε οτι τα μεγάλα ηχεία δεν ειναι εύκολο να τα πάρεις στο εξοχικό σου.
Το σύστημα ειναι για λιγους, θα το ακούσουμε το πολύ σε καμια έκθεση εξωτερικού και στο μονο που απογοητεύει (γιατι τα περι εμφάνισης ειναι θεμα γούστου) ειναι οτι μεσα εχει DAC με ESS SABRE.
Το Orpheus Ι οταν το ειχα ακούσει (με NAGRA μπομπινοφωνο και master tapes) ηταν συγκλονιστικό.. Οταν κυκλοφόρησε κόστιζε 16Κ ευρω και δεν συμπεριλάμβανε πηγή. Οι καιροί εχουν αλλάξει, το high end καλώς ή κακώς εχει ανεβεί στον ουρανο και η Senn ακολουθεί. Τι σας κανει τοσο εντύπωση?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.