Ετσι ακριβώς!..Εκεί είναι που πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή Gojakla..
Εχει παρουσιαστεί κάποιο ακουστό πρόβλημα, όπως τριξίματα, παραμόρφωση
ή οτιδήποτε άλλο που σε ξενίζει και σε κάνει να αναρωτιέσαι ή απλά θέλεις
ένα τσεκάπ, ας πούμε, για να είσαι σίγουρος πως θα σε συντροφεύουν για πολλά
χρόνια ακόμη?
Όχι... Δόξα το Θεό τα ηχεία λειτουργούν ΑΡΙΣΤΑ μετά από τόσα χρόνια...
Επειδή τυγχάνει μάλιστα να με εκπλήσουν ακόμα μερικές φορές όταν αναπαράγουν κάποιο CD καλής παραγωγής, γι' αυτό και θέλω όπως σωστά είπες, ένα τσεκ-απ. Φαντάστηκα ότι μετά από τόσα χρόνια, κάτι τέτοιο θα πρέπει να ισχύει και στο θέμα Ηχεία. Γι' αυτό και εξ' αρχής η ερώτησή μου είναι αν υφίσταται service ηχείων.
ΥΓ 1. Επίσης, χαζεύοντας το forum σας χθές, έπεσα σε κάποιο link καταστήματος... που όταν περιηγήθηκα στο site του, στην κατηγορία "Προσφορές", είδα ότι είχε ένα ζευγάρι P4 (demo) το οποίο το έδινε από 800 --» 400 ... και εξεπλάγην από την αρχική τους τιμή (λόγω της ηλικίας του μοντέλου)! Αυτό ομολογώ με έκανε να σκεφθώ το φρεσκάρισμά τους...
ΥΓ 2. Λίγο άσχετο με το παρών θέμα μας, και συγχωρήστε με αλλά δεν κρατιέμαι να μην ρωτήσω και κάτι ακόμα...
Μιας και είδα αυτό το ζευγάρι P4 προς πώληση, θεωρείτε ότι θα ήταν καλή κίνηση να κάνω τα ηχεία μου 4 στον αριθμό, ώστε αργότερα με κάποιο κεντρικό και έναν AV ενισχυτή να τα αξιοποιήσω σαν σετάκι Home Cinema??? Με τα 4 αυτά, θα έχω ανάγκη για subwoofer ή θα με καλύπτουν στα χαμηλά? Γιατί μέχρι σήμερα ήμουν ικανοποιημένος από τα χαμηλά τους στις στάθμες που παίζω (όχι τρελές εντάσεις) και στην ευρύτερη περιοχή της rock που είναι τα ακούσματά μου...
ΥΓ 3. WTF?!?!?! Μόλις συνειδητοποίησα το σεντόνι που έγραψα!!! Χίλια συγνώμη αν σας κούρασα!!!! :ernaehrung004::ernaehrung004: